Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z porad klientů- srpen 2016

12. 8. 2016
Z porad klientů- srpen 2016
MVDr. Simona Mullerová
korekce Monika simanovičová
srpen 2016


lidé se setkávají jednak, aby dožili závazky duší, jednak aby  se spolu něco naučili a čím dál častěji. Naštěstí je ve vztahu i láska. Jak člověk se setkáním naloží záleží na jeho uvědomění a odvaze - čili na míře poškození rodinou, dobou a názorem skupiny, která ho nejvíce ovlivňuje. Pak hrají  roli jmenné a numerologické kódy, je-li člověk zpomalený nebo expanzivní.

Osud a vývoj má pro nás připraveno sladění setkání a duchovní probuzení. V té době je člověk veden intuicí, shodami okolností. Nicméně kolektivní vzorce, strachy nebo povaha jako taková ho může brzdit a pak se neprotnou proudy energií vedoucí k oboustrannému posunu splnění úkolu.nebo naopak, je -li člověk proti sobě, podle srdce a intuice využívá náhlých příležitostí pak se mu začne  více dařit a obecně průchod událostmi je snažší. je totiž sladěný s biorytmem sebe a napojen na shodu s tím, kým má jednat ( obchodně, milostně, aj.)

K tomu existují další energetické záležitosti. Víte , že u staršíchu typů mobilů přeplníte schránku a vymazat ji musíte ručně. Do té doby vám nepřijde sms, stejně i u mailu. Čím vyvinutější mobil , člověk... tím větší databázi má, více energetických možností, širší nabídku příjmu a výdeje. Lidé se ovlivňují navzájem vědomě i nevědomě, manipulativně a ve svobodě. Všechny tyto kombinace jsou navzájem.

Úzkostný člověk který myslí na někoho v obavách mu do energie, do osudu přivádí problémy neboť na ně myslí a tím je tvoří. Tím, jak na osobu myslí obsazuje její pole- schránku, je tam mnoho sms..... Takže vyjdeme z toho, že máte doma muže , manžela a jste tedy formálně a energeticky jim nějak obsazená, proto vám pro nového muže zbývá málo místa kam poslat sms ... obsazeno... plno....

Kolektivní vzorec vede i nevědomě lidi k tomu, že nechtějí do vztahu se zadaným. TENTO PROUD PAK VYTVÁŘÍ, ŽE JSTE PŘIJATELNÁ, ZAJÍMAVÁ PRO MÁLO MUŽŮ PRO SKUTEČNÝ VZTAH. Osoba narozena 2. je vždy pomalejší než se rozhodne, mine soulad Božích načasování, shod okolností. Jak váha vytváří proud energie, které ruší setkání. Osoba narozená 26 váhá taky, je 2 na začátku. Je lítostivá, v roli oběti vědomě či nevědomě, nese kód 26- dokud se neočistí karma. 26 je 8 Saturn, dokud nevyčistí dogmata, zadaný člověk nerandí bokem a věnuje se rodině.

Tím se  spojuje vědomí s nevědomím a ovlivňuje  chod události, den ode dne více a více. Prostě  lidstvo je v 5 dimensi tvoří myšlením a pocitem  co se mu bude dít .Učíme se být Bohem zhmotnělým v našem malém těle a malým tvůrcem svého osudu. Celodení pocity a zejména pocity vysílané k dané osobě ovlivňují příběh setkání a všeobecně jeho realizaci. Takže zklamání v dané osobě a pochyby o druhých  vytvoří skutečné podmínky, aby se domněnka utvrdila.

Proč to nevyšlo:
jak z toho
1. přijmout svou podstatu, jméno , numerologii, povahu a naučit se s tím zacházet
2. přijmout totéž u partnera ať obchodního nebo citového
3. najít cestu podle vzájemných kódů
4. přijmout jeho osudovou cestu a uvědomit si zranění vás obou, která vás tlačí do nějakého vyhodnocení - přes blok!
5. aktivní tvoření, vizí a situací v hlavě a těle jako pocit - jak to má být (denně nejlépe několikrát).