Jdi na obsah Jdi na menu
 


Práce s vlastním energetickým polem a cesta k nápravě

2. 4. 2017

Práce s vlastním energetickým polem

 rozvoj pozemštana izpůsbouje rozsáhlejší setkávání se s energienimi, jak ve formě výstupu, tak vstupu.  Svvým pouhým bytím, nebo i záměrem, můžeme energii tvořit léčit, měnit.  To sebou nese zpětnou vazbu , že kdokoli nebo prostředí více a učiněji loéčí a tvoří nás. Pohybujeme se v široké škále frekvencí od nížkých po vysoké, a vším tímto ovlivňujeme prostředí.  Pro naše zdraví a rozvoj, a pro prostpěch všech zůčastněných , je lepší používat frekvence krok po kroku vyšší pozitivní. Prospěšné.  Zatím nás  vstup nízkých energii zpomalí , rozesmutní , rozbolí, apod.  je potřeba pracovat s tělem a duší tak, aby do nás vstupovaly energie vyšších frekvencí a prospěšné, a abychom procházeli tělesným prožitkem nízkofrekvenčního vzorcce s co nejmenším poškozením a omezením. Tzn. Že potřebujeme zpracovat svoje receptory n ebo programy vlastnosti, emoce, předměty, které rezonují s poškozujícími energiemi z venku. Pokračování je v textu – cesta k náprávě.

 

 

Cesta k nápravě

Tento text navazuje na vysvětlení v příspěvku Práce s vlastním energetickým polem.

Když nevíte, kde jste nechali brýle, vrátíte se na místo, kde jste je ještě měli,  a napojíte se myšlenkou, nebo pohybem, po cestě , které jste šli.

Příklad – u počítače jsem měla brýle, pak jsem šla na záchod, a do kuchyně. ….. nakoneč brýle najdete a avlastně mnohem snáz než když jste na uplně jiném místě, a hledáte je odzadu. Dnes projdeme svou časovou osu  odpočetí do dnes, navštívíme místa,  kde jsme ztratili kus sebe, v celistnostvi, která byla naší základní čistá. Procházíte životními body a nebo počítejte  měsíce těhotstvníst, první, druhý třet….. porod….. 1 rok. 2 rok – tam, kde vám bude těžko, spočinte dele, a představte si, že přijímáte to, co jste tam kdysi ztratili. Někdy se také jste se něčeho dobrovolně vzdali. Přijmete to ted zpět. Počítejte pečlivě po letopočtech nebo po rocích (1963, 1964……., nebo 1. 2, 3 rok života….) začnte ale v početí.  Denší rychlá doba umožnuje nápravy škod, a nová řžešení  v rychlosti jakou si neumíte představit.  V souladu s boží vůlí ve prospěch všech si odpočítejte i účastníky vašeho života.  Pokud máte kontkréní téma např. ztráta tvořivosti a smyslu života, vzdání se lásky, odmítnutí sebe, něco , co právě ted žijtete  udělá vám to dobře, zaměřte se v odpočítávání na konkrétní téma.