Jdi na obsah Jdi na menu
 


MULUC (měsíc)

21. 2. 2023

MULUC v yucatanském jazyce znamená vodu. Je to dešťová voda, která život dává, ale také ho bere. Význam může představovat jemný déšť, ale i tropickou bouři. Je symbolem emocí, intuice, ale také vděčnosti. To znamená, že dnes je dobrý den projevit vděčnost za všechno, co jste v životě obdrželi a uvolnit všechno škodlivé, co jste nashromáždili. Přijměte pokorně všechny lekce se záměrem uvést tak život do harmonie. Odpusťte sobě i těm, kteří vám ublížili. Uvolněte všechno, co leží na vašich bedrech, propusťte a ventilujte všechny emoce, snažte se zachovat rovnováhu.

 Kdo má problémy se sebevědomím, kdo neví, co chce a co v životě hledá, ten by se měl obrátit na Energii MULUC. Nativní MULUC musí být připraveni neustále propouštět a ventilovat všechny dobré i špatné emoce, jinak se všechny problémy usazují v oblasti bederní páteře. Jsou neustále přeplněni emocemi, pocity, fantazií a cítí potřebu je ventilovat. Jsou to vynikající umělci, kteří dokáží zaujmout publikum. Buďte dnes v blízkosti jadeitu – je to posvátný kámen, který je spojen s Energií Muluc a s vodou. Modro-zelená barva krystalu připomíná vodu v lagunách.

TRECENA ETZNAB přináší do života nezvratnou pravdu a absolutní jasnost. Na jedné straně harmonie na druhé straně rozepře a nelibozvučnost. Na obou stranách bilance je dnes nerovnováha a nestabilita. Až dnes půjdete po ostří nože Etznab, zamyslete se nad svým životem v minulosti, současnosti a budoucnosti. Zkušenosti, které jste získali, lekce, které jste se naučili, kde jste teď a jaké sny a cíle máte před sebou. Přijměte zodpovědnost za rozhodnutí, která jste učinili a za věci, které se projevily. Přiznáte si tak svůj karmický dluh. Nechte Muluc vést vás do harmonie, rovnováhy a vnitřního Míru, kterého je možné dosáhnout, jen pokud se naučíte jít zlatou střední cestou, která vede výš.

 DNES JE DOBRÝ DEN PROJEVIT VDĚČNOST ZA CELÉ DÍLO STVOŘITELE

ZAMĚŘENÍ NA DNEŠNÍ DEN

FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení

(galaktické energie> vlastní vibrace)

 Očištění, probuzení….

Spolu se Znamením MULUC vchází do života energie prolamující blokády. MĚSÍC zodpovídá za plynulost pohybu a průchodnost všech kanálů. Chce rozpustit zóny blokád, a obvykle potřebuje zvýšit sílu tlaku, aby došlo k maximálnímu protržení energií a bylo dosaženo bodu průlomu. Dny MULUC jsou spojeny s velkou dynamikou a spoustou změn, protože pohyb zajišťuje průchodnost a čistí usazeniny. Síla MĚSÍCE vyplavuje bolestným způsobem záležitosti skrývající se v poli identity, nutí vás přehodnotit vaše vlastní Stíny. MĚSÍC ukončující parádu Stínů, ve vás může vyvolat vzpouru nebo přinést nepříjemné vzpomínky. To ale bude velmi prospěšné procesu růstu. MULUC pouze chce pomoci vám osvobodit se z nadvlády ega, které vám na základě nepochopení minulosti dává pocit oběti nebo osoby ukřivděné lidmi či osudem. Kdo je ve shodě se svým srdcem, tomu MULUC udělá velkou radost. Život takového člověka běží hladce, všechno je v pořádku jakoby mávnutím kouzelného proutku. Čistící operace MULUC jemně, ale pevně odstraňuje zbytky kurzu a bezbolestně vyplavuje staré vrstvy z pole podvědomí. Kdo má problémy se sebevědomím, kdo neví, co chce a co v životě hledá, ten by se měl obrátit na energii MULUC. Napětí a vlny klidu proložené chvilkami zklamání je možné odstranit ze svého života díky očistné síle MĚSÍCE. Věnujte pozornost konkrétnímu dopadu těchto sil, jeho neúprosnosti a vysoké schopnosti. Snažte se zbavit negativních afirmací a pesimismu vidět svět černě, ještě, než MĚSÍC vstoupí do pole oprav.