Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ze SMS klientům

7. 1. 2014

Ze SMS klientům

MVDr. Simona Müllerová, prosinec 2013

korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová

 

Karle, těm dvěma dejte svobodu. Není ve vaší moci ani vůli změnit jejich postoj. Stáří tu je a bude…, ale co můžete, je mít svůj život a svůj postoj ve svých rukách a negativními emocemi nepřitěžovat sobě a jim. Je to, jak je. Pro obě děláme, co se dá…, víc vy udělat nemůžete, a proto je potřeba pochopit, přijmout, že strom na podzim opadává…, že vše jednou zemře, úplně vše… a zapojí se do koloběhu… Vše má smysl…je to jen vlastnění lidí a zvířat, když je tu chceme napořád a v podobě, jak chcete vy. Kdyby máma chtěla jinou podobu, bude jezdit k nám, vy jí jistě finančně pomůžete, ale nechce. Aira jezdí a drží se, stárne pomalu a jednou krásně změní formu bytí… Když se naučíte meditovat a vnímat duše tak běžně, jako těla, pak bude Aira navždy s námi a vámi a její forma bytí bez těla bude pro vás přijatelná. Pokud vám ale Aira ve hmotě, těle supluje nedostatek dotyku a vy lpíte na jejím těle, pak to není láska, ale vlastnění. A to už vy ve svém duchovním uvědomění nemáte zapotřebí. Naopak. Vědomí, že je jí, jak nejlépe jde, že má právo na stres, i pomstu, v podobě počurání se…, pak je to fajn. Uvědomte si, jak je chytrá, jak manipuluje a že její počurání se je pomsta vám, omezení vás v radosti a upoutání pozornosti. Pokud je váš prvotní vzorec lítost, pak máme něco špatně. Vezměte si Pulsatillu a Phosphorus. Pokuste se vidět vše z vyššího patra, o co vlastně jde. Jde o to umět být šťastný pro to, co máme, co je ke štěstí…ať se děje cokoliv, nezávisle na manipulaci, citovém vydírání a hře druhých, nezávisle na přetvářce, kterou vás vtahují do situace lítosti a smutku. A vy si to necháte vzít…zahrajete jejich hru na lítost a zoufalství, na spoutání vás. Jste teď jen jejich. Celá vaše pozornost a city patří mámě a psovi. Povedlo se. Na vašich slabinách vás dostali. Je na čase, aby hráli vaši novou hru. Hru na lásku, svobodu a nadhled. Takže…zvedáme oponu a scénář se mění… Režisér, vy, a hráči, vy a vaši blízcí…podle vašeho scénáře.

-------------------------

Dělala jsem rozbor energií: vy a Adam a našla jsem přílišné znečištění vašeho pole démony alkoholu. Myslím, že asi teď pijete víc vína. Jeho duše to cítí a vede tělo k negativní reakci. Druhá věc je, že démoni alkoholu našeptávají různé pocity a vyhodnocení situací, které lidem ubližují. Ať konzumentovi…, který je více vztahovačný, více lítostivý a vidí především negativa. U přihlížejícího jsou také přednostně vnímány a zesíleny negativní vlastnosti na druhých lidech a znečištěný člověk je energeticky nepříjemný, aniž by si to kdokoliv uvědomil. Dva konzumenti se spolu buď hádají, nebo si rozumí, podle toho, jak moc jsou obsazeni démonky, a jaké hry spolu démonci hrají, takže mohou použít těla i jako loutku a ovlivnit

rozum. Člověk se domnívá, že se chová normálně, přirozeně, a že má vše pod kontrolou. Je to tím, že rozum není v koordinaci s duší, ale tělo i rozum je obsazeno démony alkoholu.