Jdi na obsah Jdi na menu
 


Projevy pýchy, Muži a projev k ženě (psaní sms atd.)

28. 12. 2016

Projevy pýchy

Muži a projev k ženě (psaní sms atd.)

Sekce filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Hana Veškrnová

Prosinec 2016

 

Vaše ego je slabší než bylo ale ještě ho tam máme. Vaše ego se projevuje předevěším jako pýcha. Nastavuji nové techniky na práci s vaší pýchou. Jste nespokojená s lidmi, kteří jsou ve vašem okolí, připadá vám, že mají nízké, nedůstojné chování. Moudrost nadhled a vyvinutí člověka se pozná právě podle toho, jak je schovívavý v poškození druhých ak jejich projevům. ti lidé mají možnost chovat se podle toho, jak to zrovna cítít, takže jsou nějak přirození ve svém stávajícím bloku, o kterém neví. Nebo nasadí masku a budou se přetvařovat aby byli přijatelní. Což je z terapeutického hlediska ještě horší. Takže je vlastně dobře, když se ti "blbci" takto chovají, protože aspoň nemají masku, a nepoškozují tolik svůj vnitřní svět. Pracuji s nastavením vaší duše k tělu, neboť duše má překroucená vlákn aa nemůže se projevovat, jak má. K tomuto poškození kompatibility těla a duše došlo v rámci evolučního procesu, změn magenetismu a přesouvání fotonů, těl, duší, ducha a karmických témat při očistném evolučním přenastavování. S tím samozřejmě souvisí zdraví. Ženské orgány symbolizují postavení ženy v rodině a mezi lidmi, dočišťuji rodinné téma matky a podobně. Cysty jsou nevyjádřené emoce v oblasti ženské tématiky, punkce cysty nevyřeší zablokované sebevyjádření.

Nepravidelná menstruace je ale i běžnýmprojevem evoluční přestavby ženy. Ladíte se na kosmický cyklus. Tento proces může trvat i několik měsíců. Silné bolesti opět souvisí s mentálním nezpracováním ženské tématiky. Vaše neústa a neláska k vašemu tělu, pohrdání tělem, způsobuje váš práh bolesti. Proto vydržíte hodně a tělo dlouho týráte a ozvete se až opravdu ve velmi vysoké míře. Začneme s úctou ke svému tělu a s úctou k tělu jako takovému. Máte selektivní nastavení při posuzování těl. Svá vlastní pravidla, které tělo má jakou hodnotu a čeho je takové tělo hodno. Cysta je rozhodně v energ. zápise a na tělesné úrovni podléha rychlým změnám vstřebání a vytvoření, podle toho, v jakém transformačním proudu zrovna jste. Jak píšete, vaše vlastní nerovnováha je příčinou. Opaření způsobilo odumření imunitních buněk. Ipádna ledu byl posun vědomí tlakem, podtlakem a úderem .

Arnica 30ch 1x denně 3 na 2 měsíce.

Actaea Racemosa pokud to půjde 3 dny před měsíčky 2x denně a po dobu měsíčků 2x denně.

Řebříček a Konryhel pít tři týdny, po té tři týdny Měsíček a opět Řebříček a Kontryhel.

Hlavní téma je tedy váš přístup k lidem. Strach, který máte je uměle vytvořený, jste současně napojena i na energetiku lékařů, nemocných lidí a úzkostných lidí.

Část strachu je daná tím, že to vysílají lidé ve vašem prostředí. Další část strachu je vašich, neboť víte, že je uvnitř pýcha, která vás může vést k sebedestrukci. Současně je tam neochota a srach přijmout si své stínové vlastnosti a pocity.

Vše souvisí samozřejmě s přijetím člověka jako formy bytí. pro duši je člověk jako forma bytí nízká forma. Ale tato forma bytí je určena ke kultivaci, transformaci a k tomu, aby dosáhla takové frekvenční úrovně, že se před smrtí těla, stane frek. úrovní duše. Proto je tato hmota velmi dobře transformovaná a je potřeba si jí pro její schopnosti velmi vážit. Všude kolem vás i vy sama vidíte polotovary, které je potřeba dodělat, kupujete je - potkáváte se s nimi v různé fázi zpracování. Tak jako lego, těsto, látky atd. Je na nás, jak naším zacházením tuto hmotu posuneme na vyšší úroveň. V principu vaší duše a tedy program zapsaný do těla je pohrdání některými materiály. to se tak stává z neznalosti na úrovni duše. Dostáváte teď informace do vědomí a proto můžete tento pohled změnit obohacena o nové informace a moudrost.

Muži a projev k ženě (psaní sms atd.)

Výňatek z mailového poradenství

On se bojí zranění a muži skutečně velmi zřídka odepisují včas. Když se jich ptám, řeknou mi, že nevědí, co napsat, že odpověď odloží, pak na ni buď zapomenou, nebo jejim trapný odpovědět tak pozdě a tak zase neodpoví. Tyto odpovědi dostávám od mužů, partnerů, kamarádů i klientů!!! Prostě ženy ot mají jinak. Pochopte jeho postoj. Další názor a specifika mužů je, že nemůže dělat více věcí najednou a proto pokud zrovna pracuje, dívá se na televizi, sedí na toaletě a podobně, nemůže napsat!!! Skutečně nemůže. Chce na to klid a věnovat psaní pozornost. Čímž se samozřejmě stane, že nenapíše. Je potřeba tuto živočišnou formu bytí zvanou muž respektovat v jeho přirozenosti. Nechtít po něm nemožné věci. A nebrat osobně projevy jeho chování. To vám velmi pomůže v tom, abyste si nevytvářela další traumata. Zatím si hrajte sama ve svých myšlenkách a pocite s tím, co byste chtěla a jak a zhmotňujte si svého pravého muže, kterému zatím nedáme žádné jméno.

Tomáš  je vám inspirací a základní kostrou pro tvoření vašeho pravého muže a vašeho pravého vztahu. Vyjměte z Tomáše  to nejlepší a na tuto kostru přidávejte další a denně to měňte a pozorujte, jak se cítíte v tomto procesu tvoření, v rámci jednotlivých úprav. Špatné vlastnosti Tomáše se učte přijímat, vyklepávejte si Přestávám brát osobně jeho formu konverzace. Přestávám brát oosbně jeho mlčení. Dávám mu sovobdu v myšlení a konání. Respektuji muže jako individuální živočišný druh.

Můžete mu napsat, co jste prožívala, ale muži si s ženskými emocemi nevědí rady, obvykle před nimi utečou, asi tak jako já před vrtačkou a zdí. OPbecně mají muži strach z lásky a většina mužů nerozumí pojmu jít cestou lásky. Mají ještě historický vzorec chybné terminologie a se slovem láska si vztahují různé omezující procesy. Poroto je lepší se lásky vůbec nedotýkat, protože toto téma správně chápe malá skupina žen a ještě menší skupina mužů.