Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přání ,partner výňatek z porad

31. 7. 2016

Přání ,partner výňatek z porad 

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Monika Simanovičová

červenec  2016

 

Lidstvo jako takové je zraněné. Hotového muže nenajdeš, dostaneš polotovar, který dotvoříš vizí, přáním, denní prací na sobě a na něm, s čistým úmyslem v souladu ve prospěch všech.Někde bude další blok a chyba v přání, což jse zcela lidské a normální, když přišel ten muž takto. Nicméně každý z nich ti něco dal. Další věc je míra zranění mužů.Je skutečně velká, takže když ucítí  lásku.... nebo šanci na vztah mnoho z nich uteče.

Někteří s rodinami , energiemi , chtějí tak moc vztah a zázemí, že jdou do toho zase bez lásky a "milují" vizi, pocit , co mu může žena poskytnout  , místo toho, aby milovali ženu takovou jaká je právě teď. Takže partnera musíme přijmout  s tím, jaký je teď s možností , že se skutečně nezmění.Přijímáme ho teď  a oba se chceme vyvíjet a měnit, to je začátek. Pokud on se měnit nechce , domnívá se , že je hotový pak je důležité, abys ho přijala jako hotového! Jsou-li tam úskalí  je to tvá volba, jdeš do toho, nebo ne. Může  to vyjít , může si uvědomit, že se dá a je to správné měnit se, ale záruka není!

Takže v rámci kompletizace a vývoje tebe , přišel jeden muž.... druhý.... a splnili část tvého přání. V tomto stupni evoluce teď  a tady není možné, aby dnes obrazně řečeno splnil nově příchozí partner všechna tvá přání a hlavně část těch přání vychází z dosavadních bloků a budou se další den měnit. Postavíme to na vděku, že se splnilo něco a budeme si přát lépe a flexibilně!!