Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŽENA – URČUJÍCÍ SÍLA

3. 1. 2017

ŽENA – URČUJÍCÍ SÍLA

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Leden 2017

 

Doma, v práci, tělo a mysl – kdykoli se nebudete dobře snášet, jste jako celek – rodina, vztah , práce, tělo – napadnutelní čímkovi, co rozbíjí systém. Proto je potřeba vědět, že zhoršení pocitů, zdraví, vztahu, pramění z něčeho v čem nejste schopni se domluvit. Odpustit si, být shovívaví.

Jarmile se příjmete  najdete společnou řeč, systém rodiny, práce, tělo, zesílí a odolává vnějším utokům, pomluvám, krádežím, prochadnutí atd.

Od roku 2000 a zejména 2012 je žena určující silou . Ona vychovává sebe k ryzosti a odpouští mužům tisíce let podmaňování. Ona vychovává generace dalších žen a mužů a my jste dospělé ženy a všude kolem jsme nějaké, něcí dcery a synové a my jse vychováváme, aniž bychom požadovaly hojení ran a zadostiučinění, protože moudrá žena „ví“ a je shovívavá a chápající, pokud vychováme číkoli dcery  a syny tak, jako bychom samy byly zahojené a milující a milované po celou dobu bytí, vytvoříme nové prostředí pro nás všechny. Prvně se tedy od nás žen chce vychovat ke spravedlnosti, čestností lásce, poctivosti všechny nám dostupné dcery a syny (i když jsou třeba strarší než my) přestat se honit za hojení svých ran, vyjít z bolestné minulosti a nezištně tvořit budoucnost nám všem. Námi vychovaní synové a dcery kohokoliv se pak stanou našimi partnery v lásce a práci. Našii kamarádkami, kolegyněmi a tím se zahojí naše rány.

Je-li priorita nejprve někým, něčím zvenku zahojit své rány, zažíváme jen další zklamáník odmítání, nedocenění, protože není v našem stávajícím prostředí dost lidí, kteří nás zahojí, budeme pak jen čekat a hledat, lepší je tvořit  nové prostředí teď. Cimi převáží, cimi ukazuje opustit minulost, která bolela a přestat se hnát za jejím vyřešením.