Jdi na obsah Jdi na menu
 


SEBEPŘÍJETÍ

17. 4. 2017

SEBEPŘÍJETÍ

Zpracovala jsem vaši ublíženost, roli obět osudu, kterou nesete z minulých životů a máte utvrzenou zážitky v tomto životě, následnosti jsou velmi silné a vy žijete v chybném zvyku vyhodnocování, vlastně celkového vnímání reality. Je to pevná síť vašich neurohormonálních procesů a vy se domníváte, že je vaše, že je normální a v pořádku – částí vnímání ale víte, že v pořádku není.

Větší část vám uniká i proto, že jste ve vleku kolektivního myšlení, celé sítě energetiky myšlenek a zvyků, činů lidí, kteří to mají podobně a stejně. Utvrzujete se vlastním nastavením a posilováním zvenku. Ani nevíte, kdy žijete lítost, mstu, využití, neboť vám to přijde jako objektivní, oprávněný pocit a řešíte ho v rámci svého dosavadního nastavení, takže se motáte v kruhu.

Máte velké schopnosti, možnosti, ale návyk jednání a myšlení a sebeuvdědomění vám nedovoluje využít potenciál ke svému SKUTEČNÉMU dobru. Neboť vlivem nývyku chybně vyhodnocujete CO JE SKUTEČNĚ VAŠE dobro !!! Protože jste požádal o terapii, mám právo vstoupit do vašeho vnímání a začít pracovat s nervovými přenosy a zviditelním jiné pravdy, než jakou doteď žijete. Z počátku se vaše ego a ZVYK bude bránit a bude vám podsouvat, proč se mýlím a že je to jinak, další fáze bude, že si řeknete, co na tom je… A další fáze bude stud a lítost, že mám pravdu a ochota k nápravě. Není důvod se stydět, je to lidské a normální cesta, ale popisuju vám reakce TĚLA neovlivnitelné VŮLI!! a vědomím !! V těle se totiž něco děje, co neovlivníte. Dobře je, když nad tím máte svou nadstavbu moudra, víte, že tělo žije obhajobu.. zdůvodnění.. zvyk.. návyk, ale vy už víte, že to je ke škodě jen vám!! a že nejde o mě, že jde jen o vás, o vaše zdraví, štěstí, finanční hospodaření a vůbec celý život s vaší vitalitou a rozvojem osobnosti jak ve věcech zemských, tak ve věcech duchovních. Sebepřijetí cesty. Před usnutím si opakujte Sebepřijetí, na wc taky, tím se začne cosi měnit.