Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návod na tvoření

2. 5. 2017

 

Návod na tvoření

MVDr. Simona Müllerová

Korektura: Hana Veškrnová

27.4.2017

 

Vemte si do ruky kuličku energie, umístěte před srdeční čakru, smíchejte energii soláru z jupiterova bodu na mečové chrupavce a energii srdeční čakry a říkejte si - já a mé zdraví, harmonizuji mé zdraví.

Začněte to rukama mísit, všechny křivdy pryč.

Zkuste vnímat rukama, jak se z té energetické koule před srdeční a 3. čakrou uvolňuje hrubší energie a dostává se na povrch koule. Fyzickou nebo éterickou rukou tady ty vyvřeliny odpinkněte pryč s představou, že je dáváte proudum k recyklaci.

A znovu: Já a mé zdraví. Mám své zdraví ve svých rukou.

Zkuste tu energii i napružit a ruce odtáhnout a přiblížit, a ciťte, že to tam máte. Veškeré nenávisti pryč. Vytahujete energii ze srdeční čakry prstama do kuličky, nechte vzestupným proudem kuličku čistit a uvědomte si, že pozůstatky z dětství ze školních let a v celé časové ose způsobují chybné šíření energie a tedy onemocnění. Všechno to odloupněte s vědomím, že rozumíte tomu, že žáný člověk není schopen 100% ovládnout své myšnenky a emoce, a i když vypadá z venku vyrovnaný a duchovní, svět myšlenek a pocitů běží uvniř, zhlukuje se stejné ke stejnému a začíná proces psychosomatiky.

Často je ve vědomí duchovní proces odpouštění, usmíření a nadhledu, ale lidská hmota cití a žije zranění, případně neprojevenou náklonnost, nebo neprojevenou nenávist, prostě to žije. Jen vědomí nastavené na duchovno a moudrost nepustí hlasy těla  do mozku a často ani hlasy srdce. Tělo se pak domnívá, že to zvládlo, že je vše ok. Že průchod událostí byl snadný a správně pojat. Pokud těchto sitaucí zažijete víc, odpojuje se srdce od mozku a vnímání života přes tělo do mozku a člověk citově chladne a odumírá.

Není to váš případ, vy jste na uplném začátku.

Vaše tělo ještě vnímá realitu života plně. Takže skvěle cítí a impulsy předává do mozku ale už teď z nevědomého strachu z nevědomé msty nereaguje váš mozek přímo a čistě na impulsy srdce. Máte tam bezpečnostní program, který filtruje pocity srdce a mozek je přijímá a zpracovává už zkreslené.

Zranění ze zklamaných vztahů přátelských a partnerských uzpůsobily tento program, který teď odstraňuji. Budete emotivnější a zranitelnější, ale potřebujete aby srdeční síť se rozplynula celým tělem, napojila se na mozek a periferní nervy a vzniklo multifunkční a multidimenzionální síťové spojení s uvědoměním si možnosti zranitelnosti, zklamání, odmítnutí a prohry v krásné vyrovnané dualitě pocitů výhra, nadšení a expanze.

 Máte-li v sboě rozvnovážnou nabídku výhra – prohra, zklamání-nadšení, atd., pak při setkání se dobra se zlem, temnoty se světlem, dobro vítězí.

Musíte mít ale v sobě rovnovážnou nabídku možností, které si VĚDOMĚ  uvědomujete a dovolujete si je žít - projevit.

 

Mám své zdraví ve svých rukou. Jsem si vědom své cesty, svých výher a proher, takto to je. Odopušotím sobě všechny prohry. Odpošutím všem, že mě přivedli do prožitku prohry a přijímám tematiku prohry jako cestu k dalšímu rozvoji.

Kouli posuneme před 5 čakru. V dětství nemožnost svobodně komunikovat, neschopnost vyjádřit se nejen proto, že dítě nemá slovní zásobu na vyjdáření svých pocitů, ale nemá ani nerovová spojení na identifikaci pocitu. Pocit se tedy někde zarazí, neuvědomělý, nerozpoznaný, neprožitý nepojmenovaný. Takto to máme všichni, čistíte kuličku energie před svou pátou čakrou a dobře víte o co jde.

Práce na dýchací čakře.

Svoboda a komunikace 4 a 5 čakra.

