Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ocenění, Nemoc a msta

23. 3. 2016

Ocenění, Nemoc a msta

Z porad klientům

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Jana Valouchová

Březen 2016

Ocenění

Máte potřebu pořád někomu, sobě a světu, mámě, manželovi něco dokazovat. Chcete jim předložit výsledek, který oni ocení. Proto si vytyčujete cestu, která je špatně, neboť ta cesta je pro ně, jim ukázat cestu, kterou oni umí posoudit.Například, kdybyste šla cestou, jakou posoudím já, ocením já, oni to nepochopí a to vy nechcete. Jde vám totiž primárně o to, dokázat těm, kdo vás kdysi odmítali, že udělali chybu. Touha po zadostiučinění, odvetě.

Zbytečně ztrácíte čas, máma i manžel vás stejně za práci NIKDY neocení tak, jak to chcete vy.

Ocení vás tisíce jiných, obyčejných lidí, když je k sobě pustíte, když nebudete někomu pořád dokazovat, jak jste dobrá, když dobrá prostě jen budete, protože JSTE.

Když máte nadhled, moudrost a VÍTE, že jste dobrá, nikomu nemusíte nic dokazovat.

Vy sice víte, že jste dobrá, jenže vaše pýcha a potřeba dokázat jim je větší, omámí vás a stáhne. Pak nevidíte sama sebe, jak jste dobrá. Pak se ženete za někým, něčím jiným, co hodnotí druzí.

Vy se musíte hnát za tím, co hodnotíte VY sama uvnitř. Dovolit si odpoutat se od manžela, mámy, nadřízených. Necítíte se kompletní, díky nim a vaší reakci na ně se necítíte celistvá.

Oni vás už teď nezkompletizují, už jste moc daleko. Celistvost najdete, když najdete svou pravdu. Jen vaši a ať vás povede. Ciťte, co vám píšu. Pusťte to do srdce.

 

Nemoc a msta

Máte podvědomý princip msty rodičům, kdy se dítě nevědomky mstí tím, že se nerozvine a rodiče se za něj stydí, nebo aspoň na nej nemohou být hrdí. Tohle má dnes hodně lidí, jenže tím škodí nejvíce sobě.Protože se dítě nemůže vzepřít a je pod tlakem názoru a povinnosti z původní rodiny, protože naše generace obvykle nesměla dělat, co chce, ani studovat, co chce, vznikla tato skrytá rebelie, vzdor a msta tím, že nezhodnotí sebe, jako PRODUKT rodičů. Jak ho vychovali?.. No hrozně, on lže, krade, kouří, má dluhy... Rodiče se pak stydí, nebo viní (váš případ), nebo se na dítě vykašlou. Po&scaron ;kození je tedy všestranné. Vaše dítě už

nezměníte jinak, než příkladem. Msta dokonána. Máma je blázen a viní se – máte to odžít. Poškození dítěte ovšem zůstává v jeho návycích. Takže je teď zapotřebí, abyste byla novým příkladem, neboť geny táhnou.

Psychika se dá měnit – pomyslete na anděly, řekněte „prosím o změnu, děkuji“ – je třeba měnit staré návyky, chemizmus, odpařit zbytky léků z organizmu.

Nemoc není důvod proč spolu lidé mají zůstávat, proč se obětovat pro druhého. Důvodem zůstat je láska. Dnešní společnost stále udržuje zvyk zachování vztahu na základě nemoci, neopustit nemocného. Lidé spolu mají být když jsou v lásce, ve zdraví a dělat vše protom aby zdraví a v lásce byli. Vaše matka má karmicky danou nemoc, ale je to její úděl.