Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁVOD TVOŘENÍ, TECHNIKOU VZESTUPNÉHO PROUDU A EFT

16. 12. 2016

NÁVOD

TVOŘENÍ, TECHNIKOU VZESTUPNÉHO PROUDU A EFT

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Hana Veškrnová

Prosinec 2016

 


Naladíme se na vzestupný zemský proud a čistíme čakry tělo a auru, aktivujeme standartní stav tvořivé blaženosti. téma je já, práce, peníze, kontakty, sebehodnota, sebevyjádření. Vezmeme si energii do rukou a před plexus solar vytváříme energ. kuličku svého tématu. Mám své téma ve svých rukou. Ciťte v sobě radikální rozhodnutí mám své téma ve svých rukou, mám svou práci ve svých rukou, mám své prachy ve svých rukou, mám své kontakty ve svých rukou. Energie ze solar plexus jde do naší kuličky a pravá a levá ruka tuto energii zupracovává, Máme tedy 3 zdroje, 3 transformační proudy a do toho vzestupný zemský proud, který čistí naše téma od chyb minulosti a od karmy, kterou jsme si vytvořili malou sebehodnotou. Malá sebehodnota byla součástí karmického plánu duše zesílená dobou, do které jsme se narodili. Navazujeme kontakt se svým tématem a vytváříme přání - snadno a lehce navazovat pracovní kontakty, být příjemný, žádaný, úspěšný, procházet událostmi snadno a lehce. Práce je hrou a záýbavou, neboť mám takovou finanční rezervu, že se vydělávání peněz již jen bavím. Mám vytvořenou takovou finanční síť, že jsem ve fin. bezpečí, bez pochyb. Vzestupný prou d čistí a transformuje toto přání, adaptuje ho na současné podmínky a naše energetika s ním navazuje kontakt, abychom zjistili, je-li toto přání pravé. 

Energetika mi říká vložit do pravého přání ještě dluhy vyřeším snadno a lehce, zcela novým způsobem. Mám své přání ve svých rukou, navauzji s ním kontakt a ptám se, je toto mé přání pravé?

Pravé přání je to přání, které energetika proudu a těla vcucne, přijme za své a přání se stane součástí standartního stavu tělesné, duševní a aurické energetiky a tento program pro nás pracuje neustále, i bez vědomé účasti. Vložte své pravé přánjí do své energetiky.

Povolávám sestupný proud na doplnění energie a vytvářím vyhledávání podporujících událostí, lidí, myšlenek, pocitů, kroků... Zkuste vnímat posuny energie ve vás.

Navážeme EFT. Klepejte jedním prstem nebo více, podle toho, co je vám příjemné. Začínáme navázáním kontaktu s energ. srdcem a kontaktem. rukama sbíráme energii v oblasti srdeční čakry, dlouze a klidně dýcháme, já a moje peníze. Odkud přichází, kam odchází. Já a moje práce. Já práce a peníze.

Začínáme klepat
Vrchol hlavy: já, práce, peníze, kontakty, opakujte to několikrát, jak se cítím v těchto tématech? Co potřebuji k radostnému a svobodnému pocitu v těchto tématech?
Třetí oko klepeme: povolávám síly a energie na podporu mé svobody v práci, kontaktech, penězích ,sebehodnotě a sebevyjádření. 
vnitřek obočí: povolávám frekvenci dnešního dne Ben 4 - Cib 4, Fí (16-1,6) Povolávám tuto energetiku na nápravu škod a vylepšení ve všech mých tématech v této oblasti, přijímám sebe sama jako pracovní autoritu a radostně se prosazuji. Mám své já vím.
Kraj oka: já vím, já jsem, jsem správně, jsem autorita a pevně stojím na zemi. 
Pod okem: Jsem jasná sebevědomá autorita a svou práci kontakty sítě a finance mám ve své moci, ve svém myšlení, pocitech a činech. Myslím a konám správně 
Pod nosem: Jaké to je, když konám správně. Jak se to v těle cítí, když vím, že jsem správně? Toto je správně. Věřím vnitřnímu a vnějšímu vedení v proudu synchronicity. 
Na bradě: mám fin. bezpečí. Jakse to cítí, kde všude v těle cítím fin. bezpečí (tam, kde cítíte něco jiného než je fin. bezpečí posilte vzestupný proud a vypláchněte toto místo a znova se ptáme jakse to cítí mít fin. bezpečí, jak vypadá lehkost bytí ve fin bezpečí. ťukejte, ptejte se, pozorujte svoje tělo a vzestupným proudem vyplachujte)
POd klíční kostí: lidé mě mají rádi, jsem žádaný společník, žádaný obchodní partner, jsem oblíbený a spolehlivý obchodní partner, všichni to ví, jsem osobnost v obchodu, práce mnou provedená je obdivuhodná, obchodní partneři se o mě perou, je pro něčest se mnou obchodovat, povznáším všechny obchody a všechny účastníky obchodů už jenom tím, že jsem, je to tak krásné se mnou obchodovat, všichni mi nadšeně dávají peníze za to, že se účastním jejich obchodů, vnáším nové světlo do obchodní politiky firem, cítím se naprosto skvěle a všichni se se mnou naprosto cítí naprosto skvěle, jakse to cítí, jaké to je? Tělo, jak se ztotožňuješ s energetikou těchto slov, jaké pocity tělo vytváříšě, když se tato slova říkají? 
¨Vnější stran apalce: svoboda v obchodech, svoboda ve finanních mně a všem
Ukazováček: Jsem zbavena lpění na výsledku
Prostředníček: práce je hrou a zábavou, jaké to je když je práce hrou a zábavou, radost z práce je můj nový vůdčí pocit, věřím sobě, věřím práci, věřím mým obchodním partnerm a oni věří mně. Jsem kapacita. 
Malíček: Lehkost bytí. Lehkost mého finannčího bytí, správnost mého finančního bytí. 
Malíková hrana: jsem správně a děkuji všem podporujícím silám. 

Všechny věty opakujte víckrát, než jsem je napsala a pozorujte pocity tělě. Věnujte čas svému tělu, pozorování slov a pocitů a skutečně důkladné a zodpovědné práci. rozhodně chcete, aby lidé, kteří s vámi pracují, dělali práci zodpovědně a rádi, kvalitně a s co nejlepším výsledkem. Proto je v dnešní evoluční době bezpodmíněčně nutné jako první krok odvést tuto kvalitní prci na sobě. Pečlivě, důsledně. Věnovat pozornost každému ťuknutí a jeho odezvě v tělě. Učit se poznávat, jak tělo reaguje. Od tohoto sebenápravného procesu se odvíjí vaše pozice s obchodními partnery, proto nepodceňujte jednotlivé kroky. Vy jste pány svého života, vy jste tvůrci svého finančníctví, své kariéry a proto s láskou, úctou , skormností a pokorou, tvořte sovji osobnost, za podpory Ben, cib 4 16.12 a pevně a nově se postavte jako autoria oběma nohama na zem a ciťte svoje Já vím, já jsem správně.