Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konkrétní návod na tvoření, Duchovní cesta a alkohol, Pomluva

19. 12. 2016

Konkrétní návod na tvoření

Duchovní cesta a alkohol

Pomluva

Filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Hana Veškrnová

prosinec 2016

 

 

Konkrétní návod na tvoření

(příklad z terapie)

 

Důslednost  a tvoření

Důslednost -  té se musíte naučit – dva měsíce denní disciplinou , stačí dvě minuty alespoň 2x denně

 

 

Pokud se vám podaří věnovat každý večer jednu až dvě minuty na přípravu druhého dne, zjistíte, jak okamžitě se mění váš život. Večer ve vaně na záchodě nebo v posteli je nejlepší posbírat do svých rukou energii a symbolizovat ji jako svůj den. K tomu je potřeba mít taky nějakou vizi. Nějak si to představujte. Mám svůj zítřejší den ve svých rukou.

 

Až to budete číst, udělejte si ještě zbytek tohoto dne, čili - mám svůj dnešní den ve svých rukou. Dávám mu péči, pozornost, lásku, nápady, štěstí a děkuji všem silám dobra, že pro mě pracují.

 

Já si často do kuličky vkládám - objednávám si radostná překvapení a nečekaná milá vyřešení mých záležitostí. Moje myšlenka a energie mezi rukama, se touto frekvencí myšlení a pocitl mění a začíná připravovat tvorbu událostí.

 

Děkuji proudu synchronicity, že pro mě pracuje. Děkuji poli všech možností, že pro mě pracuje. To je takový obecný základ. K tomu si můžete přidat - jsem skvělá, úžasná, báječná a moji studenti jsou ze mě nadšení. Práce mi jde pěkně od ruky...

Těsně před usnutím ještě tvořím můj spánek - mám svůj spánek ve svých rukou, děkuji mu za regeneraci. Úkoly pro tělo - trácit vlastní tuky, vyhladit pleť, podpořit růst a hustotu vlasů atd. Většinou toto tvoření dělám než usnu se zaměřením na různé oblasti. Záleží na vás, kolik času tomu budete věnovat. Energetické kuličky pak posílám od prostředí.

Nacítím se na dům - děkuji ti moje obydlí, že jsi mým podporujícím prostředím. Představím si zemský proud energie, který vychází z nitra země a stoupá skrz moje obydlí a okolí a vyhazuje ven zátěžové shluky energie. Potom si představím proud energie, který přichází z nebe, sestupný proud doplňuje energetické díry. Kromě toho vyhledává a tvoří podporující energie, události, pocity a myšlenky pro téma, které je potřeba zpracovat. Tvoří to v lidech, ve vás, ve zvířatech v místech, podle otho, kam namíříte pozornost.

Ráno vítám dnešní den a děkuji mu, že pro mě pracuje. Zopakuji si některé věty z těch, co jsem dělala večer. Než ustelu postel po dobu v koupelně, než se obléknu, věnuji pozornost výše uvedenému tvoření.

Důležité je mít k tomu odpovídající pocity. Každý začátečník nejprve jenom myslí nebo mluví nebo píše a téměř nic necítí. TAké poškozený člověk nebo ten kdo má viny v karmě se bojí cítit, bojí se pocitů, bojí se zodpovědnosti za své činy, protože v minulosti něco pokazil. Zůstává potom u slov a nevědomých pocitů. Jeho tvoření není tak úspěšné jako když se vám podaří pocit navodit.

 

Navození pozitivního stavu aktivní tvořivosti nebo tvořivé blaženosti se nazývá standardní stav. St. stav by měl být permanentní součástí vaší energeticky a emocí. JE to stav, kdy se vám daří, cítíte se skvěle, hladce procházíte událostmi a avše myšlení vnímá přednostně pozitiva v běhu událostí a negativa bere na vědomí jako existující dualitu. Je to stav podobný zamilovanosti, léčivá a tvůrčí energie, která upravuje naše prostředí tak, aby překážky a problémy uhnuly z cesty.

Čím déle pracujete s tímto systémem tvoření tím více se neúspěch přesouvá do oblasti bezvýznamných sfér. To znamená, že pokud máte něco rozbít, rozbijete skleničku, na které vám nezáleží. Pokud nepřijde klient, který vám měl zaplatit, přijdete o menší částku peněz než u jiného. Pokud máte jet objížďkou, je krátká a lehce průjezdná.

V dualitním systému planety země, nutně musíme denně procházet tzv. neúspěchem. Čím výš jste nergeticky a duchovně, tím jsou neúspěchy méně hluboké. Zkuste aspoň něco zakomponova tsdo svého života.

