Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přijetí stínů

31. 5. 2015

Přijetí stínů

Z porady klientovi

J. Ina Pokorná

Korekce Jana Grossová

Květen 2015

 

 

Kláro, jakmile budete v sobě cítit potřebu obhajoby, vinu, stud, potřebu vysvětlovat druhým nebo sama sobě – energií této myšlenky, tímto pocitem zastavíte proces v těle – uzdravení nevědomých úrovní a hlavně vyvstání těch negativních vlastností

 

Stud před sebou a ostatními jak u toho vypadám, co si o mě myslí druzí, opravdově, jak jsem přijatelná sama před sebou, nechte projít, je to energie vytvořená přes bloky. Vnímáte ji jen vy, nikdo jiný. Mylně se domníváte, že tento pocit, vidí i druzí.

 

DOVOLUJI SI VIDĚT SVOU NENÁVIST A SVOJI POTŘEBU BÝT DŮLEŽITÁ NEMOCÍ.

Pocity v těle při připuštění, dovolení si vidět svoje negativní stinné stránky je většinou velmi nepříjemný, je to jediná možnost, jak mít svoje negativa pod vědomou kontrolou.

 

Nelze dojít ke světlu bez projití vlastní temnotou!!!

 

Teorie je taková – člověk má v sobě jak negativa, tak pozitiva. Evoluce vyžaduje, aby přijal bez podmínek vše negativní a poté co to PŘIJME, nastane proces odchodu a dorovnává se negativní s pozitivním uvnitř.

Tělo je naučeno, přes bloky, přes programy žít tyto programy skryté – nenávist, msty, pomsty, nesnášenlivost.

Tělo se učí žít nově pozitivní, neumí žít lásku, radost.

Tělo se bojí, tělo odpinkává pryč vše pozitivní, aby zůstalo v žití toho, v čem je zvyklé, protože se bojí nových věcí, má strach, že když se uvolní úplně co se stane – nebude mít vše pod kontrolou, veďte pohovor sama se sebou, co se stane když

NEBUDU MÍT VŠE POD KONTROLOU?

 

Jsem tady a teď, v době evoluce, v přítomném okamžiku, zbavuji se všeho historického, omezujícího, co mám v paměti v těle, abych mohla žít tady a teď bez historické zátěže a odžívala si karmu přítomnosti s vědomím, že za jeden prohřešek následuje jeden trest (dnes ukradnu stovku, zítra mě ukradnou tisíc – je jedno kolik mě ukradli, jde o energii činu krádeže).