Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prožitek lidské lásky

12. 1. 2016

Prožitek lidské lásky

Sekce Filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Jana Valouchová

Leden 2016

Prožitek lidské lásky je jedinečný a neopakovatelný druh léčivé energie, který nemohou cítit ani zvířata, ani jiné formy bytí, ani duše. Je to záležitost výhradně těla. Sdílení lásky v rámci stejých druhů v jedné říši je jiná frekvecnce. Kytky, zvířata, mezidruhové lásky jsou také možné, často se přirovnávají prožitku agape - bezpodmínečné lásky. Díky hmotě tělo cítí sjednocení s "Bohem" prostřednictvím vnímání kamene, rostliny, zvířete, přírody jako takové, Universa.

Uvedomění si "Boha", universální lásky, tyto prožitky znají duše i těla. Je to pocit, kdy milujete a jste milovaní. Všechny starosti a bolesti mizí, vy cítíte, že JSTE a že v tomto stavu, pocitu chcete BÝT. Nic jiného nepotřebujete, jsou to bezpečné formy lásky a bezpečné formy odevzdání se. Tak, jak nemáme překážku milovat psa, nebo přírodu, nebo i systém víry, tak naopak máme velké překážky se otevřít lidem, protože máme stále evoluční paměť, zranění. Jsme pod tlakem morálky uměle vytvořené a jsme pod vlivem mocných forem bytí, které nevědí, co je lidská láska k jednotliv ci a proto v zájmu pokusů a her se neustále pokouší odklonit nás od lásky muže a ženy. Uzdravující síla lásky muže a ženy vytvoří novou jednotu, návrat k původní přirozenosti světelného člověka, obohacené o možnosti fyzického těla.

Jak z toho? Připustit, že tělo má strach. Připustit, že tělo má neznalost prožitků. Připustit, že se tělo bojí následků, neboť nemá evolučně, historicky, žádné zkušenosti, návody, jak postupovat v partnerské lásce v současném evolučním stupni Země a Sluneční soustavy. Když si toto připustíte a dovolíte si víru ve vedení Andělů a sil dobra, budete vyvedeni z labyrintu problému, které vznikají, když človek připoutaný k materiálnu, staré formě rodiny, k umělé morálce, začne z těchto schémat vycházet.

Probíhá reforma systému, Slunce, Jang, Bůh, obracejte se s prosbou ke Slunci, Bohu, k číslu 1 a mluvte s nimi, jako s kamarádem a žádejte a děkujte za jangový průlom tam, kde se nás dotkne láska mezi mužem a ženou. Monadická láska.

Jinové působení Země a Luny je jemné, pomalé, systematické, ale stínové vlastnosti každého človeka toto malé působení zastaví, nebo přesměrují. Potřebujeme radikální úder na probuzení srdcí. Radikální bleskový úder ze srdce do mozku a reformu duší, které se v těchto dnech obracejí k Bohu a Světlu a zapomínají na proces vývoje těla přes nutnou monadickou lidskou lásku.

Všude se píše o aktivacích DNA, texty se předávají dál a dál, channelingy jsou znečištěné, překroucené, deformované zásahem silných duší, silných entit v zájmu zvrátit vývoj planety a nastavit něco, jako nový středověk. Přeskočit lidskou lásku. Lpění na Bohu a udělat tak život na Zemi neradostným přežíváním vedoucím k tzv spasení duše a čistotě duše.