Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z porad klientům - Srpen 2016

28. 8. 2016

Z porad klientům - Srpen 2016

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Srpen 2016

 

Podle mě je to tím, že dcera je naštvaná, dělá věci, že musí a ale doopravdy nechce, nechce pochopit plán duše msty na dceru, neboť je v těle společensky nepřijatelné nesnášet dceru. Vy se moc snažíte, vy tomu rozumíte alemáte v sobě taky naštvání na dceru, nevíte, jak z toho, zřejmě proto se protnuly vaše energie.

Nastavuji rozšířené vnímání dcery, aby si dovolita řícž, že jsou pocity a projevy vedené podvědomím – nevědomím, které vědomě nevytváří a které vědomě nechce, ale že JSOU.

Vnučka – jelikož nezasahuje do terapii – má karmu více vyčistěnou, než dcera, protože dcera jako jediná z vás má vědomí odpor, neochotu a dělá to, a snáší vše jen proto, aby udělala pro malou vše a nikdo ji nemohl nic vyčítat.

Současně je vaše dcera důležitá rolí oběti, že má postižené dítě, je to výjimečnost a důležitost a musí se více starat a přináší cosi jako spoelčnskou obět. Tohle dělají pyšní a líní lidé, kteří staví důležitost na něčem vnějším, společensky přijatelném a podle součastných norem kladně hodnoceně. Neschopnost a neochota být důležitá a příkadná jinak – čili je jiná a vyjímečná a důležitá péčí o dceru s handicapem.

Zkuste toto skutečně hluboce pochopit a netlačit na dcer, ona ve své součastně pozici to prostě nepochopí, nechce, je naštvaná na všechny, a celý svůj život na nemožnost seberealizace a získávání ocenění.

Dceři musíme dát čas, hlavně když se uvolníte vy a necháte dceru zatím v její temnotě a nízkých vibracích , nebojte, vnučka má stále šanci.

Přesvedčení dcery, že vnučce se zdravotní stav nezlepší její hluboké přesvědčení je pragmatické, st ím se nedá nic dělat, ale je to energie svůj způsobem – uřknutí.

Vaše duše, tělo a vědomá mysl se tomu brání a duše vnučky měla úkol prozrít matku.

 

plan duse

boj o mze !! msta zavist na dusi z min zivotu

presmyk pomstit se mame a vzit ji jeji muze PLAN DUISE , mimo vase VCEDOMI !! je to docela jasne, napsala jsme to srozumitelne ?? toto uz bylo chybne prepracovane telo - duse ..

Duše při sestupu do těla houstne a tím pádem ztrácí světlo a pak některé programy dožití karmy ošetřené světlem na vyšší urovni jsou méně ošetřené světlem a hrubnou při sestupu duše, čím blíz k porodu, tím m

duse pri setupu do tela houstne a tim padem ztrci svetlo a pak nektere programy doziti karmy osetrene svetlem na vyssi urovni,jsou mene osetrene svetlem a hrubnou pri sestupu duse.. cim bliz k proodu,tim mene svetla a hruvsi vse a pak s eto pkazi tim,ze s eto svetlo zmensi aprogram poskozeni nabyde na sile telo ve vyvoji s evraci k uvedomeni a vraci s eke svetlu .. proto zase poskozujici program zrtaci na sile nekdy ale do te doby napacha tolik poskozeni,ze naprava skod trva dlouho nebo se strvacnosoti azajetými koejemi vraci avaraci .. to je bohuzel princip karmy tela a duse

 

Výběr partnera

skutecne jste přijala téma vyberu partnera. protože jste produkt stanovišti 1970-1985...vlozili do vás kritéria vyberu výhodnosti. místo lasky, sdílení lasky, těla a duse. proto tomu všemu nerozumite.v té.době nikdo nikomu "obrazně řečeno "nevlozil práva a čistá kritera. ..a.proto většina lidi té generace NEVÍ, o.co jde.některé duše těch lidí otvírají v jejích telech pocit. .ze.to.může být jinak. .ze.to je jinak. .nicméně tlak okoli vrací lidí do puvodnich nizkovibracnich kriterii vyberu. otvírám vám.kanaly, abyste přes.auru, dusi, stahla programy, ktere spustí nové pocity a potreby a vy je .narozdíl od.driv. .od.okolí...nepoacite, ale budete o.nich přemýšlet. ..