Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z porad klientům 6.9.2016

6. 9. 2016
Z porad klientům 6.9.2016
 
mvdr. simona mullerová
 
Starý zvyk netěšit se dopředu. Moderní filosofie a psychologie podporuje těšení, snění, protože posíláš  radostné tvořivé  a události podporující situace.Úkol , ale zůstává v tom nebýt zklamaný, když to nevyjde .... a být vděčný a šťastný , když to vyjde. Mnoho prací nebo vztahů nevyjde, protože tam člověk  nepošle primární impuls radosti, víry, nadšení, rozhodnutí . Situace potřebuje  energie  na tvoření se, jinak je plytká nebo žádná.
 
přijetí mužů - z porady klientce 
 
Muže nejde pochopit, musí se příjmout, mají to JINAK. Chápu, že když si muž neví rady se sebou , s láksou, se ženami, že ho proud lásky od ženy omezuje. 
Muž se domnívá, že musí řešit , má ukol, má ho vyřešit, splnit, něco s tím, prostě udělat , běžný jang. vzorec. příchází energie slova lásky od ženy a on sám neví, co má citit a co má dělat. tohle téma není hřebík, ani guma u auta. Neumí to vyřešit snadno a lehce nežo řekněmě i obtížně s heverem a mužnou silou , Kolik unese a přemísti, jak to ted má řešit, co má dělat s tím, co k nemu přichází, proto použije ticho, prázdno, utěk, nebo dětskou z ženina pohledu uplně blbou reakci. 
 
 
 
 

Příběh klienta a práce s programem z minulosti

Stavy spustila karma, plán duše zapsaný do těla, chemie těla...... potřeba přehodnotit. Je to paměť jiných těl vaší duše  a paměť předků ve vás. Ty stavy se spustí tím, že se setkáte se spouštěčem , podobným předmětem, člověkerm , slovem........ sepne program To znáte, když soused otevře vaši garáž svým ovladačem, neboť kód je podobný....
garáž , téma se otevře.

Další důvod je terapie , kdysi vám někdo řekl, že jste v minulých životech dělala léčitelství, magii apod. a upálili vás nebo tak. Řekne to, ale nevyčistí, nevysvětlí souvislosti a projev v této inkarnaci, tím pádem téma víte , ale je stále živé ....... já to beru , ikdyž to nechápu.1+1 jsou dvě a taky nevíme proč. 

Takže to téma žije někde a je zapsané do vašeho těla. Jelikož se tímto programem bojíte léčit a pracovat s energiemi brání to vaší současné inkarnaci používat energie. Přesto berete homeopatii, což je částečná  informace energií a informace stopovým kouskem látky , která mění paměť a informaci v těle . Takže to vlastně děláte , používáte energii.

Účel této inkarnace  těla je se vyvíjet, jít dál  a vracet se k božskému světlu a lásce . Cesta je nepopsatelně dlouhá, ale je to cesta evoluce lidského druhu a Země a vy máte program , který vás vrací do středověku, ale my jsme v roce 2016. Je potřeba se adaptovat, vše se adaptuje, rostliny, zvířata, lidi, letadla, auta, telefony, laboratoř.... vše jde dál a dál ve smyslu většího použití energií!!!! a tělo tady žije program středověku, útěk, pronásledování, léčení, byliny a proto odmítá esoteriku

Představte si, že na vás sedne telefonní budka a zlomí vám nohu a vy celý život nepůjdete volat do budky a zanevřete na všechny telefony a máte dítě, jemu vnukáváte jak je telefonní budka nebezpečná a dítě se bude bát. Pak zapomene , že  jste řekla , že telefonní budka a bude si pamatovat jen telefon..... telefonování... a nebude chtít mobil, bude mít paniku, když uvidí mobil. Už ani neví proč, někdy někdo mu něco řekl a někdy někdo od něj z rodu byl zraněn nebo snad zemřel od telefonování..... , vlastně ne ..... Jen od telefonní budky od jedné budky někde.... někdo .....a vy teď nebudete telefonovat, protože ani nevíte jaký to byl příběh

Pronásledovali vás inkvizitoři a upálili, doba středověk...... Oni sami by zemřeli a jejich rodiny taky kdyby nenechali zemřít vás a vy viníte energie, byliny, léčení, esoteriku. Ale za to může ten inkvizitor.. řekl to je čarodějnice a zneužívá sílu bylin. Musel to říct..... přitom to byl on kdo měl milenku těhotnou, našel vás.... zaplatil, udělala jste lektvar a ona potratila. On vás chtěl chránit, ale doba šla daleko..... Čarodějnice se honily a pálily, aby lidé nechtěli  používat energie, aby byli ve strachu a poslušní. Hrůza , strach o život , nespat..... být ve střehu..... panika.... nikam nejít, všude číhají.... Ale teď ? Je to tak? Není....je to pouze paměť těla, blok těla přepisovaný generace a inkarnace s chybami. Jako teď píšu já váš příběh s chybami .... vy jste ho zažila a já ho píšu, plno chyb..... Vy ho teď přepíšte za domácí úkol a jako práci pro lidi a změníte má slova ,možná věty ....... a bude to zase jiný  příběh. A tak to prostě je. Takže vy vyřešíte svůj strach a paniku tím, že nechci mít  s esoterikou nic společného?  toto není řešení.