Jdi na obsah Jdi na menu
 


Caban 5 a nastavení na nové pojetí partnerství

19. 12. 2016

Caban 5 a nastavení na nové pojetí partnerství
Z porady klientům 

MVDr. Simona Mullerová
Korekce Hana Veškrnová 

prosinec 2016

Dobrý den Adélo,

chodíte mi na mysl i během týdne, vaše tělo má větší kondici, to je dobře. Cítím tam i více pohybu. Hodně sněte, představujte si život se psem, přátelství s dětmi, dovolte si novou formu vztahu s manželem. Přátelskou a hravou. Ve vašem podvědomí je program lítosti a marnosti, ale Tomáš se dá použít jako člověk novým, vám dosud nepoznaným způsobem. Je potřeba si to uvědomit a jednak objednat novou lásku a objednat nové pojetí vnitřní a vnější vztahů s Tomášem, EFT už znáte, takže si uděláme takové kolečko. Načechráte si energii, rukama budete pohybvat s energii v prostředí ve své auře a představíte si vzestupný en. proud ze země. Vyplachuje vaše čakry i celé vaše tělo a odstraňuje stará omezující témata. NMestyďte se si krknout i když budete mezi lidmi, já vas teď dostm ohutně odkrkávám. Zejména teď jedoba, kdyopravdu odchází ještě hlubšéí staré nánosy, ktereé v nás byly vlivem doby, v dědictví genů a epigenů. Celý myšlenkový systém, jídlo, pití, tradice - epigen, toto se také dědí a vlastně tento soubor energií určuje míru vyjádření genu od uspání po plnoui expresi. Důležité je aby to mozek věděl. Energetika přesto že ji nevidíme, funguje stejně jako laser, ultrazvuk, wifi a podobně. Prostě to běží. Vím, že to  víte. Ale potřebuji při této terapii aby si mozek uvědomil znova, že je v prostředí, kde vyzařuje televize, rádio, lednička, zemský proud, nebeský proud, aura, programy genů, to všechno je energetické pole a magnetické pole ovlivňující vaši energetiku a vyjádření vašich genů. 

Takže se vrátíme do proudu, který není vidět a je cítit podle toho jak vyvinuté je vnímání těla  vnímání energetiky. Všechno jeproces učení a pozorování těla a pozorování S VDĚKEM i malinkých změn a pocitů v těle. Vzestupný proud tedy vyplachuje všechno co ste schopna unést teď k vypláchnutí neboť některé programy při odchodu se můžou projevit pocitově jako aktuální realita. 

Tématem dnešní práce je nastavení se na nové pojetí vztahu a lásky, takže i manželství které má podobu bratr a sestra, matka a syn a podobně může nabýt nové formy přátelského harmonického a rozvíjejícího se vztahu. Partneři si můžou být podporujícím prostředím na své osobní cestě, když se zbaví lítostí, křivd, marnosti, nedocenění a jiných příběhů z jejich časové osy. Obvykle prázdná manželství teď mají z a sebou dlouho cestu pokusu o lásku, důležitost, porozumění a ocenění. Když se to nestane, partneři přechází do nějakého klidového ... lhostejného ... marného vztahu. Tento vztah pak už neplní funkci monády - jing jang - muž žena - princip partnerství, duality, doplňování se. Proto se dnešní den Caban 5 napojíme na rytmus srdce země a budeme pracovat s novým pojetím existujících vztahů, které jsou prázdné, marné nebo jenj přátelské. Smyslem pozemského života je dostat se k lásce, srdce těla duše i ducha a žit multidimenzionální partnerské vztahy s hlubokou láskou, něžnou a vášnivou sexualitou, porozuměním a podporou. 

