Jdi na obsah Jdi na menu
 


Práce s negativní energii vytvořené sama na sebe

29. 12. 2016

Práce s negativní energii vytvořené sama na sebe

(z porad klientovi)

MVDr: Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Prosinec 2016

 

 

Jde o to, že negativní energie a myšlenky,které jste vytvořila sama proti sobě, se vám zhmotnily na úrovni prokletí. Je to spíše omezení v hladkém průchodu událostí a vradostnémvnímání života Ve vaší energetice cítím viny. Neudělala jste ale v životě nic tak hrozného,abyste se měla vinit nebo odmítat. Největší část poklesu vaší energetiky pramení skutečně z vás. Na to jste potom nasbírala pozornost lidí ve vašem prostředí, až jste se spoutala sama sebe. Začneme tím, že si uvědomíte, že si můžete odpustit a přijmout se. Hned teď si 3x řekněte odpouštím si a přijímám se i v zátěžových situacích.  Odpouštím si a přijímám se i v projevu stínových vlastností. Odpouštím si a dovoluji si chybovat. Přijímám své vlastní projevy lidství. Všechny věty si řekněte 3x a opakujte si je na záchodě a před usnutím.

Nemůžeme žít tak, abychom nikomu neublížili. Čím více se snažímeneublížit druhým,tím více ubližujeme sobě, což je větší prohřešek než když ublížíte druhým. Ublížit druhým často znamená, že jim nedovolíte, aby s vámi manipulovali. Nebo si dovolíte říct svůj názor nebo spolu máte dohodu duší před inkarnací a potřebujete jim něco zahrát. Moudrý člověk, pokud je mu ublíženo,pochopí smysl situace a poučí se z něj a odpustí vám. Není-li ten, komu jste ublížila moudrný, pak s tím v dané chvíli stejně nic neuděláte. A viněním sebe sama už vůbec ne. Stejně tak ten,kdo ubližuje, byse mělzamyslet,proč dělá to, co druhému ubližuje. Je-li skutečně jeho ubližování špatné!

Pokud jste ublížila své přítelkyni tím, že jste si ji nevzala, zachránila jstes ama sebe a vlastně i ji. Takový sňatek by byl pouze utrpení pro obě a vytvoření karmy.

Spousta lidí si nedovolí žít sebe, aby neublížilo druhým. Pokud vám lidé ve vašem prostředí  neumožňují žít vaši přirozenost, být spontánní, mít názor, mít požadavek, smět odmítnout,pak toto prostředí je škodlivé,  a je potřeba ho změnit. Samozřejmě jim ublížíte, když přestanete být loutkou na jejich jevišti. Je potřeba, abyste se vrátila ke své pravé podstatě,ke svým přáním,snům,názorům a svobodně je projevovala v realitě každého dne. Abyste se dostala do prostředí, které je pro vás podporující, to znamená, že vám dovoluje mít vlastní názor a měnit názor podle okolností. Každý názor je již za minutu  starý. Nikde není psáno, že musíme mít každou minutu,každý den,každý týden stejný názor. Člověk se vyvíjí, přizpůsobuje se podmínkám, tudíž musí měnit názor,aby přežil ve zdraví, a zachoval si osobní rozvoj. Pokud budete šťastná v tom, že budete loutkou druhých, pakto žijte. Může se ale stát, že budete předmětem zájmu více osob a stejněněkomu ublížíte, protože zrovna v danou chvíli budete zpívat píseň někoho jiného.

Správný evoluční postoj je ten,že si dovolíte být sama sebou, dovolíte si ubližovat druhým tím, že neplníte jejich požadavky a očekávání  a přijmete za to zodpovědnost. Postupem času se vám stane, že se budete sdružovat s lidmi, se kterými to máte stejně, a proto nemůžete nikomu ublížit, protože se respektujete, a dáváte si svobodu názoru. Pracujte několik dní na sobě, opakováním si návodů z méh mailu.