Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jinová každodenní práce a tvoření

28. 12. 2016

Jinová každodenní práce a tvoření

Další z návodů

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Prosinec 2016

 

Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 

 

 

Na záchode ve vaně, nebo v posteli nashromáždíte energii mezi rukama. p prosttě si ji vezmete ze vzduchu. a začnte těma rukama tu energii hníst jako by těsto , pak si představíte, řeknte si, že toto těsto je např.  váš manžel - levá ruka je ruka péče, pozornosti, duležisoti, proměny,  a tak budte do toho těsta vklkadat duležitost, pozornost, a proměnlivost. pravá ruka je ruka božskéo alchimie, nových nápadů, krativisy jako takovoé a smyslu pro humor. Rychlého nalezení řešení, tak to tam budte vkládat  pravou rukou do svého manžela, do toho těsta. toto vše jsou pozitivní aspekty, které mu tam vkládáte. kuličku nebo válec energii budete hnist před solarem, takže z bodu jupitera, který je v solaru tam zase pošlete energii rodinného štěstí a  a kosntruktivní komunikace. pak si kuličku posunete do srdeční čakry, a dáte tam lásku, porozumění, duveru, naději, přátelství. máte ted a kuličku vytvořenou ze 4 zdrojů, je to otazka 15 vteřin. je potřeba vedet, co děláte, protož myšlenka je energie, ještě větší energi je emoce. přidáme k tomu jaké byl to bylo, kyby se můj muž citil důležitý? jak bych se cítila, kdyby můj muž byl správně duležitý? jaké by to bylo, kdyby byl nápadit? .-. jak bych se citila, kdyby můj muž měl spoustu řešení a uměl z nich najít zdárné východisko z problému? jak by se u toho asi citil on? jaké by to bylo , kdyby můj muž zažíval skutečně pravé rodinné štěstí? možná by ani nepotřeboval alkohol? jak bych se citila, dkyby byl tak duležitý, nápdity a stastný v rodině, že by realoxoval bez alkobnolu, jaké by to bylo, kdybych mu dala naději, víru, duvěru, přátelství a nakonec i lásku,jak by se v tom citil  a jak bych se v tom citila ja?

 

Je potřeba  mluvit se sebou pozorovvat sebemenší změny energ. utvaru mezi rukama i sebemenši změny ve vašem těle.

 

Chybou  je, že lidi očekávají velké výsledky, užasné pcoity, prulomové změny, ale tyto jangové efekty přichází jen nekdy. Al eč jsou hodne videt, zatím co jinové malé kručky přichází 24 hod., denne 60 minut .... prostě pořád přichází pořád a jsou malinke, snadno přehlednutelné, lidé je podcenují, nechtěji je, svět je nastaven na velkán díla, ale bez těch milionu malinkých kručků se nikdo nikam nikdy nedostal. všichni velmi a uspěšní lidé prošli malou prací a malými penezi. počátky jsou vždycky pomalé a obsahují převahu malých kroků a malých změn a malinkatých dukazů, čím déle člověk pacuje s energii, myšlnekou pocitem tím snás pak může udělat velkéo dílo.

 

jakmile nemáte pokoru k malým krokům, jakmile vás obsadí pochyby nespokojenost a nedocenění že efekty jsou malé a vy to chcete víc a lepe,pak si tvoříte překážky a znovu a znovu musíte začít od začátku. v každém novém životím životním projekut, at je to vlastnost, shcopnost, partnerství, práce, a td. je určitá množina malinkých kroků , které musíte udelat, s vddekem, pokorou a pečlivosti. terpve potom přijdou velká díla.