Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rodiče, vztahy

28. 8. 2016

Rodiče, vztahy

MVDr. Simona Mullerová

Z porad klientů

Korekce Monika Simanovičová

Tvoření vztahu a šance 7/2016

Obecně jistota není nikde. Jak se cítím, jak myslím, tím tvořím budoucnost. Pokud máte pochyby , že sklizeň nedopadne , buďte si jistá, že nedopadne! DNEŠNÍ DOBA NEMŮŽE FUNGOVAT JINAK , LIDÉ SE UČÍ MYSLET A PRACOVAT S MYŠLENKAMI!! To je duchovní princip evoluce pár let teď. Co vysíláme , to se nám postupně tvoří, takže sice máte hezký záměr a přání, ale máte i pochyby, proto se vám splní ledacos a pokazíte tím i sebevětší šanci.

 

To, že se k sobě s Jirkou hodíte je šance , ne jistota a nikdy jistota nebude, protože tělo má svobodnou vůli. Může ze strachu ...z pocty.....ze zranění....pokazit i šanci na vztah 99 % velkou. Takže jako vědma pracuji s energií, šancí , cestou nejmenšího odporu a tu říkám klientům- co je kdy více či méně vhodné a do čeho je dobré investovat čas a pozornost. Důležité je udělat maximum pro úspěch a rešit to.

1. pochopit, že druhý měl svobodnou volbu, strachy, své pochyby a tedy své tvoření!

2. že vy jste udělal maximum a odměna tedy přijde odjinud. Dovolit si, nepodmiňovat odměnu za snahu a práci a od jednoho zdroje, dárce, ale nechat odměnu osudem k sobě přijít.

 

Velmi často mě klientky ženy - obviní z ledasčeho. Když nevyjde vztah , který měl ŠANCI je nejsnažší vinit vědmu. To, že třeba neudělaly vše na maximum svého uvědomění a možností. Nevidí to , že partner měl svobodnou vůli, své bloky. Osud svede lidi k sobě, aby si pomohli a šli kus cesty spolu. Je hloupým starým zvykem lidí, že doufají, chtějí, přejí si, aby šli krásně v zamilovanosti a lásce do konce života jednoho nebo obou.Mají křivdy, a zranění, když vztah končí.

 

Měli bychom mít vděk za to krásno, které jsme v té době žili a vděk a radost , že jsme dostali příležitost to zkusit a úctu a respekt k druhým lidem, když to nezvládnou. Bezpochyby každý z nás byl objektem snění, přání a dlouhého vztahu v lásce od někoho o kom jsme to nevěděli, nebo vědět nechtěli, nebo podcemili. ten člověk pak zažil odmítnutí. A kdo ví , jaké hezké sny a tužby měl ten člověk o životě s vámi!!

 

 

Rodiče a děti 7/2016 výňatek z porady klientovi

Zázraky se dějí , i když nemyslím, že u ní přímo musí být zázrak. Každá malá změna je dobrá a hlavně podstatné je, aby Vás to minimálně omezilo, proto by bylo dobré kdybyste se dočasně stáhla a nechala ji být s jejímy názory a postoji a tvořila si na nových znalostech svůj vlastní nový postoj.

