Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sedmdesátá léta

6. 5. 2014

Sedmdesátá léta

 

Přepis sms poradenství

 

MVDr. Simona Müllerová, 6. května 2014

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová

 

 

Zvolila bych krátkodobý cíl, krátkodobý smysl života. Který spočívá v nalezení sebe, poznání toho, kdo jsem.

 

Po narození a v pubertě pod vlivem vychovatelů jste neměli možnost poznávat, kdo jste, co chcete. Máte velmi málo otevřených receptorů a energetických drah pro uvědomění si sebe, své jedinečnosti a specifiky.

Dělám terapii. Od vás se chce pozorovat v běžných každodenních činnostech, které k vám přicházejí, do kterých se dostáváte a které si vytváříte sami: Jak se v tom cítím?

Pokud se v tom necítíte dobře, přirozeně, pak je potřeba něco změnit. Sebe nebo prostředí, nebo oboje, proč opakujete myšlenky, činy.

Když vás to nevyvede z kruhu, naopak to přináší stejný, horší stav.

Doba je tak jiná, že vás udržování postoje přivede ke ztrátě zdraví, partnera, práce, peněz atd., abyste v jiných podmínkách mohli přehodnotit svůj životní pohled, hodnoty.

Ve svém poškození vyhodnotíte ztrátu zase jako křivdu, problém, zradu. Sami jste nedokázali vyjít z kruhu, tak to osud udělal za vás. Místo šance začít jinak opakujete původní postoj, který vedl k depresi, nemoci, ztrátám, marnosti.

 

Teoreticky to víte.

Vlivem návyku a poškození vám prvotně naskočí starší negativní vyhodnocení. Pak musíte silou vůle postoj přepracovat, donutit sebe sama to udělat jinak.

Víte, že starý postoj vytváří staré nevýhodné následnosti.

Já podpořím energetické pole, vůli, disciplínu, ale vy musíte aktivně stoprocentně na každé zastaralé vyhodnocení nasadit nové. Víře se nedá naučit. Víra je nebo není. Vaše původní víra tzv. selhala, když věci nevyšly i přes víru, že vyjdou. Zapomněli jste, že dožíváte karmu minulých životů a vtiskávání od vychovatelů. Žili jste vám vnucené vzorce, které patřily např. rodičům, ale ne vám.

Proto to nemohlo vyjít. Teď jste měsíce, roky, po mé terapii a po karmických odblocích, které dělá evoluční proces na Zemi. Jestli chcete svůj život změnit, je potřeba přijmout víru, že to vyjde, uvědomit si, že nejste ani svá matka, ani svůj otec. Že pro vás je určen jedinečný osud a že je potřeba najít to jiné, co vyhovuje vám, ne to, co vám radí druzí. Ne to, co by se mělo. Začít žít sebe bez ohledu na druhé podle své jiné morálky, než jakou vám vtiskli, vtloukli vychovatelé.

 

Trvá to týdny každodenní disciplíny. Převykací kúra. Jako u alkoholika.

Dělám velkou terapii s mozkem a energetickým systémem. Bez tohoto zásahu by to šlo opravdu špatně.

Podmínka úspěchu je, že hned teď změníte postoj. A hned teď uděláte něco jinak, než jak jste byli zvyklí. Každý den aktivně uděláte něco jinak, než doposud. (Vyčistíte si zuby levou rukou..)

Tělo, mozek, musí pochopit, že se nic nestane, když to uděláte jinak. Tam, kde vám automaticky naběhne pesimismus nebo negativní vyhodnocení situace, okamžitě nasadíte pozitivní.

7 dní na sobě budete tvrdě pracovat. Denně uděláte to, co se vám líbí, co vám dělá dobře navzdory mínění druhých. Nebudete sledovat, jestli žijete podle někým doporučených vzorců. Budete hledat ty činy, ty události, budete si navozovat ty pocity, po kterých je vám lépe, než před nimi.

 

Samozřejmě jsem právě vytvořila postup, který můžete považovat za další omezení, manipulaci.

Zatím nikdy jste tento postup na sebe neaplikovali disciplinovaně, dostatečně dlouho. Dávám vám svobodnou vůli, jestli se moje pravda stane i vaší pravdou.

 

Chybí vám životní poslání. Smysl a cíl života. Ten ale nenajdete, nepocítíte, dokud vzorec vychovatelů 70. let budete přijímat za svůj. Až zkusíte žít, myslet jinak, až si tu pravdu uvědomíte, jak ve skutečnosti žijete, začnete se vyloupávat, vaše esence začne žít. Pak objevíte sebe.

Teď jste produkt, stroj vychovatelů 70.let. Sami nic nechcete, nevymyslíte. Vaše kroky jsou řízeny jejich programem. Jste omezeni strachem udělat to jinak, nikdo vás to nenaučil.

Zamyslete se, co jste dokázali po svém. Proti nim. Co to je? Co pozitivního jste si prosadili? Dotáhli do konce? Kolik toho je za celý váš život?

A co a jak jste žili mezitím….? Analyzujte.

 

Bezcennost, stádovost 70.ročníků, nemožnost mít názor, zbytečnost mít názor, nikam nesměřovat, jistoty socialismu, záruka přežití, vyšší úroveň žití nemožná. Jiná filosofie nemožná. Vše podle šablony. Zbytečné něco chtít a jít za tím. Vtiskávání vzorců do dítěte. Zbavte se toho, uvědomit si a vzepřít se těm vzorcům. Vzpouru době a rodičům někteří řešili alkoholem, hraním. Bez smyslu života. Nevíš co chceš, víš, co nechceš. Např. být jak otec. Ale přesto někteří mají jejich názory.

 

Když budete žít s maskou, když se budete bát být spontánní, autentičtí, ztratíte mnoho příležitostí se poznat a poznat druhé. Život je pak o hře. Ne o pravdě. Naopak spontánností a upřímností můžete získat nejen pro sebe, ale i pro druhé. Ukážete jim, že život jde žít i jinak. Lidé bez masky a pózy se pak spojí ve skupiny, rodiny, firmy. Podle nových pravidel. Včera se narodil had měsíce. Měsíc můžeme svlékat kůži, transformovat se s pomocí Mystického moudrého Hada měsíce.

 

Terapie na odblok 70.léta představte si PC, v něm běží váš život. Tam, kde jste uhnuli od sebe nebo byli odklonění, předělejte to prosím.

 

Při podřízení se autoritě vychovatelům 70. let ztratil člověk zodpovědnost za sebe. Vědomé řízení sebe, svého života. Teď se po vás chce rozhodovat. Nést zodpovědnost.

V době tvoření osobnosti jste byli zcela podřízení vůli někoho jiného. Teď máte strach, kdo vás povede. Ani to nevíte.

 

Rodiče se v 70.letech stavěli do pozice Boha. Nejvyšší autorita. Mají vždy pravdu. Utvářející s osobnost mladého člověka neměla vazby. Pokus, omyl, úspěch, protože byla nekompromisně řízena vychovatelem. Vzorec, že rodič ví vše nejlíp byl zděděný. Opakovaně utvrzovaný generace. Ocenění, pochvala, trest přicházelo od nich. Tvořili stroj ze svého potomka, aby dokázal, co oni sami ne. Vnutili mu své sny, cesty, které jim sebrali zas jejich rodiče. Jen pár případů to mělo jinak. Co považoval otec za dobré pro sebe muselo být dobré pro dítě. Rodiče se snažili realizovat se skrz děti.