Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karma, kolektivní vzorec a primární příběh v praxi- můj osobní příběh

4. 3. 2016

Karma, kolektivní vzorec a primární příběh v praxi- můj osobní příběh

 

MVDr. Simona Müllerová

 

Vdala jsem se, protože mi bylo 22 a bylo mi tehdy dost. Domnívala jsem se, že se musím vdát. Mohla jsem počkat , ale s přítelem jsem 2 roky chodila, takže bylo v plánu se vzít. Odešla jsem , když jeho milenka čekala dítě. Druhý manžel byl otec mého dítěte a tak jsem měla tehdy  ( i bohužel stále dnes)  kolektivní názor, že musím zůstat s otcem mého dítěte. Měl 4 milenky , v noci mě budil, když nebylo uklizeno jak chtěl, sprostě  nadával. Moje věno i majetek z prvního manželství používal  bez důkazově na opravu svého domu, což mi přišlo přirozené, neboť je to přeci můj manžel !!! Stejně tak použil můj plat . Odešla jsem až ve chvíli kdy mě ZBIL a samozřejmě s holým  z…….

 

Další přítel měl babičku, kterou miloval a přestože byl téměř denně u mě, za 4 roky mi přispěl 2x na jídlo a bydlení. Vždy jsem vařila , uklízela a poskytovala jim sex, protože se to TAK MÁ. S tímto problémem jsem zjistila , že sex je fajn načež on ho přestal poskytovat mě, i  tak jsem s ním  byla 4 roky. Po něm jsem se zamilovala do ženatého muže, který byl údajně v prázdném manželském vztahu . Po 9 měsících mi řekl, že jede do Anglie pracovně, odmítl mě vzít s sebou a poté jsem zjistila , že se vrátil ke své ženě a 4 dětem.

 

Další manžel byl pracovitý , ochotný a sexuálně zdatný, milující, věrný a oddaný. Stejně jako s druhým jsem i tady  vychovala jeho dítě. Bohužel po několika letech měl už tolik práce , že neměl čas  se semnou ani pomazlit a na přivítanou  doma mi vyjmenoval množství úkolů, co všechno musí hned udělat ,aniž by mě objal. To už jsem byla částečně duchovní a uměla jsem pracovat s alfou a čakrami, přesto jsem pořád řešila vztah na úrovni já  a on. Snažila jsem se vykomunikovat co se děje v terapii s ním. Járo , já jsem TADY a nutila ho k pár minutám pozornosti , jak nás učily na modré alfě.

 

Muž je jang a potřebuje si po práci odpočinout, aby se mohl pak věnovat ženě…dětem, ale protože žena je jin  a potřebuje péči a pozornost pořád. Kompromis je , když po příchodu domů se budou 2 minuty kontaktovat  a ona ho pak nechá  45 minut až 2 hodiny  čumět na tv  a číst noviny aj…………

Bohužel můj manžel pracoval do vysprchování , stále něco vymýšlel a pak šel spát, kdy u tv vyžadoval povinný 8-10 ti minutový sex. I tak si ho dodnes velmi vážím  a rozumím mu. Když jsem mu po 7 letech řekla , že ho nemiluju a chci se rozvést probral se a říkal já tě nevnímal……. Bohužel se dalších 9 měsíců nepodařilo  u mě obnovit  lásku …. sex…..zájem, to už jsem věděla , že takhle žít nechci. U rozvodu jsem mu nabídla 800 tisíc, neboť 600 vložil do domu, který byl psaný na mě a hodně tu pracoval, což jsem ocenila 200 tis. 8 měsíců jsme se nedohodli u žádného právníka, podepsala jsem 1,5 milionu!!!

 

V této době jsem věděla, že je karma , ale neuměla jsem s ní pracovat . Do té doby jsem si myslela , že  musíme odžít  to, co jsme napáchali a již jsem měla přijato  a odpuštěno – předchozí vztahy. Já sama jsem v minulosti opustila ( v minulých životech jsem  ponechala  matku s dítětem samotnou, měla jsem už vidění). Po tomto vztahu jsem se zamilovala  a přišel kuřák a poživač – přiměřeně alkoholu. Muž oddaný , pracovitý, věrný a prolhaný. Když se ukázali statisíce dluhů, pomáhala jsem mu splácet a věřila , že se změní…. Neboť stále věřím, že se lidé změní.. V té době s námi už bydlela máma, kuřačka a silná  poživačka alkoholu . To , že mi máma krade předměty a nosí do bazaru, vybírá kapsy a peněženky  jsem věděla od 10ti let, že to dělá i manžel jsem zjistila až po svatbě.

 

Druhého manžela jsem si vzala kvůli nižším daním, třetího jsem si vzala tajně, neboť jsme se oba styděli co si pomyslí lidé , že on se žení podruhé a já po třetí a sňatek jsme tajili!! 4 svatba byla po revoluci a já jsem si ji chtěla užít, neboť na první svatbu jsem se musela podřídit rodině. Jsi tlustá Simona ( 165 cm / 65 kg) musíš mít  „takové“ šaty atd….atd. Druhá svatba byla formální , třetí tajná v 5 lidech formální, na 4 jsem nešetřila a užila si to.

 

Nicméně manžel vytvářel dluhy dál, moje věci odnášel  spolu s mámou a moje peníze z kasy ordinace a peněženky, společně taky , takže u nás byla i policie. V té době jsem už pracovala s karmou a už jsem věděla  že mámu i PETRA JSEM JÁ OKRADLA A OKRÁDALA V MINULÝCH ŽIVOTECH. K tomu se přidal klient, který mi nevyplatil značnou provizi za zprostředkování prodeje, kdy jsem mu řešila karmu. Do toho zapadaly i příběhy předchozích mužů, kteří mě využívali na základě KOLEKTIVNÍCH vzorců, které jsem žila – jsem jeho žena  musím mu vyhovět  a dělit se o majetek a na základě KARMY si přišli pro to,  co jsem jim  kdysi vzala.

