Jdi na obsah Jdi na menu
 


SEBEHODNOTA!!!

3. 3. 2016

SEBEHODNOTA!!! 

MVDr. Simona Mullerová

Sekce – z porad klientům

Korekce J. Ina  Pokorná

Březen 2016

 

Vztah byl dožitý už dřív, oba ze strachu ze změn, samoty a společenského mínění, kvuli věku aj.spolu chtěli být. Vždycky se měli rádi, více či méně, ale laska pak vypršela a zbyla jen lidská. Na té ovšem nejde postavit štastné partnerství mladých lidí, to by možná stačilo hodně starým lidem .

Není to ani záměr evoluce, proto máte výkyvy, neboť v srdci už není jiskření, partnerská láska ani u jednoho , ale zvyk náklonnost a strach z konce.

 

Další věc je vše sebepodcenování, které vyzařujete, které se mi stále nedaří terapeuticky zvládnou, neboť to máte v genech a v enerii a v auře tím pádem to lidi cítí aniž by věděli co to je a proč a chovají se k vám občas odmítavě, podcenují vás a nejsou si uplně jisti vedle vás.  Protože vy jste skvělá a dost hezká, někdy moc , někdy plus mínus – to známe. Ale jste fajn, kvalitní člověk a lidi by vás milovali a obdivovali a práce by měla velky posun, i vztah, jenže vaše vzorce vaše NEVEDOME vyzařování je všechny odtlačí a nutí je hrát vši hru, oni pak nevědí co si myslet. Mají smíšené pocity, svénvlastni, že jste fajn, schopná a vámi , aurou vynucené pocity -  odmítat vás. Proto nejde mít ani láskyplný jiskřivý vztah, když se více minut denně podcenuejte, než chválíte, nebo jste se sebou spokojena, být spokojena je pro vás každodenní boj a hledání něčeho, na čem to postavíte.

 

 Samozřejmě vaše schopnost a ambiciozní máma nasadila vysokou latku.

Dobře, to je příbeh této inkarnace , plán překonání překážek. Proto je už na čase si skutečně radikálně uvědomit, že vaše hodnota nespočívá v mínění a schopnostech matky, ani přítele, ale ve vás, a v tom, co UMITE,jaká JSTE , nikoli v tom, co neumíte a jaká jste špatná.

Evoluce nás vede a učí sebepřijetí, ke svým vlastním morálním a normám, odpoutat se od norem druhých a mít čistý umysl a jít za svým. Tvořit svůj život, prosbou, představou , dotykem , prací s energii, nějak, ale denně a stále se to učit, být vděčný za každý malý dílek splněného přání.

Vědě, že primární příběh neocenění matkou je PRIMARNI PRIBEH, ale  NE realita, tu si vytváříte vy sama pokřivenou na základě primárního příběhu.

Je na čase mít své POCITY pod vedomým pohledem!!! Zatím je nezvladnete změnit, ale už budete vědět, že v těle běží starý chybný program sebepodcenění – ale že to není o realitě , ale o zvyku vyhodnocování, jak jste se NAUCILA, jako dítě – primární vzorec téma inkarnace – a je toto poznat, pojmenovat, pozorovat, přijmout, ucit se zpracovat, nevzdát to a dokázat to !!!!