Jdi na obsah Jdi na menu
 


Měsíc 5.

4. 5. 2016

Měsíc 5.

MVDr. Simona Müllerová

" Nesnažím se z Tebe udělat sebe. Snažím se z Tebe udělat Tebe" !

Film Kung fu Panda 3

 

Měsíc 5. přináší nesoustředěnost, rychlé evoluční přestavy. Je na čase vymanit lidstvo ze všech možných domněnek o procesech tělesného vývoje, duševního uzdravování apod.Socialistická přesvědčení nám stále udržují v kostech výběr partnera podle starých pravidel a v domněnkách jak se má vyvíjet osobní zrání a také hojení! Nejen, že medicína má nové technologie, ale především tělo a duše má nové technologie. Uzdravení může probíhat nečekaným způsobem.

 

Evoluce tlačí na naše vědomí, abychom se zbavili zvykových předsudků. Všechno je a může být jinak a staré postupy ve všem se udržují jen silou mysli "starých typů obyvatel". Čím více se nám podaří střední vrstvu a seniory informovat o evoluci , tím rychleji získáme možnosti zásadních změn vlastním přičiněním. I když to člověk popře v jeho těle a auře je již informace, která přitahuje evoluční ennergie s ní související.

Potřebujeme rozšířit informační potenciál každého člověka, zejména těch starších. Oni se asi nepřevyknou, ale obohacení o informaci bude menší překážkou..

 

 

Každý máme stínové vlastnosti, vrozené, naučené.... a každý máme stínové dispozice (numerologie, jméno). Je nutné si přiznat , které stíny nás provází celý život,nelitovat se a pracovat s přijetím a najít dokonalost v jejich projevu a použití. Manipulátor může být pozitivní tím,kde slabá osoba bez vůle potřebuje přejít na jiinou kolej ( cvičení, nekouření). Pýcha může být dobrá v tom, že se člověk cítí tak dobrý a nadřazený , že málo myslí na pád, neúspěch, ošklivost .

 

Pokud pyšná žena ví, že má sklony k pýše a bude věčná , že si o sobě myslí, že je krásná , bude pýchu používat dobře . K tomu přidat pokoru a vděk za krásu a nesoudit jiné. Pýcha nezmizí a musí se kultivovat na pozitivní zdroj.Lenost- umění odpočívat a nedělat si staoti...přežírání - láska a úcta k jídlu,umět si užít zemské dary potravin. Stínové vlastnosti druhých nám umožňují se podívat na sebe- ten , ale krásně odpočívá....ten , ale krásně jí..... to zkusím na chvíli taky.... to se mi na pár minut denně hodí...... ta má , ale sebevědomí, má "prdel", ale cítí takovou sebedůvěru..

 

Nazrcadlím nic nedělá a jen kouří a smrdí...., tohle druhým dělat nebudu..... to je sobecké. Co , když je obtěžuju tím, že prdím v jejich blízkosti? Půjdu raději dál, ať jim není blbě jako mě z cigaret. Stíny tu budou ..... máme je....nestyďte se za ně. Ukažte je pravdivě druhým , ať Vás s nimi přijmou a pomohou nebo ne .... je kultivovat.

 

Dispozice , dané geny a čísla budou naše celoživotní výzvy v sobě a s druhými. Stíny získané životem, strach z výšek po pádu, strach řídit po nehodě, strach z infekce po vidění nemocného atd.... Alkohol po velkém psychotraumatu, cigareta proti zácpě. To vše se dá 100% změnit, odstranit. Numerologie, a jména , dispozice , s tím se musíme naučit pracovat a mírnit negativní dopady.