Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prokrastinace

12. 1. 2016

Prokrastinace

Sekce – z porad klientům

MVDr: Simona Mullerová

Korekce Jana Valouchová

Prosinec 2015

Prokrastinace častý problém mladé generace. Požádejte síly dobra, ať pročistí celou populaci Čechů a Slováků od prokrastinace. Vaše další téma je skrytá msta rodičů. Je li v podvědomí msta, projeví se zevně nenápadně. Neboť je společensky nepřijatelná.

Vemte si nitricum acidum. Msty jdou dobře. Na prsteníčku obou rukou u nehtového lůžka si najděte bolestivý bod, zapíchněte do něj nehet nebo předmět, tím aktivujete dráhu koncentrace. Bod je blíž k prostředníčku.

Myšlení a hormony ve prospěch učení aktivujte bodem v nehtovém lůžku blíže k ukazováčku. Pěstí si masírujte vnitřní stranu lokte. Můžete pěstí masírovat zadní stranu kolena.

Klanopraška aktivuje myšlení a paměť. Eleuterokok také.

Avena sativa únava studentů.

Zinek mozek myšlení enzymy nervy.

Lecitin mozek myšlení.

Máte nesoustředění dané i současnou konstelací planet. Můžete zkusit China a Mercurius.

Poprosíme planetu Mars, ať Vám dá jasné zaměření, vůli a dotažení.

Mars a Saturn řád, disciplína, výkon, zaměření, dotažení, učení, inteligence, moudrost. Marsu patří pravá noha, Saturnu levá noha.

Bod Jupitera mečová chrupavka prsní kosti. Masírujte, tlačte. Jupiter planeta a božstvo paměti k učení, štěstí.

Přes EFT si poklepte levou půlku hlavy asi 2 cm od středové čáry a říkejte si „zasloužím si a příjmám lásku, úctu, péči, pozornost“. Potom si poklepávejte totéž „zasloužím si a příjmám učení a paměť“. Musíte jít uvnitř sebe proti sobě. Protože jste v bloku- zabránit svému rozvoji, sebetrestání.

Aktivuji Váš hypotalamus a planetu Pluto. Vyčištění omezení z minulosti. Nové nastavení, dovolit si osobní rozvoj. Potřebujete přeladit hypofýzu. Zezadu na lebce je jamka, jakoby pokračování krční páteře. Masírujte několikrát denně.

Přiložte dlaně nad ušima na kraj hlavy a prsty nasměrujte jako antény do nebe. Je to hmat na Urana, spojuje pravou i levou hemisféru.

Spojené prsty přiložte na spánkové laloky, nastavuji Vás na čištění paměti. Uvolňujeme místo pro nové informace. Amykdala. Hippocampus.

Prošla jsem témata podvědomí, vědomí, karmy. Dobíhají Vám pomsty a potřeby ocenění z více životů. Velmi intenzivně se přeskládáváte, proto máte teď problém se soustředit na učení více než kdy jindy.

Disciplinovaně opakujte všechna cvičení několikrát denně.

 

Souvislost s minulým a tímto životem. Vědomí a prožívání fyzické i psychické bolesti záleží na přenosu nervových drah na prožívání, vyjadřování bolesti. Při velkých bolestech odpojí mozek dráhy z těla!!

Jednak upálení, jednak jiné fyzické bolesti, jednak tento život.

V tomto životě jste sice mohla bolest projevit – psychickou, ale nedovolila jste si to, na základě nedovolení projevu dobou, matkou a okolím vůbec.

Už jsme to řesili, ale z trochu jiného úhlu.

Máte teď disfunkční vnímání těla, něco vnímáte, něco ne.

Běžná reakce těla na bolest je odpor, ztuhnutí...obrana. To je Váš základní způsob reakce.

Tělo z nějakého důvodu vyhodnocuje stále život jako stres, bolest a je k tomu permanentně v obraně.

Zkusme se zameřit, že život je bezpečný, že se můžete uvolnit a žít i další bolest… Já vím, že už žádnou nechcete, což opět vyvolává v těle potřebu velmi pečlivě se chránit.

Je to, jako by Vám fungovala jen část nervových spojů - tělo - mozek a zbytek obvodu byl odpojen.

Strach zapnout je, je strach z bolesti !!

To mám od duše a channelingu potvrzené.

Jaká je Vaše reakce, když řeknu, žít zase bolest - já cítím, že té už bylo dost..

Kdybychom smazali minulost a začli dnes, teď a tady, pak máme dualitu a pak je potřeba žít oboje. Odvážně jít, cítit uplně všechno.

Když se u pacienta dotknu bolestivého místa.., místa, kde má negativní energii.. místa, kde měl úraz.. ztuhne, nebo uhne..

Víme, že ztuhneme i v nečekané situaci, když se setkáme se spouštěčem ohrožení.

Takže Vaše těo bere 24 hodin denně, jako ohrožení.

Teď je otázka proč.

