Jdi na obsah Jdi na menu
 


CHANNELING VĚDOMÍ A NEVĚDOMÍ PŘI TERAPII KLIENTA

30. 3. 2015

CHANNELING VĚDOMÍ A NEVĚDOMÍ PŘI TERAPII KLIENTA

téma nové vzorce , velmi inspirativní pro všechny

MVDr. Simona Müllerová

Korekce Jana Grossová

Březen 2015

Našla jsem strach ze ztráty a ochranný vzorec, aby nebyla ani ztráta, nebude ani zisk, ale není to jediné, budu hledat dál a čistit a napravovat.

Sebedestrukce a autosabotážní programy, byly, už nejsou - byly...ale vadí pořád, tělo nese jejich následky, zaklíčované, archiv...rozkóduji příčiny a následky, souvislosti.

Sebedestrukce, autoabotážní programy byly, už nejsou..ale vadí pořád, tělo nese jejich následky, zaklíčované, archiv...rozkóduju příčiny a následky, souvislosti.

Máte pochyby. Pochyby vznikají opakovaným utvrzením, že neprolomíte!!!

Sedněte si a spočiňte v sobě a uvědomte si, že ať děláte co děláte..ať to vypadá sebelípe...vlastně to pořádně nikdy nevyšlo..není to špatné, je to lepší, ale není to ono. Efekt neodpovídá vynaložené snaze, seďte a přemýšlejte, je to tak. Máte víru a odvahu, jděte znova a znova.

Už je zřídka, ale přece, propadnete pochybám, proč to nikdy, ale nikdy teď pořádně nevyjde...že to nevyšlo dřív, když jste měl karmu jsem vám vysvětlila, ok..ale jsme tady a teď...

Vlastně se bojíte, že to vyjde, co se stane když to vyjde, co se stane, když budete milionář...za vodou. Je tam strach...co s tím, co si s tím najednou počnete.

Spočiňte, meditujte a pak zase čtěte o kus dál...

Jste zvyklý bojovat...že to nevyšlo, dál a dál, hnací síla..až to vyjde, co budete dělat? ..co když zlenivíte?..co když vás odsoudí lidé?...co když si zvyknete, že to vyšlo a vy to zase ztratíte? Jak unesete další pád na dno, když si zvyknete? Teď jste si těžko zvykal...zvykl...další vzestup, blahobyt, rozvoj...co když zase přijde pád, je tam strach.

Je tam málo víry v osud...ve vyšší zákon. Je to dané tím, že tělo neví vždycky o zákonu karmy a tělo nechápe vždy souvislosti proč je v daných situacích, tělo pak vytvoří mimo vědomou vůli, vzorce, své vlastní vyhodnocení!!! Rozum, vědomí o tom ani neví - ano je to v těle a řídí to orgány, auru!!! proud událostí!! shody!! podle vnitřních nevědomých programů!! zákaz..překážky...vytvořené nevědomé vlastním obranným systémem těla, aby se vyhnulo stresu..

Dovolte si tedy, aby to vyšlo a aby to vydrželo, kolísalo, ale z dlouhodobého hlediska stoupalo...a dám na to nově jistotu..vědomým hovorem s nevědomím...

Hele Nevědomí, mluvím s tebou..nevím kdo jsi..kde jsi ale vím, že to tam máš blbě nastavené, že část mého já, mé Vědomí už to chce jinak, chci, zkusím, jak zvládnu hojnost, blahobyt...

Teď cituji:

Nevědomí - minule jsi se z toho posral, jak to nevyšlo, jak ti mám věřit, že do toho zase chceš jít? Nemáte žádnou jistotu, máme jen pokus a omyl..

Vědomí-pokus-výhra, máme nový model.

Nevědomí - aha, učil ses, chceš mě přechytračit, ale já jsem tu proto, abych tě chránilo..vedlo opatrně a jistě, bez velkých výkyvů, už sta tisíce let.

Vědomí - Vole, už se do mě neser, nepleť, opravuje se, neboť Vědomí Honzi ví, že to Simi píše, už je to jinak, máš to dobré, ale postaru Vole. Neříkej mi Vole, sám to nemáš rád, dělám jen to co si si kdysi přál a co si přáli druží, nemůžu za to, že už si to nepřeješ.

Vědomí - ani už si to nepřeju.

Nevědomí - přemýšlím Honzo, co s tím...asi ti vyhovím, všechno se vyvíjí, všechno se mění, fakt je že nemůžu tady po staru něco udržet navzdory vědomí, srdci a duši...máš pravdu, posral jsem to, jdu do toho a odpaluji chybné programy, právě teď Vám to běží a já se pak zase podívám...