Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak z negativismu

17. 1. 2015

Jak z negativismu

MVDr. Simona Müllerová, 17.1.2015

 

Mirku, připusť a přehodnoť některé úseky Tvého života… a některé Tvé postoje. Odpuštění, usmíření se sebou… všemi…životem. Zítra nebude lépe…pro ty, kteří nejdou s proudem doby, kteří si myslí, že vzdorem změní osud…že si svou cestu určí… Určitou dobu si cestu určujeme, ale nejsme určeni k záhubě,…proto nám na cestě neustále přichází znamení…lidé…knihy…události, aby ukázali.

Uhni z cesty svého vzdoru…lítosti, přijmi, že jsi roky tvořil negativní události. Vím, byla to Tvá obrana, strach z neznámého, ze zranění…ztráty. Forma humoru, skepticismus, cynismus, humor Murphyho, který se už nenosí. Ať se podíváš kamkoliv, auta, počítače, zvířata, rostliny…vše se mění…vyvíjí. Nelze popřít evoluci a stupeň, kde jsme. Žijeme to, co tvoříme.

Denně tvoř, co chceš…radost…úspěch…zdraví. Tvoř energetické kuličky a dávej sobě… Přijímej nejprve od sebe pochvalu za malé činy…pacient, sport…čtení…požádání o pomoc…přijetí pomoci…rady… a malé kroky. Chval se.

Nános negativismu Tebou stvořený je krusta…pod kterou tělo nedýchá…umírá. Zvládneme to, když budeme v týmu.

-----------------

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová, homeopatie, SRT, karma, adaptační techniky v Českém Krumlově, mobil: 721 812 835, e-mail: peterovad@seznam.cz