K tomu jsem  objevila PRIMÁRNÍ PŘÍBĚH. Otec první a zásadní muž mého života ode mě odešel ( když mi byly 2 roky- problém vztahu začal vždy po 2 letech a vztahy měli násobky 2!!!) Matce jsem byla jedno, takže MUŽ ODCHÁZÍ a ten , KDO SE MNOU BYDLÍ , tomu jsme JEDNO a tak jsem na tom pracovala a přišel další rozvod. Opět jsem se styděla a, bála jsem se o profesní prestiž, že jsem 4x rozvedená. Tento vzorec jsem záhy překonala  díky duchovnu a jsem HRDÁ, na to, že jsem to NIKDY nevzdala, POCHOPILA  kořeny problému a ŠLA do toho znova.

 

Výcvik pokračoval  bleskovým zamilováním do tmavého cizince, protože mě celý život provázel vzorec „rasismu“ a odmítání až štítivost k tmavým.  Denně jsem se s ním styděla na ulici, co si o mě pomyslí lidé. Tělo to prostě tak mělo a duchovno nepomáhalo ( ani odbloky) , ale dokázala jsem to překódovat a přijmout jiné rasy. Terapie byla úspěšná a vztah skončil. Odešel v době mé dovolené, tento se ovšem finančně podílel, nekouřil, nekradl a nelhal, pouze na mě pak kašlal…..ležel v pokoji a byla jsem mu JEDNO a ODEŠEL.

 

Další velká láska byl kuřák a skoro alkoholik, zamilovanost přišla stejně jako u předchozího BLLESKEM, neboť do takových „ individuí“ bych se rozumem nemohla zamilovat a ani jim dát šanci. Měla jsem tedy 3 zážitky , kdy z nebe přišlo světlo jako blesk, udeřilo do mě . To jsem vnímala v posledních dvou případech a já věděla, že je to v háji. Jsi zamilovaná.

Ukázalo se , že postavení mých planet říká, že buď budu pít já…lhát…aj….., nebo někdo velmi blízký. Buď budu Dr, já nebo někdo velmi blízký. A tak jsem teda začal být vděčná , že moje máma……moji partneři pijí, kouří, lžou  a kradou za mě. Ale co s tím?  V té době jsem už měla „na háku“ kolektivní vzorce a netajila jsem se s tím, že nesnáším mámu  , a že k ní hledám cestu, že se neustále cítím nedůležitá a odmítaná vlivem primárního příběhu, a že se ho jednou musím zbavit!

 

Denní práce na mých systémech srdce-tělo-duše-duch …. A tak můj poslední přítel kuřák kouří velmi málo a jen po pivu, už se neožírá 2x týdně a zdá se , že mi NIKDY NIC neukradl!! Jemu je JEDNO všechno, takže někdy i já!! Ale řešíme to konverzací a zdá se , že to pár týdnů chápe ( po 27 měsících) , už neodchází za svou druhou ženou, tedy nemusí skoro vůbec LHÁT. Tím chci říct, neutečete karmě ani primárnímu příběhu , ale můžete ho zpracovat, dožít, přehodnotit a vymanit se z krutosti jeho následku. Utéct , ale můžete z kolektivních vzorců, neboť ve vašem vzdělaném vědomí je dnes už tolik informací, že jde o VÁS  a ne o DRUHÉ , že se můžete učit dovolit  si sex… vdát a rozvést, prostě můžete odejít a začít znova se srdcem v nové době, nových karmických podmínkách ZEMĚ.

 

Svého posledního muže skutečně miluji , přestože ho někdy nesnáším , ale jak říkají v jednom filmu ( v rodině to tak bývá, čili to, že ho nesnáším je důkaz , že jsme rodina). Díky astrologii, karmě  a všem technikám co nám jsou dostupné chci vyřešit všechny problémy , které vedou jeho chování , které mi ubližuje.

Snažím se mu  vysvětlit  kolektivní vzorce , jejichž je obětí a primární příběh, jehož je taky obětí …. , ale moc mu to nejde. Udělám teda milion kroků na sobě  a všem se mnou a on udělá ten jeden , který je pro mě odměnou. Teď už vím o co jde, můj příběh oběti skončil. Můj příběh byl nedůležitý  a odmítán, skončil… nicméně autonomní nervový systém  svými zbytky mi vrací  pocity , jako by ten příběh stále žil, ale já už VÍM, že je to zvyk  těla, zvyk poškozené hmoty, a že realita je jiná. Že jsem vnímaná a důležitá , a že můj muž už nemusí odejít ani mě ignorovat .

 

Píšu to proto, abyste VY čtenáři pochopili, že za nic nemůžou ONI, ale VY svými vzorci, karmou, denním myšlením, a že z toho máte cestu ven, ale svým přičiněním a změnou v sobě. Nebudeme už vinit dobu , předky, partnera, protože jsme teď a tady  a víme co vyzařujeme, to přitahujeme, a že naše denní vnímání a projevování sebe je určující, jak se k nám dnešní prostředí  bude chovat .

 

Doufám, že Vám i nadále budu příkladem!

 

Vaše mladá, krásná, zdravá, milovaná a milující, odpouštějící, finančně zabezpečená, neustále se vzdělávající JJJpozemská žena a vědma