Cítím, jak energie vzestupného proudu vás nastavuje na nové pojetí stávajícího partnerství. Současně je potřeba dovolit si nové partnerství, skutečně na míru pro vás, podle dosavadního stupně vývoje. Stávající partnerství vzniklo ve vašem a jeho duchovním a osobnostním vývojovém stupni a měli jste projít cestou vývoje a přibližně stejně se posouvat. Vzhledem k době, nedostatku informací a poviným karmickým prožitkům jste se duchovně a soobnostně vyvíjeli málo a nebyli jste si podporujícím prostředím. Ještě více stagnoval vývoj páru. Vztahu, jako živoucí jednotky. Proto je potřeba, abyste oba zažili evoluční podobu vztahu, páru, jako živoucí jednotky. Faktory lásky a sexuality mají ve vašem případě velmi malou šanci na dosažení vysoké kvality. Proto je potřeba být otevřený i možnostem s novým partnerem. Dnešním cílem ale je transformovat vztah stávající na jeho vyšší úroveň a dostat ho do úrovně podporujícího prostředí.

Sestupný proud energii doplňuje, stabilizuje a vyhledává v těle a mimo tělo podporující programy, myšlenky, pocity, události, předměty, cesty...

Vzestupný proud čakry standartní stav tvořivé blaženosti. Vložíme techniku EFT do vzestupného proudu, klepeme na vrchol hlavy: jaké to je, když jsem ve standartním stavu tvořivé blaženosti radostná, spontnánní, zdravá, milovaná, milující, důležitá, nápaditá a vše jde hladce, jaké to je, jak se to cítí?
Klepeme na čelo: Dovoluji si plně prožívat standartní stav na mé nejvyšší možné úrovni teď
Kraj obočí: Dovoluji si každý den možná i každou minutu posouvat kvalitativní i kvantitativní úroveň mého standartního stavu
Kraj oka: Přijímám rozvoj mého standartního stavu, rozvoj sebe i rozvoj mého partnerství
Pod okem: Jaké to je když moje partnerství má naprosto novou, nečekanou úroveň, když do mého partnerství vstoupí nové nápady, pocity a prožitky
Pod nosem: tělo, jak to cítíš, když se otvíráš novým možnostem ve vztahu? přijímám nové možnosti do vztahu, jinou komunikaci, jiné sdílení a dovoluji mému partnerovi, aby mi byl inspirací, motivavcí , přítelem a podporujícím prostředím
Brada: dovoluji lásce, aby vstoupila do mého života a aby tvořila mým prostřednictvím, dovoluji lásce jako síle aby do mého života přivedla muže, který ke mně ucítí lásku a já k němu a tuto lásku budeme sdílet a žít v denní realitě. 
klíční kost: jaké by to bylo kdybych žila denně lásku, jak se to cítí, když denně vnímám že jsemm ilovaná a že miluji?
vnější kraj palce: Osvobozuji se od domněnek, který muž to má být. Nechávám lásce svobodnout volbu, jakého partnera ke mně přivede.
Ukazováček: dovoluji si cítit něco nového, krásného a úžasného, ať rto přijde odkudkoliv. 
Prostředníček: můj manžel je mým podporujícím prostředím a já jsem jeho podporujícím prostředím, je to můj přítel, je to můj partner na stávající úrovni a já dovoluji sobě i jemu žít plnohodnotý vztah na 100 procent s tím, koho láska jako síla vybere, zbavujise lpění na výsledku, jksem otevřená lásce a nástrojům které použije.
Prsteníček: Hlavním cílem mého života je zdraví a láska a přijímám cestu, po které jdu, děkuji ti lásko, že mě prostupuješ a vedeš mě, jsem otevřená všemu novému.
Malíček: děkuji ti lásko, za hojivou sílu, kterou vnášíš do mého těla, do mé duše a do mého života. 
Malíčková hrana: uzdravuji se láskou k sobě a láskou k životu a nechávám lásku konat mým prostřednictvím, prostřednictvím země, nebe, lidí, zvířat, předmětů, obydlí, cest... a všeho.
Vezmeme energii před solárem do svých rukou, mám svou lásku ve svých rukou, je to frekvence, která mi náleží. Je láska mým pravým přáním?Je-li láska pravým přáním, vzestupný proud a standartní stav tuto energetiku nasaje a zakomponuje do svého programového systému. Sestupný proud doplní, posílí a začne vytváře proudy synchronitcity a zhmotnování ve prospěch tohoto programu.