Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úcta rodiče a děti

17. 11. 2016

Úcta rodiče a děti

MVDr. Simona Mullerová

Korekce M. Simanovičová

Listopad 2016

 

Důležité tvoření - uvědomte si, že jde o pocit , ne o osobu. Osoba se k objednanému pocitu přiřadí v proudu synchronicity podle vyššího záměru. Můžeme chtít i pocit s konkrétní osobou. To je těžší, neboť úmysl musí být čistý, jinak se nám to vrátí.. Rozvíjejte se na maximum, berte všechny dary  a buďte vděčni za  přítomný okamžik. Minuta má 60 vteřin, 60 přítomných okamžiků .......  Hodina má 60 minut  tam máme na výběr co budeme pozorovat, co budeme žít. V plném spočinutí  , v bdělé přítomnosti k objektu volby. Není nemoc, bolest ani samota a tělo a mysl se léčí, převyká , tvoří základ budoucnosti. V dalším průběhu evolučních spirál odchází zhmotněné emoce, nevyjádřené nelibosti, hemeroidy.

Tlak, tíže žaludku, stejné  situace co nešly strávit nejen tělem, ake i pocitem nespokojenosti. Časová osa, čištění  od nejlépe 2017 do početí. počítejte  roky zpět a ciťte každý rok. Záměr je změna energetiky v uzlovém bodu, pak počítejte od početí do 2017, 2018... těžká místa odříkejte  opakovaně s dlouhým dýcháním. Léčíte časovou osu dnešní moudrostí a uvědoměním. Pár událostí tehdy nebylo pochopeno  , dobré jen rozumem. teď je pochopte srdcem a porozuměním, evolucí.

Oblíbený čínský filosof Konfucius (551-479 př. n.l) kladl  důraz na rodinu, neboť rodina je základ společnosti a státu a poměry ve společnosti a státu jsou vlastně jen rozšířením poměru panujícím v rodině.  Základní pouto rodiny viděl v úctě k rodičům.

Malý člověk nepovažuje malé dobro za přínos a tak je něčiní. Malé zlo nepovažuje za nic špatného a tak se jej nevystříhá . Proto se zlo hromadí tak dlouho až jej nelze zakrýt, vina se stává tak velkou, že už nemůže být pominuta ( I. Ting veliký komentář).

Konfucius, I -Ting zákon proměn, taoismus mě provádí 20 let. Učitel reiki - jak ti to ukážu....... , už tě to nikdy nepustí zpět ( měl pravdu). Jak nastoupíš  cestu proměn , otvevírání vědomí .... není cesty zpět. Sám osud tě nepustí.  Knihy se dají číst bez věštění, sama hloubka moudra a uklidnění. Stínová vlastnost , krok varování, je podáno tak citlivě, že jsem vždy přiznala pravdu sobě a změnila směr. V klidu čtěte, to jsou snažší texty něž kniha . V příloze požádáme síť I- Ting , Konfucius  a Tao o nápravu škod.

 

I- Ting také říká...... syn napraví  , co pokazil otec ( což je stará karma, kde jsme byli ... uvízli). I-Ting taky povoluje milenku, která ctí manželku  a je pod ní. Adaptujeme to se svolením tvůrců! Úcta k rodičům a úcta rodičů k nám!  ! Opravdová  úcta a přijetí naší volby našimi rodiči, pak ji  budeme cítit s láskou a přirozeně! Spojme se , chci milovat čistě, cítit své rodiče. Nemívám takovou moudrost , abych to dokázala s jejich výsměchem mé práci aj. Dáme to všichni , tím se přesune i tuk.

 

Úcta k rodičům a od rodičů a přemístění tuku na místo, kde bude vítán. Jsme si zástupné osoby  a zahrajeme si  na rodiče a dáme si úctu navzájem. Úcta k malému TEĎ..... malé štíhlení.... malé peníze....malé kroky..., jsou základem jako foton.... atom, molekula,buňka. Mějme úctu ke všemu malému a pečujme o to. I malá pochvala od rodičů někde byla.... semínko změny. Nevděk k malému způsobí absenci velkého.Ptám se těla , co je pravá úcta, jak se to cítí, jak to asi vypadá ? (pocit, důkaz, čin.... přijde touto objednávkou). Co je úcta ke mě,  sobě sama ( odpustím rodičům), že nastavení mé úcty k sobě a jim bylo špatné a vím, že to neuměli lépe. Transformuji kritéria  úcty k sobě a rodičům a dětem a volím novou strategii v mé rodině. Strategii vyhodnocování, myšlení, konání, pocitu a uvědomění si.

 

Tuky

snězte s láskou tuk. Jak ho jíte říkejte si dávám vědomý  příkaz mozku a buňkám ke spalování tuků. Nastavuji genetickou informaci na tukový metabolismus jako prioritu., metabolismus cukru až po něm TEĎ!  Zbavuji se potřeby zásob, rezerv a archivování. Jsem v bezpečném prostředí, zbavuji se obrany, ochrany, masky v podobě tuku aj. Umím odmítnout verbálně, zvyšuji pozitivní frekvence tuku a rozpouštím zbytečný tuk z mého života . Dávám ho k dispozici transformačním silám. Děkuji  buněčným elektrárnám, že spalují tuk na mnou požadovanou energii a přebytek dávám všem k dispozici. Děkuji

Mozek pracuje přes symboly, obrazy. ..... , proto i smajlíci mají programující význam ke čtenému textu. Dejte do hlavy i obraz, lépe se usadí. Učte se ne rozumem...... mozkem..... , ale přes síť vědomí a síť Jupitera. Info do sítě pak ze sítě do mozku,