Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starý vztah

16. 7. 2015

Starý vztah

Sekce Filozofie

MVDr. Simona Müllerová

10.července 2015

Z mailu klientovi:

Zpracovávám vliv vaší matky na zákaz vztahu Věrka a ty ..v partnerství, možná by se to prolomilo. Problém je v tom, že ty a i sestra máte odžitou lásku, karmu, máte povinnost prožitků ve stávajících vztazích, na základě vzorců mámy a společnosti, které jste přijali za svá pravidla, zůstáváte z ekonomických a společenských důvodů v citově nefunkčních vztazích. Tím vám není dobře. Snažíte se najít cestu, dobře i špatně. Nebo donutit sebe, ukecat sebe, že partnera máte ještě nějak rádi a že to třeba půjde. Hlas srdce, tah osudu vás ale vede směrem ven.. Po vyčištění karmy mnou.. evolucí, magnetickým polem má každý člověk šanci na lásku, plný rozvíjející se vztah .., proto je ale potřeba mu v životě uvolnit místo, dát šanci.

Dny nás odpoutávají od rodičů a vazeb, to je velká šance nechat v sobě něco přehodit a nebát se, uvědomit si, že stávající vztah je přežívání, už neožívají pozitiva, už nemotivuje, už to nejsou ani karmou povinné negativní prožitky. Vztah je přežitý, hnije a negativa se kupí a pár si tvoří více a více smutku, zranění, nudy, depky a podobně. Jen proto, že dřívější morálka a pravidla, o nichž se domnívá, že vychází ze sebe sama, z podstaty, to nedovolovaly.

Mít strach z nového, ze změny, ze skoku, je přirozené. Mít strach je přirozené a správné. Nápad - co třeba mít strach, že stávající vztah mě zabije, udusí, shniju, minu něco krásného, co pro mě život má, pak strach zůstane, v témže vztahu, jen změní směr účinku. -------- Záleží na tom, aby rodina krve byla v pohodě ..

Žij sebe, tak moc bys chtěla, aby si porozuměli, aby se měli dobře, ale pokud oni na sobě nepracují, žijí ve starých pravidlech, pak je to marné.

Dneska je den dobrý na rekapitulaci a ujasnění si životní cesty. Odkud jdeš.. kde jsi.. kam míříš. Tak se na to podívej, kolik marné snahy…. Co ti přinesla snaha změnit pohled členů rodiny? Jen další zranění.

Poškození dětstvím a dobou…a karmou nejsou zcela dohojená a rodina krve řízne nejlépe do ran. Proto je dobré je nechat chvíli jít bez tebe, než se rány zahojí a než ustojíš s úsměvem a nadhledem rytí… ----

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová, homeopatie, detoxikace Joalis, SRT, karma, adaptační techniky v Českém Krumlově, mobil: 721 812 835, e-mail: peterovad@seznam.cz