Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nové léčení v evoluci, Rakovina

12. 3. 2017

NOVÉ LÉČENÍ V EVOLUCI

11.3.2017

MVDr. Simona Müllerová

Korektura: Hana Veškrnová

 

Takže obecně, společenská morálka a výchova nedovolovaly projevit emoce hned a plně. Zbytková energie zůstává v těle, je uzavřena a začne působit jako blok. Současně působí jako zářič a přitahuje události podle své frekvence – čili v námi řešeném přípradu vztek. Přichází situace, která má uvolnit tu zátku, ten shluk, ale jedinec reaguje opět mírně nebo aspoň částečně prudkost emoce zastaví z různých důvodů. A už vůbec nehodlá spustit reakci za situační, přítomnou emoci, a spoludožít tu starou, čili obecně reakci neadekvátní spouštěči. Tím se negativní energie daného tématu shromažďuje a roste a září a přitahuje události více a více. Člověk je nakonec nespokojený se vším a nasírá ho spousta věcí a on sám ví, že zbytečně. Je to tedy proto, že má nedožitou emoci někde zaraženou.

Takže – vyventilovat staré vzteky na událost, která přijde a vpodstatě za to nemůže, pustit to vše ven, sám… s lidmi, jakkoliv a případně se omluvit, jde přece o naše zdraví.

 

Někdy stačí 2 průlomová událost, jindy více, hlavně to nekorigovat, dát průchod čistící akci těla. Homeopatie a celostní medicína obecně dávají tělu informaci, jak má fungovat pro jeho největší dobro a blaho, zdraví a štěstí, takže i po homeo může dojít ke zhoršení vnitřních a vnějších podmínek, právě proto, že se nastaví čištění.

 

Dneska je 11 tón, čištění a Imix zahajuje. Takže výborný den, lépe jsme nemohly vybrat.

 

Diskarnati, separáti, démoni a jiné nízké entity dané kouřením, alkoholem, nemocnicí, léky, drogami obecně v prostředí.

Tyto entity se napojí na oslabení těla, jeho vlastní tvorby a transformace energií ze Země a vesmíru a prostředí, napojí se na tělo ve chvílích snížené frekvence (nějaký mentální, emoční, zdravotní stav, šok, anestezie, opiti…) a žijí přes tělo. Duše pak nemůže obnovit plné připojení na tělesný systém a člověk “není ve své kůži”. Působením meditace, afirmace, léčby, radosti, koupele, masáže, homeopatie aj… se nízké entity opět odpojí, částečně nebo i trvale, ale jejich programy mohou zůstat!!! A hlavně – zůstávají NÁSLEDNOSTI – nervové a hormonální cesty a energetické, které vznikly v době obsazení výše uvedenou nebo podobnou entitou.

Člověk teda není schopen myslet, cítit se správně podle sebe a své duše a někdy to ani nepozná. Jeho vedení životem je dané tímto cizím iniciováním a tím, že tělo následně zvolilo nějakou reakci, již tělu vlastní. Ale ne prospěšnou. Totéž dělá virus. Dostane se do těla, a není-li všas rozpoznán a usměrněn nebo zlikvidován, obsadí buňku – stejně jako dyskarnát, démon, šotek aj. Nebo jen frekvenční síť nízké frekvence, začne se spojovat se systémem buňky a oblbne ji tak nebo ovládne ji tak, že buňka už neumí žít svým původním zdravým způsobem, jak bylo před obsazením. U virů to funguje tak, že vloží do genetické informace buňky svou informaci a virus vyšle chemiské léky – otupí buňky a buňka nerozpozná, že má v sobě jinou genetickou informaci, přijme ji a rozšíří svůj program, své bytí podle komplexní informace. Buňka se dál množí, ale už je jiná a další buňky – imunitní, ji opět nerozpoznají vlivem chemie, kterou je virus oblbne a nechají tyto buňky žít. A tak virus, viditelný pouze elektronovým mikroskopem, ovládne celé tělo!! Stejně jako démon, dyskarnát, energie uřknutí, prokletí, oblbne celé tělo a vede ho v životě jinak a člověk mnohdy nic neví.

 

Dnešní 11 proud vymývá, dnešní Imix iniciuje proměnu a nápravu a my jedeme v souladu s Mayským biorytmem ve smyslu uzdravení a očisty buněk na periferii a tím budeme měnit řídící centra.

 

Vlivem viru, uřknutí, dyskarnáta žije tedy mysl a tělo nějak, ale jinak a to i po odstranění příčiny, kořene, neboť má již zaběhlé, naučené následnosti – na hmotné úrovni – nervy, hormony, enzymy, a jiné metabolické cesty a vlivem energetiky.

