Jdi na obsah Jdi na menu
 


Strach a odpojení od egregoru

19. 4. 2017

Strach a odpojení od egregoru

MVDr. Simona Müllerová

Korektura: Hana Veškrnová

16. 4. 2017

 

 

Strach je přirozený, strach je protiklad odvahy, je přirozené, že mám strach, k čemu mě strach vede? Strhává do projekcí, destrukce, zániku a odvaha mě vyvádí ven. Nastavuji rovnováhu a novou rozlišovací schopnost. Přepište si tyto věty, navozujte k nim pocity. Strach známe, žijeme s ním a víme, že patří k dřívější diagnóze. Odvaha a denní práce se sebou může být tvůrcem úplně nového zdraví, přijímám novou kvalitu zdraví, ťukejte na vrchol hlavy – jaké to je, když přijímám novou kvalitu zdraví, ještě lepší, než jsem kdy měla, ještě lepší, než si právě teď umím představit?

Ťukání do prostřed čela – moje nemoc byla následkem mého dřívějšího konání a cítění, proto moje zdraví bude následkem mého myšlení, cítění a konání teď. Mám vše ve svých rukou a přijímám zodpovědnost, co tvořím právě ted mými pocity, teď tvořím směs obojího a vycházím ven a tvořím zdraví.

Ťukejte na vnitřní kraj obočí – dovoluji si tvořit zdraví svým denním myšlením, pocity a konáním. Příjmám cestu učení a dovoluji si chybovat.

Ťukejte na vnějším kraji obočí - nová podoba zdraví. Jde to. Vyjde to. Mám odžitý  strach a jeho následek. Začnu žít plné zdraví. Zdraví je moje priorita a primární stav těla a buněk. Vracím se k primárnímu stavu buněk teď.

Musím teď udělat – já smím – vstup do EFT terapie, protože jsem narazila na blok, napojení na egregor – množinu – energetickou skupinu, systém myšlení a názorů a pravidel doktorů a populace žijící nemoc a stížnost a rozhodnutí někoho jiného. Odpojuji vás od egregoru.

Odpojení od egregoru probíhá takto – člověk se napojí na proud energie ze země a vyplachuje se, vkládá nové zemské čisté a vyplavuje chybné. Pomyslí, nacítí se na čakry, podle toho, jak to umí. Pak se naladí, nacítí na proud energie z nebe a doplňuje energií další vzorce. Zase pomyslí na čakry. Vidí je, pokud to umí. Nebo aspoň ty proudy. Dají se přidat i výplachy a nabíjení meridiánů a aurických obalů. Když už víte, že jsou proudy, pomyslete na ně. Děje se to. Jste v proudech. Pomyslete na čakry, energetiku těla a aury a bim, zavřete auru. Je potřeba to udělat šmahem, blik. Aura se zavře a vy se odpojíte od všeho. Změníte místo, kde jste, máte uzavřenou energetiku. Nastavuji přirozený orgánový orkuh. Ruší se patologické vazby mezi orgány a mezi jednotlivcem a prostředím. Sám za sebe, sám v sobě. Jako vnitřní okruh vzduchu v autě. Tělu a duši dejte příkaz, aby se aura otevřela po té, co se nastaví zdravý a přirozený tok energie orgánů. V této čistící fázi se cítíte jinak. Není to úplně ono, ale pak je mnohem lépe. Je potřeba se nastavit sám na sebe bez vlivu myšlení, mínění, přání lidí kolem a systému myšlení, sociálních skupin a manipulátorů. Tímto se dostáváte na vyšší stupeň energetiky a následně vyberete vědomě i nevědomě skupinu blízkých lidí, kteří jsou vaše podporující prostředí.