Držíme dál kuličku a posouváme ji před nos - symbolika čichání, cítění, jak to cítíš, může znamenat, jestli vám tovoní nebo smrdí, nebo jak to vnímáte. Jak to citíš je vlastně i jak to vnímáš. Jak ti ta žena voní znamená - jaké máš vcítění. Čich souvisí s ledivnami. Současně je první brána vstupu vzduchu, svobody, to neomezené široké kolem nás vstupuje dovnitř. Je ale nabité myšlenkami, energiemi všech a všeho.

Aurický a slizniční filtr sice existuje, ale kdo ví jak funguje. Otázka bezpečí s čichem, bezpečím, s cítěním, s prostřečdím s vnímáním.

Jak vnímám - cítím – vnejší prosředí, co do sebe pustím a co to ve mně udělá. Kolikrát za život si člověk někudy někoho do sebe pustí. Vesměs si pamatuje zklamání a krásné období rád zapomíná. Špatné nastavení člověka. Transformuji tuto rozlišovací schopnost.

Já jsem se rozhodl, já transformuji rozlišovací schopnost, transformuji analýzu syntézu a vyhodnocení situací a nastavuji svou vlastní reformu.

 Kuličku posouváme ke 3. oku. Hemisféry, hormony, enzymy – regulace autopilotem toho, co převávají smysly a naučené programy jako filtry z vněšjšího prostředí dovnitř. Transformuji filtry. Sjednávám reformu. Všechno je jinak. Já jsem se rozhodl. Já píšu svůj příběh a je to jinak.

 V tuto chvíli máte v těle velké proměny energie, dokončete práci s kuličkou, už v podstatě s koulí, odevzdejkte kouli auře tak, že ji vypustíte ze svých rukou a spočiňte.

 Já jsem se rozhodl pro restart.

Abychom vás na chvíli vypli, zacpěte si nos a nebudete chvíli dýchat, budete mít také zavřené oči. Přestavíte si, že máte také zavřené uši. Pro jistotu si také ten nos zacpěte prstama. Vydržte bez dechu co nejdéle. S nádechem se zapnete znovu.

____________________________________________

Z porad klientům

Imunita, téma slinivky a sleziny, v pentagramu levá ruka. Věnujte jí lásku a pozornost, eventuálně poklepávejte na levou ruku, na tělo, kde je slezina a slinivka, ať máte kvalitní imunitu, paměťové buňky a imunitní buňky v kostní dřeni – téma první čakry. Dýchejte a poklepávejte. Zaměřte se na tyhle oblasti.

Virus pracuje s genetickou informací a to je téma trecény kan, ve které teďka jsme. Potřebujete takové vyjádření genu, abyste byla zdravá. To je ale pod vlivem prostředí. Vědomá mysl a vědomé rozhodnutí je část prostředí, které vás ovlivňuje. Pak máme to prostředí vnější, které je potřeba opracovat. Začněte z svého nejbližšího prostředí, předměty, přemisťujte je, změna je život, energie v pohybu. Předměty na stejném míště vyvolávají udržení paměti, stagnaci, návrat do starého. Je dobré dnes vložit nové rituály do života a začít denně přemisťovat předměty. Na lince, toaletě, prostě kdekoliv to rozpohybovat.

 

Byla jste přirozeně pod vlivem planetární očisty, nemůžete za to! Jen vás to pohltilo více a tím jste stvořila opět karmu přítomnosti, realitu, ve které žijete. Jedna je potřeba si odpustit. Mít za to zodpovědnost a vědět, že to je nutné dožít. Začít už hned teď tvořit své příští hodiny a dny, přestože víme, že dožíváme námi stvořeou realitu, ve které nám není dobře.

Můžete dát ignatia a mercurias a vědomě se koncentrovat do svého středu, do solaru. Pozorovat dech a pozorovat, s počívat v jednotlivých úkonech, které děláte. Bdělá pozornost přítomného okamžiku.

Znova je potřeba se vrátit na osudovou cestu a správné nastavení a dohnat ztrátu času, vývoje za dobu poklesu. Není účelem stoupat a klesat tolik, aby bylo dílo zmařeno, pokles je jen ukázka, kde má člověk chyby, slabiny témat určené ke zpracování a tam zrovna jsme.

Představte si, že jdete po spirále času vzhůru a občas klesnete. Vidíte tu spirálu. Nejtěžší témata nás provází celoživotně. Vzestup a vývoj v těch lehčích tématech nám potom pomáhají v moudrostí a disciplínou zpracovat ústřední téma.

Vizualizujte pokles, kde byl a jděte před něj. Shromážděte sílu a moc a čistý úmysl a vydejte se ve své představě po cestě znova.

Uvědomte si, co jste se pádem naučila a k čemu vás to vede, jaké je porozumění.