 

 

Potřebujete vyloučit ty staré metabolity, které působí frekvence a dostávají vás do emocí, které nejsou v souladu se zdravím. Pohyby, dýchání!!! Koupel, masáž, cvičení, chůze, dýchání, potit se, plakat, pít a čůrat, masírovat, drhnout, peeling…

 

Je to proces, cesta, takže to potrvá a lidé se budou zmítat nahoru a dolů v otravě starými metabolity a zvyky a se záblesky nového řízení odspoda a odshora. Nové chytré buňky tam dole, kůže, sliznice, žlázy mimo mozek. Tyto nové transformované buňky už odmítnou poslouchat mozek, který má návyk na potřebu alkoholu, drogy, deprese, nevhodné agrese, sebedestrukce a zpětné vazby budou řídit mozek jinak. Mozek je totiž nastaven na zpětnou vazbu, stejně jako člověk a jeho mínění o sobě, sebehodnota, je velmi zásadně řízen zpětnou vazbou z prostředí, což každý ví!!

Imunitní buňky nově, chytře transformované půjdou vychytat a zlikvidovat to, co skutečně škodí zdraví, lásce a tvoření smysluplnému.

Už budou vědět, že rakovinné a závislé buňky jsou škodlivé. A prostě je vychytají, detektory nových chytrých buněk, evoluční detektory odspoda. Může to způsobit nemoc, chřipku, průjem, čištění.

 

 

RAKOVINA

11.3.2017

MVDr. Simona Müllerová

Korektura: Hana Veškrnová

 

A teď pozor – téma doby – odpuštění minulosti a vstup do teď a tady.

Lidé, kteří měli virus – rakovina, AIDS aj, nebo alkohol, anestezie aj, v době nízké frekvence doby – před 30, 20, někdy i 10 lety, se napojili na systém těchto entit a frekvencí a žili s tím. V hrubohmotné době to nepoznali, cítili se v tom dobře, vše bylo hrubohmotné. Evoluce a vývoj pozemšťana a očištění duší od karmy globálně na celé planetě, nárust práce vědomí energetiky a karmy v ČR a na zemi, obecně způsobuje, že se lidé posouvají a vyvíjí, prostředí také a vše směřuje k lásce, zdraví, štěstí, radosti, odpuštění, tvoření, čili k vyším pozitivním frekvencím. Tím pádem jsou už pouze tímto globálním zvyšováním pozitivních frekvencí ve sluneční soustavě odstraňovány příčiny, odváděny nízké entity do paralel a dimensí jim náležejícím, neboť tady, v té výši lásky a porozumění žít nemohou. Lidé si to začínají uvědomovat!!!

Ale nevědí všichni, co to je. Myslí si, že je to únava, nemoc. Ale je to to, že tělo a duše a prostředí mají vyšší pozitivní frekvenci a proto jim zbytek jejich programů, zvyků a následností nedělá dobře!!! Hledají pak doktory, léky, něco, aby jim bylo líp. Nevědí, že to je neurohormonální reakce v těle, vzniklá roky zpět jako následek nějaké entity nebo činu, uřknutí, odmítnutí sebs sama nebo někým jiným v dobách, kdy to tak nebylo cítit. Najednou to všichni vnímáme a lidi hledají vysvětlení, proto potřebujeme regenerovat tělo jako množinu, jako kvantitu, čili přes rychle regenerující buňky, kůže a sliznice krevní buňky… A tím přeměnit tělo. Nechat podlehnout zkáze – apoptóze, řízené smrti ty buňky, které nejsou nenávratně poškozené a které tvoří hormony, enzymy a jiné látky, ještě ve prospěch destrukce, rakoviny, závislosti, deprese, nenávisti aj.

Vše je o chemii, toxické emoce, to, co před 20ti lety byl běžný model člověka, stížnost, lítost, marnost, únik, je dnes velmi toxická emoce pro pozemšťana ve vývoji a evoluci. Buď se buňka transformuje a bude sekretovat lástky prospěšné člověku, prostředí, zemi, sluneční soustavě nebo zanikne. Je to přirozený evoluční proces.

Každé uřknutí, špatné mínění o sobě a druhím s emočním zabarvením, opití se, droga, léky, vše ve větším množství bude pocítitelné větší únavou než dříve, neboť rozpor energií evolučního světa a 5. dimense proto frekvence těchto látek a jejich následků v těle bude větší a větší.

 

Carbo vegetalis, hoemo metabolismu, buněk, buněčného dýchání

Oxygenium, Laurocerasus, buněčný metabolismus

Pix a Leptandra, Euphrasia, Aloe – v nízkých frekvencích odlepení od nánosů na membránách, na tkáních, 2x denně na 20 dní aspoň