Jdi na obsah Jdi na menu
 


Paralelní já - aktuálně

5. 5. 2016

Paralelní já - aktuálně
sekce Filozofie
MVDr. Simona Mullerová 
korekce J. ina Pokorná
květen 2016

 

Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 


jedna z technik modre alfy byla, že máme mnoho alternativních já. kažedé danše já umí něco lepe než jiné naše já. pochpoit princip paralel a laternativnich já, paralellních já je těžké. pan velechovský nás učil použít např. při sportu tonejleší sportovní já. ztotožnit se s ním... to nejlepší sexuání já, to nej. kuchařské já . toto já použijeme na krátkou dobu činnsoti, abychom mohli v dané chvíli použít ze svého potenciálu to nejlepší co máme. tato já jsou energietické čási řekněme naší duše - není přesný termín, která prostupuje danou částí svého já, homotné= tělo v dané ralitě. knia richarda bacha - Jediný - hodně dobře vysvtluje průchod paralelami které richard sám zaži. 

také simi vědomě zažila průchod paralelami, a poznala to tak, že vechno bylo stejné, pouze byly na diskotéce jiní lidé a především byli jinde trubky a reprobedny!!! toto byl hamatatelná dukaz - tuto místnost - naše oblíbené místo dejavu uvoz 26. nemohl nikdo předelat. 

protože jsme v období harmonizace našich paralelních já prudkého vývoje a zásstdního očištění, dějue se, že naše paralelní já se učí přes vycvičená hnmotnáý těla obohatit energ. systém o prožitek 
to hmotné tělo, tkeréo lepe řeší sex, vaření... konfrontaci s partnerem... , strach z chudoby... finance, toto tělo je použito jako trenažér pro paralelní část já.je to tedy opačně , než nás učil velechovský. velechovský nás vedl k používání toho nej v nás v jiné paralale a systémzu, zatím co ted se deje, že nedokonalé části našeho systému se spojí s tělem a my potom v kruhu dokola řešíme tentýž dávno již zpracovaný problém. 

je velmi těžké si uvědomit, že i naše hmotná těla existují v posunu času a prostoru, vteřinu, hodinu, dny, roky.... doprava , doleva, dopředu, dozadu, rpostě všude. Poižádejte o harmonizaci a obohvacení všech paralelních já v jejich všech formách bytí - zejmnéna tělo duše duch., jde o to, aby tělo , které má moudrost, zkušenost, které umí najít dokonalost sitauce, nemuselo soustavně řešit pokušení ke zlozvyku, partnerské hádky, sexuální závislost, strach z chudoby, nenávist k autoritám a jiné omzeující kroky, kteér již prokazatelně zvládlo v předchozích lekcích. Těla dostávají zkoušky opakovaně dokud průchod zátěží (jsem tlustá, nebudu mít práci, bud emi nevěrný.... ) nezvládnou během několika minut srpávně. poté dochází k nápravě a problém mizí. zvládnout správně průchod události i znamená, že sice propadnete strachu, nebo depce, nebo sebeodmítání,  za pár vteřin a minut to pohcopíte, začnete tvořit sebepřijetí odvahu atd.pokud možno se vrátite v myšlenkce do okamžiku zkoušky, (zrcadlo, konverzace, finanční výdaje) a nasadítě vědomně rychleé efektivní a správné vyhodnocení situace . za čas příjude zkouška, která opět prověří rychlost vašeho vyhodnocování a proces výcviku je ukončen. přesto , že spoustu věcí zvládáme na výbornou, opakuí se příliš dlouho, proti naší vdomé vůli. člověk pak má dojem, že nemá odměnu, podporu a že duchovní práce a změna životního stylu nemá smysl, kdy přes obrovské duchovní uvědomění a prokaztatelně odlišnéo činy setrvává v blokové sitauci. je totiž trenažér paralalních já. a toto musí skončit, dnes a zítra začít přestavba celé sítě paralelnich já, kdy vzhledem ke všeobecně zváýšené frekvenci hmoty dochází k rychlému přenostu pocitu, prožitků, a uvědomění. jako hromadné sms dov všech siti mobilních telefonů jako virus , co se šíří počítečem, ale pozitivní, vyšleme asoučasně přjjmeme přes hmotné tělo a duši vzorce, které potřeujeme pro uvolnění se z bludných kruhů. každá z nás bude dárcem ai příjemcem pro své paralelní já. 

i když tomuto textu většina nerozumí, prosím přečtete si ho během násl. 14 dní ještě jednou,s tane se to, i když přesně nevíte jak. 
 protože jsme všichni učastníci svých životů, pomáháte sobě i dalším.