Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rodina duše a rodina krve - pohled 2016

16. 10. 2016

Rodina duše  a rodina krve  - pohled 2016

Sekce filozofie – (z porady klientovi)

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Monika Simanovičová

Říjen 2016

 

rodina krve a spory v ní - jedak Vás to učí dát jim svobodnou vůli, dělat co chtějí, nevztahovat osobně, že ona má s něčím problém. To pochopitelně není  lehké, podstata je , že máte deficit důležitosti v rodině. Tradice  nastavila , abychom byli důležití..... milováni.....oceněni v rodině...... , ale ocenění vnímá  dítě jinak , rodič jinak. Obvykle si rodič myslí, že dítě oceňuje, ale  dítě to vidí jinak. Sám rodič dělá dítěti jednak opak co dělali jemu, tím se brání a současně dožívá paměť genu. Dokud si to lidé neuvědomí pachtí se za oceněním v rodině.

 

Vaši rodiče chtějí ocenění od Vás dětí, jak se starali a co Vám dali. Vy děti nevidíte , že by dali zas tak moc a ocenit úplně nechcete, to je celý princip vaší rodiny a tak vzniká pořád deficit, který nejde teď doplnit, protože se stal jindy , v jiných energiích atd. Ocenění a důležitost pro rodinné příslušníky,  je to program jiné doby, který Vám byl vložen a vy jste ho přijali .Místo, abyste se aspoň vy mladší obrátili dál dopředu k lidem, kteří vás mají rádi a ocení, pořád lezete k těm příbuzným a domáháte se zahojení a zadostiučinění od rodičů, sourozenců atd.....

 

Spojení krve- rod je proto, aby se nejtěžší karma odžila. Uteče od všeho jen  ne od rodičů a dětí, jsou pořád " vaše", takže principiálně šlo o to, že nejvetší problém a dohody duší máte s rodinou krve. Když to pochopíte, odžijete ty témata a jdete dál vpřed a nelpíte na spojení rodiny krve a hledáte spojení , lásku a pochopení s rodinou duše. To jsou cizí lídé - nejprve je každý cizí, pak se stane blízký a pak s ním třeba i vytvoříte rodinu, někdy rodinu krve a do té se zase inkarnují další.

 

Pokud , ale spojíte lásku těla a duše a vytvoříte rodinu na základě lásky těla a duše, pak jde o něco jiného. Jenže dnes je velmi málo rodin, párů, kde ke spojení došlo z lásky těla  a duše . Většinou šlo o náklonnost, vděk, výhodu, obdiv , lásku k produktům a dojmu, který osoba/osoby tvoří. Tím pádem opět vytváří karmu a nejde naplnit potřebu lásky a důležitosti , neboť nemá sama o sobě tu pravou důležitost , ale jen to  jak vypadá, co tvoří, co zabezpečí atd.... Dneska se to napravuje a prázdné vztahy se rozpadají, řada generací nemá jinnak nastavené geny a jiná kritéria už dožije ve vztazích, kde láska těla a duše není. Oni to už vydrží, jsou zvyklí a mají jiné frekvence.

 

Čím mladší člověk , tím více bude chtít  rodinu duše jako základ vaší rodiny a nebude uspokojen v rodině, kterou vytvořil před pár lety na základě dojmu a domněnky, že je to láska. Kdo taky věděl, ví..... co je to láska, vše bylo zastřené a špatně pojmenované. Někdo miloval blahobyt, někdo krásu a tak si vzal někoho, kdo měl to, co on miluje. Vystupte z potřeb získat v rodině krve ocenění, pozici a důležitost. Nechte jim jejich příběhy, moudrý ví a mlčí!!!! Staré pravidlo - moudrý přenechá pocit vítězství druhému, protože "ví".

 

Takže je nechte v jejich frekvencíci a dojmech a žijte tam, kde jsou vám vyhovující energie. Vaše hodnota, lidská hodnota nespočívá v tom, jak se k vám chová rodina krve. Ani vaše ocenění se neodvíjí od názoru rodiny krve. Běžte tam , kde je vám dobře, nelezte tam, kde vám dobře není. Stejně nevyhrajete . Výhra je umět odejít a přenechat pocit vítězství druhým, před nižším, méně vyvinutým, méně probuzeným člověkem se neobhájíte. Nerozumí Vám , ale vy již probuzená můžete porozumět jemu, že je zraněný, ukřivděný, slabý a řeší si svůj problém skrz jiné, které snižuje.

 

V tom je ta moudrost a nadhled a tím se stáváte nezranitelnou. Vtáhli vás do hry o "pravdu" a nechala jste se zranit, neboť jste padla do jejich nízkých emocí . Starý příběh malé sebehodnoty nemilované holčičky, karma . Změňte to teď, vyjděte ven a uvědomte si na čem leží vaše hodnota a kde je vaše pravda ve vás!! Ve vašem srdci a těle , nikoliv v jejich vědomé mysli..... uleví se Vám.