Jdi na obsah Jdi na menu
 


PO SVÉM - MÍT VĚCI POD KONTROLOU

13. 12. 2016

PO SVEM -   MÍT VĚCI POD KONTROLOU 
Přijatelnost 

Lékaři a nemoc 

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Prosinec 2016

 

Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 

 

 

Komentář  k „Napsala RK 10,12.2016 

 

Učastnice 70 tých ročníků nám popsala svůj vzdor. je to velmi typické především pro 70 ročníky, ale i pro jiné, je tam i strach ze změn, a potřeba být ujištovaná, přesvedčovaná a získat neuvěřitlené množství dukazů, že dar, který k člověku příjde skutečně všechno zahojí a je to splněné přání. lidé si myslí, že mhou odmítat, dělat ofuky a tím získávat ujištění a utvrzení, že dar je chce, nebo dat ujištění a utvrzení svéímu bloku, že to zase nevyšlo.  

 

 

Napsala RK 10.12.2016 

Řeknu to teď trošku "nadneseně a ve srandě": toužim po princi na bílém koni, kudy chodím tudy na něj myslím  ..... a najednou přijede - a naskočí vzdor a odpor. Jej co tu děláš princi?! Takové překvapení, ale já tě nechci jed si zpátky domu :-D a vždyť vlastně ani nemáš bilého koně jen obyčejného hnědého (to je ten můj program hledaní nedostatků jak jsi zmínila) ... takže to né. Já chci toužit, snit je mi v tom bezpečně, nechci změnu a už vubec ne teď, ses zbláznil ne?Sbohem!

 

Do toho synchronně přišlo: http://abraham-hicks.cz/zamerne-tvoreni-budoucnosti/

 

 

A tak vím, že se nemám zaměřovat např. na ty 3věci co se mi teď nelíbí .... ale na to co se mi libí ... a ono se to může změnit :-)

 

:-)

 

 

---------------------------------------------------------------------------

 

PO SVEM -   MÍT VĚCI POD KONTROLOU 

 Běžný lidský program potřeby mít věci po svém. to je těžké téma, takže to všichni chceme a pak trpíme, že to nemáme. místo co bychom někdy zkusili poddajnost, a říct si, že prostředí nebo člověk má možná pro nás něco lepšího, než si my umíme představit, než jak umíme říct, a pod.  někdy a v poslední době právě často, musíme jit skutečně proti sobě,proti svým zvykům, a proti svym blokům. protože máme deficity, a moc toužíme a přejeme si být milý, přijatelní, uspěšní, hezcí, milovaní, sexuálně zdatní, duležití apod. všem lidem to hrozně moc chybí a tyto deficity jsou vnitřní bloky a programy, které nás vedou k nepodmíněnému jednání vlastně vyhledávání potravy k uspokojení našemu hladu po duležitosti, pozornosti, přijatelnosti. atd. člověk pak tlačí na sebe, na drunhé, na události, aby uspokojily jeho hlad.
-- 

Dodatek Iny – důležitost , ocenění, pozornost se dá přijmout a procítit vice ve chvíli, kdy si toto dáte prvně sami sobě. malou každodenní prací,  myšlenkou, mít pro sebe porozumění, pochválit sebe, ocenit sebe. jedině pak se může na vaše vlastní chytnout ocenění a důležitost od druhých. 

Tam, kde je větší poškození nebo silná vzdorovitá numerologie doporučuji denně několikrát si procitit do těla –„přestávám klást odpor“ , „jsem v bezpečí, dovoluji si vedení vyšších sil dobra… „  

Pokud mysl kmitá a vymýšlí varianty, kde si myslí, že je to pro ni nejlepší, nemohou se do těla dostat vibrace z venku, vesmíru, nebo i z jiných lidí, jako nabídka. 

V případě pocitů strachu, vzdoru, obav, pochybností je nahlas pojmenovat, zda je k těmto pocitům důvod nebo ne.  Tělo se většinou hodně zklidní. 

- 

Přijatelnost 

 

 

potřeba přijatelnosti 70 ročníků způsobuje ukrýt partnera, který nesplňuje domnělé všeobecně přijatelné a poždované vlastnosti. naopak model jako doplněk zvyšuje sebehodnotu člověka., 
sebehodnotu utvářenou podle mínění "bezvýznamných kolemjdoucích." porucha mladších ročníků vyskytujících se velmi často.

 

 

Lékaři a nemoc 

(výnatek z mailu)

mayský biorytmus a kosmický biorytmus nás posouvá dál a vyplavuje zbytky chybných programu. takže vám je vyplavil a to do doby, zrovna když jste šla k lekaři. váš ulek zpochybnění, ztráta víry , pocit marntosti, téměř se vzdání své  cesty posilil zhmotňování í starých programu, další věc je egregor a energetická sít loékařů, farmaceutického průmyslu, a pod. takže z nemocných se profituje, a proto zcela nevědomky tlačí lékaři a farmaceuti na nemocnost lidí aby se zvýšil obrat určitých leku. pokud se tato sít spojí s blokem pacienta, k tomu ještě přidáme čím dál lepší diagnosticeké metody, takže se dá temer vždy něco najít. máme jasné  vysvětlení nálezu.