Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proces evoluce a postterapeutického čištění

12. 1. 2016

Proces evoluce a postterapeutického čištění

Sekce – filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Jana Valouchová

Leden 2016

Proces evoluce a postterapeutického čištění

Všichni míříme k nápravám, k urovnání a správnému nastavení vztahu. Vše skryté se uvolňuje a odpařuje a může vypadat, že se kazí vztahy. Otvírají se všem staré rány, takže reagují emotivněji a vztahovačněji. Buď to lidé přehodnotí a pochopí, že celé lidstvo je v procesu proměny, že tlak z prostředí - nálady, alkohol, stres, působí na každého z nás, nebo se budou domnívat, že chyba je v konkrétní osobě, v nich , nebo v někom, címž si vytvoří karmu přítomnosti. Bohužel většina lidí je ráda, když uvnitř sebe něco ukrývá, stejně, jako lidi kolem a vše vypadá klidně a harmonicky. Iluze, ale líbivá, nevyžduje konfrontaci, sebevyjádření, názor.. a samozřejmě ani sebereflexi, případně uvědomování si svých chyb a provinění.

Každá terapie, ať kineziologie, EFT, SRT, hlubší masáž způsobí změny k lepšímu a zhoršení je důsledek otvírání témat, která je nutno vědomě přepracovat. Nejhorší období bývá první 2 měsíce a současně jde i o největší úlevu, když tomu rozumíte.

 

U vás jde o mnoho nezpracování a přetvářek u lidí v okolí, ale samozřejmě to zapadá do období planetárních vlivů. Mayský kalendář, mnoho opilců, mnoho smutku a všelijakých emocí k Vánocům, předtím k Mikuláši a dušičkám. Už to samo bez terapie je náročné, natož po terapii. Uvědomte si, že procházíte všichni svou minulostí a podvědomím a přijměte to bez osobních závěrů. Počkejte, až se "lógr" sesedne a budete zase pít čistou kávu.