Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozbor č. 26

25. 5. 2016

Rozbor č. 26

Z porad klientům

MVDr. Simona Mullerová

Korekce – Jana Valouchová

Květen 2016

Vaše 26 vás zpomaluje a aktivuje vám vzdor a mít to po svém, mít svou rychlost průchodu situací, zatím jste nepochopila, že škodíte sobě. Zatím si řešíte pozici mladé ženy a časovou osu od dítěte do teď, osobní Luna - 2 to tak má. Váhá a zdržuje se v situacích a mine mnoho načasováni ke změně. Přes kód vašeho jména zase máte msty a lidkvidaci mužů a opět prosadit se po svém. Jste v 6. měsíci, čili Venuše, žena, láska, manipulace a ego.

Chtěla bych,abyste pchopila své stíny a naučila se s nimi pracovat.

Pozitiva jsou ženskost, krása, vztah k rodině (až dozrajete), práce doma, máte mnoho aspektů být super ženou, v podstatě jste ryzí žena, jen zatím žijete stínové vlastnosti.

Kód jména vám způsobil zesílení msty. Nebylo po vašem, muž se nechoval podle vás. Přes svoje jméno namíříte stíny na muže, na sebe i okolí. Stejně, jako šestka. Nevědomě se poškozujete.

Skutečně, čísla vám dala složitý úkol do doby mládí. Osudová 30 může být i nemoc, silná destrukce. Tím, že žijete lítost a marnost, pocit odmítnutí, posilujete sebedestrukční programy a svou, sebou vyvolanou nemocí, pak můžete trestat ty, kdo se vám nevěnovali, když jste byla malá a mladá. To jsou problémy podvědomí. Vědomě nikdo být nemocný nechce. Pokud není po jeho, hledá tělo cestu, jak vyhovět mysli. Protože např. partner z morálního hlediska nemocnou ženu neopustí, připoutá si jej takto, protože jí nedal péči podle požadavků.

Váš táta vám taky nedal,co jste potřebovala. Nedal vám to první muž vašeho života, tím si dítě vytvoří zápis, že to tak bude i s dalšími muži – zbytkový zákon karmy, dožíváme to.

Vaše máma nepochopila tátu, nesnáší ho – čili vzor ženství nese viny, křivdy.

Je to bežný postoj neprobuzených lidí a nikdo jí to nemůže mít za zlé. Nicméně po té, co se dozví informace, by to měla moudrostí změnit. Pak už ponese zodpověnost za své myšlení.

Přestože partner odešel vám i mámě v době,kdy jste ho už nemilovaly a byly nespokojené, přesto cítíte obě křivdu, zradu, marnost.. Ani jedna nechápete, co je karma a že podíl na chování mužů k vám máte vy samy! Jednak karma, nebyli vám určeni na celý život, byli CESTA, nikoliv cíl, jednak dědictví po babičce. Prostě to tak je.

Minulost měníme terapií, kapkami.. přehodnocením, ale vy ve své denní přítomnosti musíte žít jinak. Stupeň evoluce je tzv 5. dimenze, čili aktivní tvoření života. Co myslím a cítím, to pak žiju.