Jdi na obsah Jdi na menu
 


KAN (Zrno)

Symbolika Kan představuje latentní potenciál klíčení semene, sexuální zralost, plodnost a připomíná nám, že vděčnost vede k hojnosti. Záměr narození v den Kan umožňuje svým studentům být moudrým a bohatým. Jsou to Mistři všech umění. Pozor na nekontrolovatelnou smyslnost, z které nemůže vyjít skutečný vztah. Výzva dnešních energií je: pěstujte rovnováhu, buďte v přírodě a požádejte o hojnost v jakékoliv oblasti života.

Jakýkoliv nástroj, záměr nebo koncept může být použit pro dobro, nebo zlo: nůž může krájet zeleninu nebo může zabít, peníze mohou poskytnout potřebné zdroje nebo mohou kazit, podplácet, soutěživost může vést ke zdravému vývoji nebo může ničit vztahy. To jsou vlastnosti duality všech věcí ve všech aspektech. Co dělá ten rozdíl? Záměr. To je výzva Kan a Ka (2) pro dnešní den: takže budete používat síť Kan tak, že můžete poskytnout ryby celé vesnici nebo je budete hromadit jako pojistku pro sebe? Budete se osvobozovat od lidí a situací, které vás drží, nebo budete trpět dál? Odpověď se může zdát zřejmá na papíře, ale v reálném životě nemusí být zas tak lehké to udělat. Vybírejte moudře!

Na glyfu KAN najdeme symbol semena z kukuřice, které klíčí v zemi, což představuje skrytý potenciál, dynamiku, vděčnost, která vede k hojnosti a sexuální zralosti. Pozemská biosféra byla navržena jako dokonalý Ráj pro život člověka žijícího v symbióze s faunou i florou, místo plné bohatství a absolutní hojnosti.

Energie KAN podporují probuzení vnitřních pokladů bohatství, hojnosti, plodnosti, sexuality a žádají vás, abyste se stali Mistry všech umění. Květina, když dozraje, nabízí nádherné květy, tak jako zralý člověk okouzluje moudrostí svých slov. Je zde mnoho aspektů od schopnosti řídit svůj osud vědomě tak, jako klíčí semeno a stává se vitální rostlinou; schopnosti vytvářet vědomě životní hojnost, až po bytí v plné životní a sexuální síle. Udržujte přirozenou smyslnost, udržujte rovnováhu. Vyjádřete svůj záměr v tomto velmi příznivém dnu pro hojnost.

Klíčem k úspěchu není nechat se zvyklat obavami a kódy strachu. Mějte odvahu a věřte, že ve skutečnosti nejsou žádné špatné dveře. Možná tam může být promarněná příležitost, ale i v ní leží nepřeberné množství učebních lekcí a zážitků. Pohybujte se každým dnem hledáním dveří k příležitostem. Vystupte ze své zóny pohodlí a otevřete dveře, abyste viděli, co za nimi je. Můžete najít dokonalého partnera, kariéru nebo dobrodružství, které leží přímo před vámi. Žijte svůj život naplno, protože žijete opravdu v době největších kuriozit a dobrodružství.

Nativní KAN jsou Mistři všech umění, jejich životní síla může být velmi silná – musí proto být dobře řízena