Osho píše, buďte zranitelní, žijte odvážně, žijte svobodně, neosvobozujte se pro minulost.. ani pro budoucnost. Nechci, abyste se osvobozovali protože to děláte pro něco, chci, abyste žili svobodně.

Reálný důvod v této inkarnaci TEĎ už má jen malá ohrožení, např. zhoršení bolesti, zhoršení stavu. Tím, že se toho bojíte a odmítáte to, posilujete stav těla ve stresové, obranné pozici a současně hrůza ze života a prostředí, odpojuje velkou část nervových přenosů. Čímž jste samozřejmě i unavená. Nikdy a nikdy nejste v bezpečí. Vychází to z paměti více životů, že život byl nebezpečný.

Osho chce, abychom změnili myšlení. Lipton chce, abychom změnili myšlení.

Jak byste mohla změnit myšlení ve smylsu, že nic, ani nemoc, ani bolest není nebezpečí? Ohrožení? Že to je třeba jen cesta a prožitek...?

Znáte tolik propadů a bolestí, co kdybyste se přestala bát dalších a přijala je jako cestu? A Pole Všech možností a Bůh určí, kudy půjdete... Tam máte zase poškozenou víru a oddanost Bohu, protože většinu života jste se domnívala, že Bůh není, nebo Vám nepomáhá, když dovolí to utrpení. Byl to názor z neznalosti a nepochopení karmy, jenže se zapsal a nyní je už jako hotový, přestože kořeny, prin cipy souvislostí, má vymazané, stejně zůstává názor – pocit - že je toho MOC.

Bohužel Vaše myšlení denně vytváří podmínky pro ztuhlost.

Potřebujete sílu obratu uvnitř a ke skutečnému odpoutání od pozorování těla a zameření se na žití s tím, co máte k dispozici.

Cíl.. směr.. záměr Vašeho života je sledováni úlevy, děláte vše pro úlevy, kdy bude.. ona skoro není, šlo by žít pro život? Pro osatní věci s tím, co máte? Šlo by se s tím smířit? Smíření neznamená, že se nebudete léčit , ani, že je to stav trvalý. Smíření znamená přestat teď bojovat a jen žit.. tak, jak to je.. povolit..

Je to i channeling Osha, diskutujeme docela často. Tělo skutečně podléhá příkazům a vedení Vašeho mozku. Teď zrovna čeká. Vy se denně musíte jako kojenec učit myslet jinak. Kojenec, který by se narodil s Vaším problémem, by to neřešil, neznal by jinak a byl by to stav normální! S tím by se radoval ze všeho, co zažívá a rozvíjel by sebe v prostředí. Nevěděl by, že ti kolem jsou pružnější a nic je nepálí, on to má tak.. a stále je tu lízátko a vláček.. a neobjevené šuplíky .. a venku je toho tolik.

Chůze i zdravého batolete je obtížná a batole to neřeší, vrávorá a jde .. za poznáním.. Brečí, zuří, když to bolí víc .. a stejně jde.. je to touha žít.

Máte touhu žít, nebo máte touhu, potřebu žít jen za určitých podmínek?

Téma mé dnešní terapie je na obnovu citů, pocitů bolesti těla, ale bez vědomého sepnutí z Vaší strany to nepůjde. Upálení, planeta a jiné byly šokové stavy duše mimo tělo, zachovaný reflex těla, odpojit, vnímat minimum, pálení ANO, ale NE BOLEST.

Takže, jak jste hořela, ale i mrzla ve Vesmíru a jiné, citila jste dotyk vnějšího - i chlad palí !!!.. ale nebolelo to, zachované odpojení. Potřebujeme to sepnout.

 

Začínám terapii pohovoru usmíření a odpuštění Vašich planet a planet Vašich dětí a usmíření a nápravu postavení planet Vašich dětí. Část karmy Jana, část poškození Jana se protíná s minulými životy zla u Davida. Jan vedl Davida karmou. David se hodně bál, kvůli zneužití moci. Jan byl velmi odhodlaný, světelný. Chyba byla pobyt v Ostravě v době nevhodných konstelací. V Ostravě jste udělala mnoho špatných rozhodnutí. Podzemní energetický kanál v Ostravě způsobuje energetické oslabení všech lidí, asi od roku 1944. Omezuje lidi v radikálním roz hodnutí a zaměření. Oslabí je ve víře ve své rozhodnutí, v průlomu a dotažení. Obyvatelé Ostravy a okolí žijí stále jakousi nerozhodnost a výrazně vyšší špatných rozhodnutí. Špatným postavením Slunce došlo k prasklině ve vrstvách země. Byla zahojena pouze na povrchu, silou Luny, což stejně lidem způsobilo zpomalení a váhání.

Nastal chybný výběr otce. Někdy vládla msta, jindy chyba v nacítění.

Otcové Vašich dětí jsou vždy kousek vedle. Partner měl být pouze podobný. Všechno, co píšu jsou témata terapie a nápravy, nikoliv diagnóza.