Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návrat vědomí

28. 9. 2016

Návrat vědomí

sekce  filozovie
MVDr. Simona Mullerová 
Korekce J.Ina Pokorná
 
 
chanellingem mi přišly inforamace o rozšiřoávní vlastního vědomí, o svobodě vědomí, a o odpojení individuálního vědomí od lokálních vůdců, egregorů,  a kolektivního vědomí. za několik hodin později jsem se dočetla ve čmolíkovi, jak jsme ovládání doslova řízeni kolektivním vědomím, a jže člověk musí obnovit své vlastní vědomí a tím řídit svůj život. Veriščagin ve své poslední knize, která jako jediná mi nesedí, píše, že se má věodmí těla rozšířit na duši a dát duši vědomí. s tímto naprosto nesouhlasím, ale i tak veřiščagina obdivuji a jeho techniky používám. udělala jsem tedy pokus na sobě. Ze všech těchto metod jsem vytvořila svoji.  a přijala jsem VEDOMI všech mých duší, které mě obývaly v této inkaranci vdo vědomí těla. během několika minut mi to začalo "více pálit" Proces probíhal pouze tak, že jsem se uvolnila, soustředila jsem se na mozek, hlavu, auru, a srdce. Nacitila jsem se na současnou duši, která je bohužel velmi málo zkušeniá, takže jsem opět trenažér. Kontakt s aktuální duší mě neuspokojil a to mě vedlo k zavolání mé duše minulé, a následně všechny další duše v této inkranaci. do mé hlavy pronikala pocitem i vnitřním zrakem energie hlava se zmenšovala a nafukovala a vědomí měho těla se skutečně spojovalo s vědomým duše. žádné konrkétní vjemy jsem nemela. potě jsem začla prohledávat tělo, kde mám zbytkové programy bráníci mi v lásce, štěstí, partnerství atd. témata ,se kterými jsem dosavadními technikami nepohnula k mému uspokojení. našla jsem program matky, a slovní spojení ,které jsem dosud niky nepouživala a to jsem přisuzovala již vědomí z některé duše. 
 
Duše si vybere geny, které potřebuje pro stavbu těla a zdolání karmických ukolů. projev genu ale ovlivnuje epigen, čili prostředí, treadice, kolektivní vědomí, jídlo, pití, a na základě tohoto vlastní pocity a myšlenky. duše tedy už nemuže ovlivnit ,které geny a jak dlouho budou spát, a nebo míru jejich projevu. určujáící a tvořivou silou je matka. existuje program, který určuje , že matka své dítě tvoří. nidke jsem nenašla jak ddlouho a praxe ukazuje, že matka tvoří své dítě i po její smrti. otec je podporujici prostředí. Může  podporovat dobré i špatné, prostě matka tvoří, otec podporuje. má to velkou logiku, nebot dítě v děloze je tvořeno z buněk matky, a myšlení, konání, strava, a jiné je závislé na matce. 
Abychom se vrátili ke svému vlatnímu vědomí a přestali podléhat řízení věomí někoho jiného. potřebujeme se odpoutat mj. od vědomí matky, - od tvořneí matkou . 
 
'Datum narozeí a jméno jsou kody, které k jedinci přitahují energii , která mu pomáhá zdolat karmické ukoly. duše nám vnukává myšlenky a pocity, s mnohým nám pomáhá, např. i s bunkami, ale nikde jsem nečetla, ani jsem nezažila, že by duše působila na geny. zatím o jiných faktorech působicích na geny jsem toho četla hodně. a souhlastím s tím. 
Literatura píše, o transfomraci epigenu, čili vlivu působící na míru projevu genu. toto vše souvisí s programem tvořneí, který je daný do rukou matce. Sama sobě jsem mými léčivými technikami odinstalovala program, být tvořena matkou . zkontrolovala jsem i moji dceru. 
Ina odinstalovala také a zkontrolvoala svého syna. 
 
v 5 dimenzi jsme tvořiteli svého života, vnitřního , vnějšího, osobního , pracovního atd. učíme se to, a i když vykážeme denní disciplinovanou práci, efekt se nedotsaví v dostatečném krátkém čase a v dostatečně viditelné zhmotnělé míře. sama na sobě jsem dnes objevila useky mého těla, ovlivnované matkou , která mě "uřkla" naprogramovala v celé časové ose této inkranace. pokud tyto programy stále mám, vyzařuji je, a dostávám se do sitauací, které podporují tyto programy, ale které se mi nelíbí, které prostě nechci, nebo je mám pochopené, přijaté atd. 
programy matky vznikly v době plné karmy, patřily k mé osudové cestě a povinným karmických zážitkům. jsme v době , kdy karma minulých životů byla smazaná, a zůstavají pouze karmy přítomnosti, které si vytváříme aktuálním myšlením a konáním, nebo pod vlivem progrtamů , tkeré jsme si vytvořili nebo nám byly vytvořeny v této inkarnaci, jako následek plné tíže karmy, v okamžiku zrození a tvořením matky. 
 
rozhloédněte se kolem, kolik lidí stále žije nazory, pocity, případně potřeby  své matky. 
 
Když se otevřelo duchovno, začla jsm ese všichni obracet nahoru, k duši, k univerzu, k  Bohu, hleadli jsme svou duši a učili jsme se s ní spojit. hledali jsme "Boha". a myslelai jsme si, že spojením s touto energii vyjdeme ze všech uskalí tohoto života. ukazalo se, že energie duše , lásky, boha, světla, je tak vysokovibrační, že hrubohmotně naprogramovanéo tělo se touto energii nehne. 
Lazerem ani sonografem ani rentgenem, ani magetickou rezonancí s hmotou nepohneme.  energie projde skrz, a zanechá nebo nezanechá naásledky. At zanechá cokoli, stejně se hmota nemusí pohnout. potřebujeme se spojit se Zemí, transfor,movat se zemskou energii, zvýšit frekvence hmotného těla. aby hmota těla rozuměla poselstvím duše a jiných vysokofrekvenčních prospěšných entit. Mozek, je stroj, a i když vás duše a energetické proudy přivedou do shody okolnsotí - nějaké události, přes mozek stejně nepochopíme vyšší smysl.  - přínos situace pro nás. 
 
Pišu to jako inspiraci pro vás všerchny, a na technice rozšíření mého tělesného vědomí budu pracovat a rozvíjet ho. Budu ráda, když to budete zkoušet taky. 
 
Simi 27.9.2016