Mámě vůbec nedochází, jak poškodila vás děti! I vy všechny děti máte v sobě deficit a křivdy za to jaké bylo dětství a její postoj. Ona sama žila křivdy svých rodičů, nedostatek lásky a důležitosti a vlastně to řešila a kompenzovala přes vás! Ji už skutečně změníme málo.Hodně , ale můžeme změnit vás a sestru a vztah s dětmi tak, aby se vašim dětem neopakovalo to, co máte vy od svých rodičů. Vaše křivdy z rodičů se zahojí pochopením a silami Universa krok po kroku. Nechte hojivou energii a porozumění od nízkovibrační mámy, tudy cesta nevede. Vašim dětem se zdáte i vy "stará" v názorech a vaše děti mají taky své představy na projev lásky, pozornosti a důležitosti.To je obecný model, který zažíváte všichni. Všichni lidé to tak mají, ale moudří a probuzení už vědí, že především změnit musí člověk sám sebe, svůj pohled na věc, dát druhým svobodu v jejich myšlení a konání, ale přesto jim čas od času nabídnout něco "evolučnějšího", necítit ovšem zklamání, když ten člověk to nové a jiné nepřijme. Ve výchově , vztahu rodič dítě vychází poslední žijící z poškození karmy , doby a výchovy .... čili pod nedoceněním, obviňováním, snižováním, trestáním apod. Už tím jak byl zanedbaný citově a porozuměním rodičů se cítí vědomě nebo nevědomě vinen. Nechce se hrabat ještě v tom, jaké chyby udělal sám. Váš rodič rozhodně popře , že udělal chybu. Sám se cítí už tak zraněný, ještě aby přiznal, že mohl něco udělat jinak. Možná to uvnitř ví a tají to před celým světem, aby nevypadal ještě horší a nemusel se k tomu nějak postavit. Jeho vlastní křivda a nedocenění je příliš velké, než aby unesl přidat si zátěž. Pak máme vás a vrstevníky, generaci rodičů a dospívajících dětí. I my si neradi přiznáváme chyby, ale jsme už moudřejší a znalejší a už to dokážeme, ale dobře nám to nedělá.Naše děti mají ideály a představy naprosto individuální jim a době, kdy se narodily, takže my ani nejsme schopni dát našim dětem tolik lásky a péče kolik by chtěli a jak by chtěli., takže nás v pubertě viní a některé děti i po pubertě.Naše děti už , ale obvykle prozřou dříve a udělají si objektivnější názor na rodiče a výchovu, než my samy natož naši rodiče. Tím směřuji k tomu,že i mne mrzí, když mě dcera viní a já vysvětluji a obhajuju se , že jsem nemohla a neuměla jinak. Ona zas říká, jak se cítila a já jí tehdy nerozuměla, což je mi líto a mohu mít viny nebo porozumění sobě , ji a přijetí. Netlačte na rodiče, aby uznali chybu nebo , aby uznali, že tomu může být jinak. Jsou na tom hůř než my samy a nám se taky těžko a nepříjemně přiznávají chyby. Druhá varianta se vinit, jak jsme dětem pokazili život, další důkaz neporozumění karmě, volbě duše, plánu a osudu. Duše dětí si rodiče vyberou kvůli povinným prožitkům, do kterých jsme zasaženi v tělech. Stejně jako vaše duše si vybrala vaši mámu, vy to už aspoň víte! Prostě nějak to bylo a všichni máme rádi. Čím starší tím více nutné je žít teď a tady jinak s vědomím, že to co už dělám dnes ,

dělám na základě lásky, porozumění, svobody a odpuštění k sobě sama a k rodičům a dětem.Závislost dětí na docenění od rodičů a tlak zpět - dozadu, k předkům, k domovu. Je potřeba přesměrovat se na vpřed.... čili vás od mámy a táty a vaše děti vpřed od vás, aby se mohly vyvíjet sami, aniž by měli dokončené vyrovnání se s rodiči, protože to je vždy generační rozdíl na tělech i na duších a obtížná situace. Musíme jít vpřed , i když rodiče stagnují vzadu, nemůžeme čekat na naše uspokojení, zahojení, bezpečí podporu zezadu. Musíme mít svůj život ve svých rukách s pochopením předků....., ale neohlížet se příliš , jen občas, když ti staří potřebují podržet.Nicméně stejně nám většinou za to nepoděkují, spíše nás zase shodí, ale i to je hezká morální činnost. Pomoct , nic neočekávat a nebýt zraněný, když nás druhý nechápe, protože MY už chápeme!!!!

 

Pravá podstata

Protože jste se zamotali v karmě ( závazky duší, dohody duší ), nebyla jste vy v těle s tou pravou duší pro jeho tělo a duši to se stává, ale osudovou ženou ano. To znamená na dost dlouho se spoustou výchovných lekcí. Karma skončila, ale těla dožívají setrvačností a cestou ještě následky, proto ještě nejste pravou ... ani tou úžasnou.............. Až tohle dosedne, až vy budete svou pravou podstatou a on svou. Na tom pracujeme a pak můžete navázat smysluplné, láskyplné, sexuální svobodné vztahy s kýmkoliv... s manželem, s jiným apod.. Zatím se dohrává ta hra... hledáte kusy sebe, které jste někde ztratily, poškodily, uspaly nejen vy dva- my všichni.... někdo je dal, někdo na začátku, máma si to ponese asi do dalších životů, má ale i šanci to stihnout.Teprve pak můžete sklízet především štěstí a úspěch, lásku, zdraví atd..... Proč se šéfem budete mluvit až se vaše pravé Já a vaše sebehodnota ustálí na dostatečně vhodnou úroveň, aby vás ocenil a stejně tak s mužem. Musíte se dostat na nějakou vyrovnanou úroveň, abyste ho zajímala jako vy sama, ne přes bloky, majetnictví, zvyk, požadavky doby atd............., ale proto, kdo vlastně jste. Což zatím neví ani on ani vy.................. Ani vy sama o sobě nevíte kdo teď jste, ale den ode dne více poznáváte své pravé Já, harmonické a typické, jedinečné ve světlech a stínech, bez masky a komedie, bez přetvářky a hry, manipulace na sebe i druhé. Až si dovolíte svou pravou podstatu projevit v realitě, budete přitahovat lidi a situace, ve kterých se budete cítit skvěle a oni s vámi taky. bude to v přirozeném proudu synchronicity.