Jdi na obsah Jdi na menu
 


Práce a peníze

19. 3. 2014

Práce a peníze

MVDr. Simona Müllerová

Korekce; Ina Pokorná

 

Výňatek z mailu:

Problém je v tom, že nemáte disciplínu.

Pracujete pro peníze a ne pro práci, což je problém. Prvotně je potřeba mít tu práci rád, jako takovou. Chápu, že vás tíží dluhy, ale dostal jste se do nich sám svým liknavým a sebestředným chováním. Proto je potřeba, abyste přijal zodpovědnost za svůj život a za svá předchozí rozhodnutí. Udělejte to teď hned, někam si běžte sednout a zamyslete se. Pokud se z toho chcete dostat, je nutné změnit svou povahu, celou životní filosofii od sebepřijetí přes karmu po hnací sílu k životu. A je proto potřeba mít jednoho hlavního guru, pokud to budu já, pak je potřeba přemýšlet co říkám, najít svou podobu, jak udělat to, co říkám aby vám v tom bylo dobře, ale současně překonat svou lenost a nedisciplinovanost. Takže sedněte si a rozhodněte se.

Vaše projekce tady u mě říká, že jo, udělal jste mnoho chyb, je to historie, ale vy z ní musíte vyjít. Přijměte to. Přijměte sebe. Miluji se a přijímám se. 3x to řekněte, ciťte to.

 

Přijímám zodpovědnost za svou minulost a přítomnost. 3x po sobě zopakujte.

Prosím o vyrovnání karmických závazků se všemi zúčastněnými. 3x po sobě zopakujte.

A myslete na ty, komu dlužíte. Odpouštím sobě, odpouštím tobě, dík, že mi odpouštíš, že si odpouštím.

Po takovéhle práci, je-li upřímná, se objeví zbylé dluhy, ale současně je možné, že některé odpadnou.

S penězi je třeba být v koloběhu, čili nějak platit všechny dluhy, i kdyby 50kč měsíčně, Nebe a Země vidí snahu a pomůže vám.

Mějte radost z pohybu, že se zviditelní dluhy, že se dlužník ozve. Znamená to, že se věci hýbou a hledají svou cestu. Když nemáte, pošlete 100 Kč s omluvou, ale pravidelně s radostí, že vysíláte své peníze jako svou reklamu.

Omluvte se, že jste na ty, co jim dlužíte, vyslal negativní energii, když se neozvali. Odvolejte že jste se cítil jako oběť.

Byly obdob, kdy jste upřednostňoval svůj názor a postoj a život nad názor, život druhých, potřeby druhých. Pro vás nebyly důležité, čili jste nepotřeboval platit. Prostě jste si zdůvodnil, že nemáte z čeho.

Celý chybný postoj.

Ciťte, že máte z čeho.

Když vaše odhodlání bude správné, opravdové, kšefty přijdou, ale vy potřebujete vydělat za dobře odvedenou práci, ale vy chcete odvést NĚJAKOU práci, více či méně dobrou, abyste měl peníze. Špatně!!! Tudy cesta nevede.

Znova.

Dělejte staré osvědčené věci a postupy, ale vymýšlejte věci nové. Dělejte, co umíte. Dělejte to pořád, dělejte to naplno, dělejte to dobře, skvěle a nadšeně pro tu práci, s úctou k té práci. Pak Nebe a Země zařídí kšefty, které přinesou peníze. Celá vaše práce, celý přístup je honba za penězi. Peníze potřebujete na placení dluhů – špatně. Potřebujete mít hnací sílu lásku k práci, úctu k práci. ÚCTU!!!k těm, pro které pracujete, což teda fakt nemáte.

 

Protože nemáte úctu k lidem, pro které pracujete a vidíte jen zisk, jejich peníze, jelikož si jich doopravdy nevážíte, ani jako zdroj práce, pak to zas nemůže fungovat. Hledáte cestu, jak

snadno lehce vydělat, ale vás čeká karmický trestík, kdy nelze hned snadno a lehce vydělat, je potřeba znova projít pokorou k práci.

 

Jste unavený, vysílený a motáte se v kruhu, protože tohle jsem vám řekla loni, předloni, vy jste to stejně neudělal a nevím, jaká síla by vás udržela zdravého, umožnila vydělat peníze, než tahle cesta, kvalitní práce dělané s láskou a úctou k práci a k lidem, kteří si vás objednají. Máte vztek, odpor, únavu, lenost.

Nedá se nic dělat, je potřeba proniknout do sebe, dovnitř a začít znova a správně a JINAK. Do teď jste to dělal jen trošku jinak a efekt je trošku jiný. Je potřeba to dělat zásadně jinak, za každé peníze, co přijdou, za každou práci poděkujte, skutečně. Denně večer před usnutím se ztotožněte, spočiňte, že dluhy jsou zaplacené, odpuštěné a že máte dostatek prostředků. Seďte, ležte v posteli, ve vaně tak dlouho, dokud neucítíte v každé buňce, že to tak JE. Pak naberte do rukou energii jin jang Země a Vesmíru a udělejte kuličku super práce, která vás časové finančně a psychicky naplní a uspokojí. A pošlete ji do prostoru. Pak udělejte kuličku peněz a pošlete to.

 

Pak prsty z prostoru nabijte hojnost, práci, peníze, radost, zdraví a stahujte si do sebe. Hlavně to ciťte, jak to odrbete zase, nic nebude.

Tyhle věci se musí stát vaší denní zvyklostí, jako čištění zubů. Čistit zuby si umíte a doufám, že 2x denně přirozeně. Pokud ne, máme ještě jinou činnost zcela rituální zvykovou, stolice. U těchto denních návyků a rituálů je možné vzít vzorec pro rituál tvoření. Děkování a nacizování nových pocitů. Nepůjdete z domu bez vyčištěných zubů, a díků a příprav na den, stejně tak do postele spát.