Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dát šanci

15. 1. 2017

Dát šanci

Z porady klientovi

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Prosinec 2016

 

 

Důležité je,abyste si odpsutili, sobe sama a i sobe navzájem ..krok po kroku .nejde ted o to,zda spolu budete,prosim odpoutejte se od tohoto citte a budte na ceste!!
cesta – poznání, zkoumání, vývoje ..a to,jak spolu budete- v lásce, partnerství.jen jako rodiče, kamaradi..to nepatří do tohoto období. Je potřeba, abyste byli v souladu s požadavky doby - evoluce 2015, se svým osobním kódem - datum narození. Když člověk řeší ve správný čas to, co má, je cesta otevřená a minimum překážek. Jednotlivé etapy zrání a rozšiřování vědomí se musí dokončit. Jinak stavíte "dům" na shnilém základě. Proto se teď vůbec nezabývejte tím, jak to dopadne, ale tím, kdo jsem já. Souběžně zkoumejte,kdo je ten druhý. Dávejte si výzvy, pozorujte změny v sobě i na druhém, a hlavně si dovolte radikální proměnu. Lukáš je jako většina mužů velmi zaměřen na cíl. To je špatně, protože smyslem je právě cesta. K cíli manželství v lásce a rodičovství v lásce můžete jít celý život. Proto nehoňte cíl. Ani tlak,ani přetvářka, ústupky vás k cíli nepřiblíží. Dokud oba nenajdete hlavní část sebe sama, nemůžete spolu vytvořit harmonický vztah. Dokud budete potřebovat hojit rány minulosti, důkazy, zadostiučinění, doplnění chybějícího ,nebude to nikdy ono.
 
Jednou můžete zjistit, že jste spolu svobodně a že spolu být chcete, že vaše cesty jdou vedle sebe nebo se prolínají, a že vás cíl nezajímá. 
 

Moje dnešní terapie se týká nastavení vaší energeticky na prožitek radikálního odpuštění a sebeodpuštění. Vychází z toho, že se energetickými proudy, mířenými do vašich těl a hologramů rozpustí blokády v energetice a v přirozených individuálně typických nervových přenosech. Vracíme se k vaší pravé podstatě. Vaše názory a pocity se budou dnes měnit intenzivněji. Dnes není vhodný den na nějaký závěr nebo názor. Dnes je jednoznačně den mnoha cest. To je také potřeba vědět, že v určitých dnových konstelacích nelze nic dokončit nebo uzavřít, což je právě dnes,

 Nejvíce narážím na to,že lide chcete nějaké důkazy, viditelné změny, které vás přesvědčí. Přesvědčit by vás měl váš vnitřní pocit. Jedinou jistotu máme vždy v sobě sama a tak spočívá ve znalosti sebe sama, co chci, co dělám, jak na sobě pracuji, jaké jsou moje hodnoty, priority,motivace a záměry!!! Toto všechno můžu změnit pouze já, když se rozhodnu a udělám krok, protože to tak cítím správně.
Oddělit se  od lpění a od připoutanosti pozorování toho druhého, co dělá, jak se chová, a co dělá k tomu druhému. Nasměrovat jsem vás dovnitř do sebe.