Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výpis z porady – téma ženství

12. 1. 2016

Výpis z porady – téma ženství

Sekce – filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Jana Valouchová

Leden 2016

Výpis z porady – téma ženství

Téma spíše zničit muže silou ženy, která generce, staletí nebyla uvolněna. Vy a jiné ženy a ženské inkarnace vašich mužů. Nutná potřeba muže ovládnout dříve, než bude ovládnuta žena.

Sebehodnota a smysl života je daný jen tím, jak moc ovládne muže a co dokáže vedle něj a pro něj!! Tím, že on existuje, je bezmocný. Žena roste tím, jak neschopný a nemožný je muž.

Vaše témata odbloku, prudké změny a oteveření, vyčištění podvědomí na toto téma, uvědomit si kdo jsme BEZ MUŽE. Je jedno jak schopný a silný je muž.

Kdo jsem já sama, jako žena, když nepečuju, neobětuju se, co chci já, a jak se umím přijmout, realizovat.

Téma rodiny, téma Vánoc 2015, staré struktury, staré pozice muže, otvírání, aktivování paměti o páru, planeta Jupiter, rodinné stěstí, muž a žena, primární sťastný muž ve skupině, v rodině SRDCE, proti němu žena, klidná, spokojená, pečující.

Věrnost a sdíleni na hluboké úrovni, velmi stará struktura, dávno zapomenutá, se aktivuje znova! Domněnka jaký muž je podmínkou štěstí ženy, chybné postavení Saturna a Jupitera. Konec roku rozpustí strukturu, formu nastavování vztahu a působení v rodině. Mars a Slunce umožní vyjít ze starých témat lehce, i těžce, ale vyjít. Změna bude i krutá, i radostná, podle toho, jak se na to podíváte. Všechny ženy vaší rodiny. Ale dotkne se samozřejmě i mužů, neboť žena změní POSTOJ k mužům ve své rodině krve. Zatím v rodině krve, nebo i partnera, se kterým žije. Některé budou mít depky, jiné budou naopak uklidněné, spočinutí , zpomalení myšlenky, dějů, jak se dříve snažily udělat vše - SLUŽBU pro svého muže.

Aktivace dívky, ženy, stařeny, vášně a moudrosti, ryzí ženy vás a ve vnitřní ženě vašich mužů.