Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace ke dnům Psychosomatika

29. 6. 2015

Informace ke dnům

Sekce Psychosomatika

MVDr. Simona Müllerová, 29.6.2015

Srdce rozvádí krev.. ale energie srdce vytváří magnetické pole, které přitahuje to, co vyzařuje. Čili je-li srdce zraněné, vyzařuje to a přitahuje situace na další zranění, čímž se utvrzuje primární příběh a řezy do srdce.

Fluoricum acidum – mentální i fyzické jizvy na srdci,

Cactus grandiflorus - srdce ve svěráku,

Staphysagria, bodavé bolesti u srdce vycházející z křivd,

Digitalis, zranění srdce, lásky s nočním nucením na močení.

Vědomě si představujte spojení impulsů ze srdce s mozkem a jejich spolupráci. Chorá mysl vytváří důvody, proč neslyšet srdce, nenechat ho mluvit, aby bylo tzv. uchráněné před dalšími zraněními; na druhou stranu moudrá mysl naslouchá srdci a překonává obavy, pochyby, strachy, dohody se sebou a jde za hlasem srdce, vstříc lásce, nebo nebezpečí, ale JDE. Cévy, rodina, rozvod lásky, energie, výzvy, symbolika. Dosud se velmi lpělo na lásce k rodičům, dětem… povinnost. Zranění lásky v rodině jsou velká. Musíte setrvat ve spojení i přes zraňování, neporozumění, neboť zákon krve je velmi starý! Ten, kdo vystoupí, je pomluven, zatracen, vyděděn. Láska krve je i s manželkou, matkou dětí krve, ale je to o něco slabší. Nicméně děti jsou rodina krve a přes společné geny zapojují druhého rodiče do hry, do vazeb. Skrytá msta, lítost, marnost, zúžení cév, málo výživy, tělo už nechce dávat tam, kde není zpětná vazba, ale musí, společenský zákon. Dávat dětem a rodičům ze skutečné lásky a sdílení vypadá úplně jinak, než žije většina lidí. Křečové žíly, stagnace krve, ochablost rozvodu energie v rodině, neochota pustit výživu a odpady z rodiny k srdci, městnání krve v žilách, zejména nohy, hemoroidy, městnání krve, křečové žíly v konečníku, nevyřčení toho, co bolí uvnitř, zejména v rodině krve. Potlačení svobodného projevu. Sepia, Calcarea fluorica - pevnost a pružnost cév, zpětný tok. Natrum sulfuricum, otok nohou, spíše lymfa. Téma rodiny a vztahy v rodině, zranění lásky - rodiče a manžel, se kterým máte děti, to je téma krve, rodiny krve, zranění v cévách, cholesterol jako hojení, záplaty. Vědomá mysl si často nechce tahle zranění připustit...

Doba vede k přehodnocení pojmu láska a poznání více druhů lásky, odlišné frekvence podle zaměření, ale jedna skupina energií.

Z bezpečnostních důvodů považují lidé za lásku jiné pocity, výhodnost, náklonnost, spokojenost, důležitost, oporu, krásu. Toto vše a jiné může být součástí lásky, ale není to láska sama.

Láska je jiný proud energie, jiný pocit uvnitř vás. Pocit krásy, svobody a zranění současně, samoty a plnosti, strachu i odhodlání. Pocit odkládání podmínek a změny hierarchie hodnot.

Vychází z prsní kosti nebo bránice, čistý úmysl srdce a jater, duše a těla,

když víš, že nic není důležité, jen být...já jsem a ty jsi.

Všechno ostatní jde mimo nás a na ničem nezáleží, jen na tom, že já jsem tady a ty jsi tady…blízko i daleko, ale po vlnách energie jsi tu, vedle mě a se mnou, když fotony lásky kmitají proti sobě a tvoří harmonii, nic nebolí, než úzkost, která vyvažuje štěstí, protože láska je také dualitní. Záplava štěstí a rozplývání se, ztráta kontroly, odevzdanost. Nic nečekat, nic nechtít. Být.

Trecena Ahau (http://mayskykalendar.blogspot.cz/ ) přináší pocit, nový pocit lásky, ale ego, strach, jí budou klást překážky. V každém z vás se ale zachytí kousek fotonu lásky a ukáže vám krátký vjem. Je na vás, zda ho popřete jako kdykoliv, nebo mu dáte jiný název, a tím změníte jeho hodnotu. Anebo ho uchopíte a budete mu naslouchat.

První 4 dny tvoříme základ a záměr. Zaséváme semínko lásky.

 

---------------------------

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová, homeopatie, detoxikace Joalis, SRT, adaptační techniky v Českém Krumlově, e-mail: peterovad@seznam.cz, mobil: 721 812 835.