Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petr a Pavla dnes

Petr a Pavla dnes

MVDr. Simona Müllerová, 31.10.2012

Pavlo, vše ve vašem životě se řeší. Vám vědomě, protože chodíte na terapie a konzultujete. Mnoho lidí je v tom ale nevědomky. Mají myšlenky, pocity, zážitky a nevědí, co se děje. Jelikož je doba na řešení opravdu starých a velkých problémů, vylézají z paměti těl hmotných a nehmotných pocity, zejména strach, pochyby o sobě, pochyby o smyslu života, otázky identity a pak i paměti a odpařování karmických věcí, chudoby, zimy, hladu, zabíjení. Lidé, kteří vědomě odmítají karmu a duchovno, se v tom zmítají a chovají se divně. Ostatní jsou taky napadrť, ale aspoň si říkají, že to přejde, že to k něčemu je. Doba je o tom se přijmout, vyjádřit se, ale dost lidí, zejména mužů, naopak uteče od reality, od sebe a od přímé konfrontace se sebou. Nikdo je nenaučil si věřit, naopak jsou odmalička rodiči, učiteli, šéfy, přítelkyněmi zpochybňováni a napadáni za negativa, zatímco pozitiva zůstávají nepovšimnuta. Přesto vyšší síly dávají sílu a návod, jak si uvědomit, co je správné, jak to zachytit a držet. Jen si dovolit věřit intuici. Pak je cesta buď složitá, ale přinášející úlevu těla, srdce a duše, nebo cesta bolesti a překážek, která ale obvykle vrhá člověka dál do odmítání sebe a duchovna.

Petr je zmatený. Hledá svou cestu svými způsoby a řeší překážky a úkoly, kterými chce sobě a vám dokázat, kdo je a že na to má. A to po svém. A nechápe, že tím vás trápí. Vy oba nechápete, že vy se tím trápíte zbytečně, protože vy očekáváte jeho projevy jiné. On vám dává lásku a mužnost najevo tím, že se stáhne a buduje sebe po svém, aby předstoupil. Je to jen vzájemné nepochopení svých individuálních postupů a postojů. Chráníte ho a přenášíte jeho nervy na sebe, na váš žaludek. Hledala jsem třetí bytost, neboť vaše nevolnosti jsou od nervů v souvislosti s někým dalším. Duše v domě už není. Už jsem to našla: mateřská ochrana Petra, přebírání zodpovědnosti, snaha ho vést, příliš, nedávání mu samostatnosti a jeho volby. Nic zvláštního, děláme to každá z nás…

---------------------

Ze SMS jiné klientce:

Do 6.11.2012 budou ještě náročné dny. Spousta zmaru. Lezou ven bloky mezi lidmi. Tam, kde to není dořešeno, jsou lidé vháněni do konfrontací. Nejsou schopni tomu utéct, pokud nedořeší, nepochopí, nepřijmou a neodloží. Opakují se dny a situace se stejnými lidmi. Čím víc máš křivd, že si toto nezasloužíš, tím víc jsi oslabena; viny, křivdy – zbav se jich, stáhnu ti to, ty dolaď vědomě. Karla nezměníš, co mu dovolíš, to on udělá. Je to těžké, protože je plný temných sil; opozicí a obhajováním nic nezmůžeš, libuje si v tom. Začátkem léta byla vhodná doba, kdy odejít, tehdy jsi to neudělala, proto je teď odžívání těžší. Nevadí. Zatím ale nevidím ani pro tady a teď (zítra to může být jiné), že bys byla odstěhována, nebo on. Zkus počkat do 6.11., je měsíc Psa – nepřítel Draka – moc zmaru a překážek.

-----------------------

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová – homeopatie, SRT, Reiki; kontakt: peterovad@seznam.cz.