Jdi na obsah Jdi na menu
 


EFT nebo jiný kontakt s tělem, Rituály, Prostředí

19. 3. 2017

EFT nebo jiný kontakt s tělem

Začneme tím, jak se to cítí, když mám nové sebeuvědomění, jak se projeví, mé nové sebeuvědomění v realitě mého života? Jaké to je, co se děje, co je jinak? Jak se cítí zpětná vazba z prostředí, když mám já nové sebeuvědomění? Co se děje s prostředím, s realitou mého života a těla, když mám nové sebeuvědomění? Ťukejte, spočiňte v sobě a vyšlete ven. Ťukejte na prostředí se silou manika 4tého tonu ukotvení. Nová forma a podoba, nové pilíře.

Rituály

Jaké to je, když mám nové rituály? Když přijmu a vyzkouším nové rituály, dělám je. Dokážu to. Mám nové rituály a používám je s čistým úmyslem. Jak se projeví mé nové rituály v mém těle, v mém životě a v prostředí? Jak zareaguje prostředí? Má denní realita na nové rituály? Jaká je zpětná vazba z prostředí? Co se stane, když přijmu nové rituály a dám novou formu životu dnes? Nové forma, nové pilíře života, nové rituály proměňují je každou hodinu mého života. Pozoruji co tyto rituály dělají s mou realitou. Jak se měním já? Mé sebevnímání a jak se mění zpětná vazba s prostředím. Ted, končím s pasivitou a sebelítostí a vstupuji do nových zvyků a rituálů. Jak se to cítí, když to v sobě promění? Kde to je? Co tam je v těle? Když si dovolím nový rituál, žít ten nový rituál. Jak se projeví v realitě, co mi přinese zpětná vazba. Jak se projeví zpětná vazba z reality mého života, když proměním kousek uvnitř? Jaké to je, když získám nové zvyky a názory a používám je? Co udělají nové zvyky s mým tělem a mým životem? Jaká je zpětná vazba mých nových zvyků z prostředí a jak se to cítí v těle, když prostředí reaguje na moje nové zvyky a projevy. Jak se projeví moje nové sebeuvědomění v realitě každého dne? Jak se cítí zpětná vazba z prostředí, když používám, cítím, uvědomuju si novou sebehodnotu, sebepřijetí, sebeuvědomění, sebevnímání? Jaké to je, když denně zlepšuji svou sebehodnotu? Jak reaguje prostředí na mou proměnu? Takže jak se změní má realita denní údálosti, mé sebeuvědomění, sebevnímání, když si odpouštím? Jaké pocity přijdou, když si odpouštím? Jak vypadá a jak se cítí moje tělo, když si odpouštím, co mi přinesou reálné žážitky s těle, v těle, s prostředím a začnu používat pravé sebeuvědomění.

PROSTREDI

PROSTŘEDÍ A JA -TUKAME NA PREDMETY KOLEM SEBE NEBO ASPON MENTALNE, MAME PREDSTAVU, ZE NA NE TUKAME. NA PC A MOBIL TUKAME STALE.JE TO EFT NA PREDMETY,KTERE DRZI PAMET A TAKTO PAMET NAS NASLEDNE OVLIVNUJE.VSIMNETE SI,JAK JSTE JINI V ZAHRANICI,NA DOVOLENE,NA NAVSTEVE ..V HOSPODE,V BAZENU,AJ.JAK NEKTRE VECI DELATE NEBO PRAVE NEDELATE PODLE PROSTREDI. ANI SI NA NEKTRE NEVZPOMENETE. V OKAMZIKU NAVRATU DO PAMETOVEHO MISTA VPLUJETE DO ZYVKU A RITUALU.NEBO SETKANI S OSOBOU,KTERA JE SPOZSTECEM NECEHO.CVICENI.UCENI.HADANI.PREJIDANI ATD.JE LI PAMETVE MISTO NEBO PREDMET NEBO OSOBA. PAK JE SNADNE NEBO OBTIZNE POUZIT NOVE RITUALY A ZVYKY.TO JE BOHUZEL PRICIP HMOTY, ZPETNA VAZBA A NAVAZNOST NA PROSTREDI.PROTO JE POTREBA MIT PODPORUJICI PROSTREDI PRO TO,CO CCHEME A TEDY HO PROMENOVAT VNEJSIM I VNITRNIM PUSOBEBIM. POSUNEM PREDMETU. VYMENOU PRDMETU. POSUNEM ZIDLE. USPORADNAI LEDNICE.NOVE LEGINY NA cviceni.umisteni knihy jinam.a soucasne s necim pohnout v sobe.kolem sebe mate prostredi,prostredi nese pamet a vtahuje vas do zvyku,ritualu a pocitu.zena prosatredi umozni zmenu uvnitr vas.zmena uvntir vas byva slaba na promenu celeho prostredi kolem. proto je obtizne ve stejnem prstredi zmenit sebe.