Pracujeme vždy s čistým úmyslem, v souladu s boží vůlí ve prospěch všech zúčastněných.

Děkuji ti bože, duchu, duše, že se tvoje vůle děje skrz mě. A že se tvoje vůle děje skrz například partnera. . Představte si, buď zase v rukou energeticky nebo pocitem, že máte partnera ve svých rukou nebo před sebou, klidně vedle něj i vás, pusťte do něj zemský vzestupný proud na vyčištění a požádejte - prosím o aktivaci standartního stavu (každý z nás má úroveň stand. stavu jinou než druhý a s duchovním vývhojem lepší a lepší). Potom si pošlete sestupný proud a jenom si uvědomte, že si tím harmonizujete auru. Děkuji prostředí, že je pro mě a pro Janise podporující. Děkuji proud synchronicity, že nás přivádí do prospěšných udlástí. Poté můžete říkat například . přítel je den ode dne zdravější, mladší, hezčí, příjemnější, sebevědoměnšjí a stává se mým podporujícím prostředí. Já jsem den ode dne mladší, zdravější, příjemnější, bohatší... a jsem přítelovi a všem ostatním podporujícícm prostředím.

 

Touto prací můžou z vašeho života odejít nízkovibrační lidé neboť jim vaše ener. nastavení nebude dělat dobře. dovolste si ztratit ze svého života některé lidi, neboť osud nejlépe ví, kdoje pro vás ještě prospěšný.

Duchovní cesta a alkohol

 

Petro,i, jsi již dlouho na duchovní cestě, bereš homeopatika a kapky a toto frekvenční nastavení člověka je svým způsobem neslučitelné s alkoholem. Jde o to, že alkoho l mění vnímání a nervové spoje a proto lidé, kteří jsou na duchovní cestě mají na alkohol výrazné reakce. Další věc je ta, že duchovní člověk, probuzený člověk, se má umět bavit a radovat, být spontánní a otevřený bez pomůcek. Zejména tohoto druhu. Pokud si vezmeš na cestě k uvolnění homeopatika, bachovky, hawai esence a jiné přírodní přípravky, je to v pořádku, ale je vždy nutné i s těmito pomůckami vědomě pracovat a uvolňovat se k prožívání spontánnosti bez čehokoliv. Protože člověk je hmota, tak hmota zatím potřebuje hmotný nosiš informace, což jsou právě homeopatika a bylinky. Mojí dceři míchám kapky, aby se bavila na párty, byla přirozená a nepotřebovala k tomu víno. Tím jsem ti chtěla vysvětlit evoluční cestu a míru následku po požití alkoholu. Použij zeměžluč několik dnů, aby jsi se detoxikovala. Dovol si být spontánní. Uvědom si, že tvoje sociální zařazení cítění a chování řešíme celou dobu z různých úhlů. Vlastně i tvůj přístup k rodině, ve firmě, tvoje očekávání od druhých a potřeba přijatelnosti, to všechno je jedno téma proč jsi na setkání s přáteli nebyla veselá, radostná a spontánní, přirozeně. Jelikož my s Inou jsme abstinenti, já celý život, ona pár let, víme, čím člověk prochází v konfrontaci s druhými lidmi a jaké omezující pocity se v něm odehrávají, když se má bavit, být vtipný a cítit se mezi lidmi dobře.

 

Pomluva

Pomluva má nízkou energii, frekvence uřknutí, někdy prokletí. Pomoc sobě spočívá v přeměně prostředí , jakmile uslyšíte kdekoliv někoho pomlouvat , stěžovat si....pošlete tam anděla , prosbu, odpuštění, lásku antiprogram....... , protože davy lidí neustále zatěžují množinu žen a mužů neustálými  stížnostmi. Je to dané dřívějším poškozením, neporozuměním, ženskou vyprahlostí  po citech a sdílení a slabosti mužů, kteří nemají sílu odolávat ženským tlakům . Pro muže je pak snažší chtít ženu prázdnou , která je spokojena s domem , autem, kapesným  , oblečením a nechce lásku, něhu , sdílení. Obecně to muži a ženy neumí se sebou, nikdo je to nenaučil. Vynucená rodina , úcta, kritéria správnosti je vnější dojem a klid. Lidé mají problémy se zdravím, protože doba žádá lásku, otevření se jinému   než materiálnímu spojení. Hmotné spojení  se bude odehrávat na vyvíjející se hmotě těla!