Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozbor dnů - březen

21. 3. 2013

Měsíc v rybách dal LIDEM šanci naučit se více cítit, vnímat. Oheň berana bude pálit staré, může dát sílu a odvahu těm, kdo pocitli, naopak dá pokouřit těm, kdo vodou a rybami v klidu nepochopil o co v evoluci jde.
Následujících deset dní berana s dvojitými aspekty planet budou drsné.l Je zbytečné utíkat a domnívat se, že si vzorem, iluzí, přetvářkou, manipulací pomůžete, že zdoláte překážky tímto, nebo ses jim vyhnete. Oheň berana rozdmýchá sílu planet ve dvojité síle, která je v březnu.
Zatím je měsíc zajíce. Až se měsíc draka spojí s beranem, ubyde sice dvojí síly, stejné planety, ale kombinace bude vášnivá. Čím dříve se nad sebou zamyslíte, zbavíte se lenosti, paličatosti aj., tím lépe pro vás. Následky budou menší a oheň dubna vám přinese úspěch. Tento měsíc byl jemný, další měsíc nebude. Máte deset dní března, zajíce, diplomacie, hravosti. Použijte to na řešení svých stínů a problémů. Na pátek - numerologie, planety, zase jinak. Mám dvě místa volná. Dejavu je v pátek po kurzu. Dejavu - karmická hospůdka, čistěna pravidelně od negativních sil, nicméně alkohol je zas dovede. Dejavu na Úvoze vám otevře bloky, které tam necháte, pokud jste moudří, nebo si je odenesete domů a dolehnou. Meditační síla Dejavu vám může pomoct najít uzel a rozvázat ho.
SM