Jdi na obsah Jdi na menu
 


Martina Konečná - Případ zdevastovaného mužství

9. 10. 2016

Případ zdevastovaného mužství - o skrytých jedech z prostředí, o kterých možná vůbec netušíte a měli byste se!

Martina Konečná
 
 

Naši poradnu celostního poradenství navštívil ošuntělý a zanedbaný muž. Měl lékaři diagnostikovaný závažný zdravotní problém v oblasti pohlavních orgánů. Zajímalo ho, proč se toto děje právě jemu! Co dělá ve svém životě špatně! A především: jak to změnit!

 

Hloubkovou sondou, pod povrch běžného dění, vyplynulo, že roky čelí ve svém domácím prostředí likvidačnímu tandemu manželka- tchýně. Manželka, které se vlastně jeho ženou vůbec nikdy nestala, protože stále zůstává poslušnou dcerou své matky. Ve věku okolo 45 let s ní její matka zručně manipuluje a řídí její život a manželství nevyjímaje. Dcera se stala pokračujícím nástrojem pomsty na mužích ženské linie jejich rodu.

 

Toto roky trvající, devastující rodinné podhoubí a prostředí vykazovalo dnes a denně neblahý vliv na našeho hrdinu, který se konečně vzepřel, a rozhodl se s tím NĚCO udělat! Proto přišel k nám. Během hodiny a půl si s námi prošel transformačním procesem, získal odpovědi na své otázky a hlavně strategie pro další cestu, vývoj a změnu okolností.

 

Odcházel někdo jiný! Navzdory zanedbanému zevnějšku, jeho řeč těla a záblesky v očích vykazovaly značný posun. Teď jen vytrvat, projít si procesem znovuzrození a plného obnovení své mužnosti a udělat doma s „babami“ pořádky! Promiňte mi ten výraz, ale nemohu jinak!

 

V dnešní době nevyvíjející se žena svého muže ničí a ubíjí, častokrát naprosto nevědomky, protože na sobě nepracuje, a nedovolí si jít pod povrch procesů, odehrávajících se přímo v jejím základním frekvenčním prostředí – rodině!

 

Vědomá žena svého muže podporuje v růstu. Neobává se projít svými vlastními stíny a poznat ty jeho.

 

Nezáleží až tak na tom, z čeho jsme vzešli,  a jak zhoubné podhoubí smutných a tragických příběhů, odehrávajících se v našem životě, je.  Mnohem více záleží na tom, co s těmito příběhy uděláme!

To se odvíjí od skutečnosti, do jaké míry jsme schopni skryté pod povrchem kultivovat, a vytvořit živnou půdu pro mnohem radostnější prožívání života, okolností v něm a nových příběhů…

 

Pokud vás toto téma zaujalo, máte příležitost seznámit se s problematikou základního frekvenčního prostředí –  jak s ním zacházet, transformovat je a vyvíjet na kurzu, který se Simi pořádáme 15.10. 2016  – příští sobota, Brno – Tuřany.