Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A ŽENY TEĎ

13. 10. 2016
MUŽI A ŽENY TEĎ
MVDr. Simona Mullerová
Korekce J. Ina Pokorná
říjen 2016
 

Jin jang negativní pozitivní, vnější vnitřní, mužské ženské - bylo na planetě poškozeno velmi dávno poruchou symetrie a rovnováhy květu žiota. Náprava škod probíhá intenzivně několik posledních let. Týkala se učení používat  pozitivní vlastnosti dovolit si je, a žít pozitivní hodnoty života. 
disharmonická byla stále ještě je ženská a mužská energie v lidských tělech, kdy docházelo k přebírání vzájemných energii schopnsoti, a ryzích projevů. mnoho mužů rádo vaří, stará se o děti, mnoho žen rádo vydělává penízte, opravuje věci a nemá problém živit rodinu. nic z toho by nevadilo, kdyby soužití mezi ženami a muži bylo harmonické v lásce, štěstí, spokojenosti a rovnováze. podstata ženského faktoru je ale neustálá nasávací a skrytě vyzařující činnost, takže jsou vlastně neustále nějak vyvíjeny. 
Jsou i životaschopnější  a nenápadně přebírají vládu na zemi. navíc přelom 2012 je období, kdy žena je vudčí silou. 

bohužel ženy v sobě nosí skrytoé , zděděné programy msty mužům, a proto je oslabují aniž by chtěly. Vědomě chce žena muže silného. přesto se chová vědomě i nevědomě tak, že ho většinou oslabuje.  toto chování se projevuje k partnerům i synům. ženy nepodporují ryzí mužské projevy, domáhají se ženských vlastností, chápání a projevu. mazlení, hlídání dětí, neustálý výkon bez odpočinku, velká citovost, schopnost dělat více věcí najednou a celodenně psát sms  apod.  Každý z nás se může zapojit k nárpavě škod a požádat síly Země a vesmíru k harmonizaci mužské a ženské energie, příslušející k danému pohlaví. Např. prosím o nápravu škod na ryzosti muže a ženy.  Dovoluji použít moje tělo jako dárce vzorců a zesilovač. prosím o čistý umysl mezi všemi. 

Lilith - první žena adama chtěla rovnováhu, ale z ráje odešla se mstou, kterou každý z nás v nějaké míře nese  a projevuje ji vědomě či nevědome. Prosím o harmonizaci aspektu lilith v ženách i mužích. 

Egregory globálních prediktorů vytvořili mrak, filtr a čistá sluenční jangová energie neměla správný přístup na zem.  prosíme o rozpuštění, prosíme o obnovení čisté sluneční energie radosti, štěstí a lásky. 

V evoluci 2012 mají muži , ženy i rodiny jinou roli a jiné energie, přesto základní archetypy musí být zachovány, ale adaptovány. 
Představte si, že s každým nádechem harmpnizujete jangovou energii mužskou a s každým výdechem jinovou - ženskou. 

Prosím ženy imuže, aby požádali svou duši, ducha, anděla o odstranění nevědomých zděděných nebo implatnovaných programů pro pomstu , o transformaci těchto programů a o navození rovnováhy pohlavních aspektů v sboě sama a ve všech. 
Dokud budeme popírat, že tento program máme, entity , které stojí proti lásce a páru nás budou ovládat. Vztahy nebudou harmonické. ¨Lítost a křivda převládne. 
Msta je vázaná na ženský faktor.  čím více má muž ženských vlastností, znaků, kodů, tím více se skrytě mstí ženám, NIKDO NENI VINEN!!! NIKDO TO NEVI!!! Msta se projevuje nenápadně. Pohlaví se vzájemně trápí, odmítáním, výčitkami a rádoby objektivními důvody, proč něco nejde. Zahájení vztahu a zvláštním ukončením. Vyslovte nahlas - prosbu nebo požadavek např. !všedchny  programy msty dávám andělům k recyklaci. děkuji.