Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzorec rodiny v souvislosti s Lilith

12. 1. 2016

Vzorec rodiny v souvislosti s Liliith

Sekce Filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Jana Valouchová

Leden 2016

Téma dokonalá rodina je v každé době jiné a je to především vnější.

Historicky, dávno, předci měli rodinu v srdci a spojení myslí v lásce a přijetí, tohle si téměř nepamatujeme, ale Vánoce to otvírají, mít rodinu srdce.. není to o genech, ale doba, majetek omezili rodinu na téma genů, ne na lásku srdce a spojení srdcem.

Aktivace spojení lásky v rodině, sounáležitosti je téma letošních Vánoc. Nelpět na lásce vzathu s geneticky příbuznými. Ti nám ukazují dobré i špatné a silněji na nás působí.

Nadřazení ženy, matky, hospodyně. Téma celé rodiny vaší a manžela, neboť se žena nemohla realizovat jinak. Důležitost a ocenění přišlo skrze pozici matky, hospodyně. Sex byl používán k manipulaci. Sexualní přitažlivost – opět téma sebehodnoty a hodnoty ženy, je li sexuálně přitažlivá. Nešlo o prožitek, oboustrannou potřebu, ale o ocenění, hodnotu.

Potkávání se mužského vnitřního obsahu u žen a protějšek – jemný zženštilý muž – vytváření páru dané ve vaší rodině. Zženštilý muž mohl být lépe ovládán, poslouchal ženu. Neschopný muž dává vyniknout ženě, která o něj pečuje.