Jdi na obsah Jdi na menu
 


KONEC EGREGORUM - energim manipulací a omezení PRAVE svobody

6. 11. 2016

KONEC EGREGORUM - energim manipulací a omezení PRAVE svobody.

MVDr. Simona Mullerová
Korekce J. Ina Pokorná
říjen 2016
 


žijeme ve světě, kdy jsme ovlivnování , nebo ovládáni vůlí někoho jiného. Je to zákon zaplnování prostoru, tam , kde je volno, může něco proniknout. Pokud sami  nemáte vládu nad sebou a svým prostředím, na základě fyziky, uvolnujete prostor někomu jinému, aby to zaplnil. Zákon fyziky prázdnotu neumožnuje. 

Je potřeba být si vědom svého těla, pokud možno své duše, svých hodnot, a práva na svůj život. 
to vyžaduje změnit kriteria , jak vzniká moje vlastní hodnota. Stará kriteria , moje hodnota se odvíjí d názoru prostředí a od míry služby, kterou pro prostředí udělám.
Z tohoto vznikl egregor , udržující v lidech domněnku správnosti sebeobětování a smíření se se vzdáním se realizace svých prání, tužeb, cílů, svého vlastnéího tvoření, sebe a života. 
 
vzorec manipulace je rovněž chybný. 
 
Sebeuvědomění na novém evolučním stupni umožnuje žít podle své nejvyšší čisté morálky , mít uspěch  lásku, žit to, co mě baví, prospívat druhým a být se všeni ve svobodě, a to i v přímé konfrontaci a nenarušovat svobodu někoho jiného. 
 
Zkreslený názor na omezování svobody na tvoření sebehodnoty vychází z iluzorních představ z neporozumění principu a z vlády egregoru , kerý jednotlivce přesvědčí, že brát kuřáíkovi jeho svobodnou volbu - kouřit, - je manipulace a zásah do jeho svobodné volby. Pokud rozumíte principu hzávislosti, mozkových činností, energetických proudů, egregorů a lokálních vůdců , mělo by vám být jasné, že svobodná volba kouřit nikomu a ničemu neprospívá, ani buňce, tělu, psychice, duši, rodině, kolektiváu a životnímu prostředí.  Podobně to je i s jinými činy a vlastnostmi. 
svobodná vůle v konání se pozná podle toho, jak prospívá  jednotlivci a prostředí a co jim přináší. 
 
co na srdci, to na jazyku - umožní rychle vyřešení problému, je to pravdivost, ale zraní ty, kteří mají blok a začne vytvářet masku, pokud se bojíme nekomu ublížit tím, že mu řekneme svou pravdu. tím se neustále potlačujeme, oblékáme nové masky ve snaze nikomu neubilížit, ale ubližujeme sboě i jim. Moudrý člověk , který je zraněný pravdou nebo názorem druhého, který slyšel, si uvědéomí, že dané téma nemá zpracované, a proto si nechal ublížit. moudrý člověk poděkuje za pravdu a názor , nebo se ho názor druhého ani nedotkne. Tam,kde vznikne ublížení, je nezrpacovanéo téma. 
 
už jednou musíme všichni sundat masky  přijatelnosti a začít mluvit o svých pocitech a potřebách, a začít dělat kroky, ke skutečné svobodě. protože pak se spojí lidé, v domácnosti, ve vztahu, v rodině a  v práci ,  jejichž svoboda má stejné parametry, jejichž pravdivost je přímá a motivující. ke změně, transformaci. pak bude všem dobře a budou nadšení z toho, jak svobodně komunikují a týmové pracují a vytváří lidské i materiální hodnoty. 
 
Uvědomění si podstaty manipulace skrytými lokálními vůdci a egregory, nemůže dojít nikomu, když je v síti egregoru a lokálního vůdce.  Pak ho můj text POPUDI!! pokud se vám podaří se nějakou technikou vyčistit a odpojit od egregoru služby někomu jinému (přesto,že jste naprosto  přesvědčeni, že nikomu nesloužíte) najendou zjistíte, co a koho podporujete svým chováním a myšlením. skutečně kuřák podporuje sebe a svoji svobodu? 
 
Já se odpojuji od egregoru rychlým vzestupným proudem a aktivací čaker, a následně sestupným proudem a vytvořením svého pevného aurickoého systému. i přes moji denní práci na sobě mě síla prostředí čas od času někdy i denně stahne do sítě egregoru. poznám to podle toho, že nejsem v tvořivé blaženosti, v radostné aktivitě, milá, příjemná, přijatelná , radostnáí , výkonná, s uměním plně odpočívat. jakmile mě obtěžují myslenky vedoucí proti mému blahu, kteréí spočívá v megavýkonu radostné práce, s mega efetky, radostným sportem vařením, čtením a spaním atd. pak někde na mě ulpívá egregor určitého systému myšlení, který se vplížil na základě dosud nezrpacovaného bloku z této, nebo jiné inkarnace. ne vždy se mi podaří vyjít z té síte vlastními silami. 
 
Pýcha , ego, a ovládnutí egregorem způsboí, že si problém člověk nepřizná, nebo si ho chce vyřešit sám, po svém a bez pomoci. VZDY se na svůj problém díváme přes SVE iluze a bloky. NIKDY NEMŮŽE ČLOVĚK SÁM SI DIAGNOSTIKOVAT A VYLÉČIT VÝZNAMĚJŠÍ PROBLÉM.  Moudrý a pokorný člověk v pravý čas požádá o pomoc, přijme ji bez pýchy a vzdoru, a naásledně pokračuje týdny , měsíce sám svými prostředky.