Jdi na obsah Jdi na menu
 


ETZNAB (zdrcadlo)

22. 2. 2023

 Ať už se trápíte vy, nebo vaši Milovaní, ať už je to psychicky, fyzicky nebo emocionálně, dnešní energie vám přináší péči a dávají silný stabilní základ pro zajištění a zabezpečení vašeho zdraví. Přesto to ale neznamená, že bychom měli hýčkat nebo rozmazlovat ty, kteří potřebují naši pomoc, protože Etznab nás učí říkat slova, která, jak se říká – pravda někdy bolí. Nakonec je to někdy věc, která může skutečně vyřešit problém nebo obtíže přímou neskrývanou pravdou. Pokud budete mít jistotu svého vlastního vnitřního stabilního jádra, pak budete schopni ustát pravdu. Buďte majákem stability pro vás a vaši rodinu.

 ETZNAB NÁM DÁVÁ SCHOPNOST ROZLIŠIT EMOCE OD FAKTŮ

DNES JE DOBRÝ DEN PRO SEBEREFLEXI A RETROSPEKCE

 Glyf představuje Vědomí duality, vysoký třpyt ostří nože a zrcadlový odraz vlevo, vpravo, nahoře, dole. Symbolem je kámen obsidián, který Mayové využívali k výrobě ostří nožů i zrcadel. Když jste si vědomi Vědomí duality, můžete si vybrat podmínky, můžete si vždy vybrat cestu. ETZNAB je spojován s obrazem duchovního bojovníka, který stojí za silou pravdy, volí vždy morální a etickou cestu.

 Nativní ETZNAB mohou být často v rozporu – věci jsou černé nebo bílé, dobré nebo špatné? Jsou vynikající léčitelé, terapeuti, lékaři, pokud ve svém životě využívají Světelný Vzorec a umění rozhodovat se.

 Dnes je velký den pro proslovy, zejména pokud budete mluvit na rodinných nebo společenských akcích, ať už je to svatba, narozeniny, zásnuby, promoční hostina, obřad nebo pohřeb. Dokonce, i když jste plachý řečník, obdržíte dnes silnou podporu srdce a povzbuzení Etznab, to vaše komunikační schopnosti zvyšuje i díky Bolon (9), který je velmi příznivý pro důležité události a příležitosti. Pokud plánujete podobnou akci s rodinou či blízkými, dnes je dobrý den, zejména zahrnuje-li tato událost řeč a přípitek.

 Udělejte si dnes čas na odpočinek, sebereflexi a sebepozorování. V tento den je dobré vyrovnat všechny spory. Skvělý den pro vše, co souvisí s uzdravením, skoncovat s disharmonií na všech úrovních – v rodině, komunitě. Naučte se být upřímní, pokud jde o peníze, sex.

 FREKVENČNÍ REZONANCE – aktuální sebe-určení

(galaktické energie> vlastní vibrace)

 Identita, pravda, reflexe….

Pečeti ZRCADLA připadá zvláštní role – role NEJVYŠŠÍHO ORGÁNU KONTROLY KVALITY. Vše bude opět dáno pod lupu a pečlivě zkoumáno, zda je to vhodné pro svět, pro Kolektivní Vědomí, ale především pro další stupeň Evoluce. Proto by se neměl nikdo cítit uražen, bude-li podroben ZRCADLEM opět osobní kontrole. Kromě hodnocení nejdůležitějšího, bude prosvíceno i to, co je vedlejší – a v případě potřeby vráceno zpět k opravě. Dny ETZNAB silně zdůrazňují všechny rozdíly, všechny myšlenkové chyby. ZRCADLO je naprosto důvěryhodné, protože svůj odraz v zrcadle nemůže nikdo popřít. Na příkladu jiných lidí nám ETZNAB ukazuje naše přednosti, nedostatky, slabé stránky, které si nechceme připustit. Pokud nám někdo leze na nervy, znamená to, že problém je v nás, nikoliv v té osobě. Pokud si myslíme, že je někdo špatný – jsme špatní my sami, jen to nechceme, nebo si to neumíme přiznat. Tento člověk nám vstoupil do cesty jen proto, aby odrážel naše vlastnosti. Nic se neděje bez příčiny. Celý život jsme konfrontováni s důsledky našich myšlenek a činů. Porozumění, pochopení a přijetí této reality je první krok k pochopení nových dovedností, jako například telepatie. Dny ETZNAB nám tímto přinášejí neocenitelnou pomoc. Kdo je ochoten přijmout svůj odraz v zrcadle, tomu ZRCADLO ukáže zázračnou pilulku, jak uvolnit stres. Čím lépe pochopíme smysl reflexe, tím rychleji zareagujeme, a tím rychleji dosáhneme mír, harmonii, vnitřní pocit bezpečí a tím snazší pro nás bude boj proti vypuknutí infekce. Odstraněním toho, co nás ruší, se tak připravíme na překročení prahu Evoluce. Síla ZRCADLA je největším spojencem na cestě k Osvícení – Hledáním Vyšší pravdy, odhalujeme tajemství příčin.

 Duchovní motto ETZNAB zní: „JEN TO, CO JDE HLADCE, JE PRAVDA. TO, CO NARÁŽÍ NA PŘEKÁŽKY, MUSÍ BÝT DÁNO POD LUPU.“

TRECENA ETZNAB přináší do života nezvratnou pravdu a absolutní jasnost. Na jedné straně harmonie na druhé straně rozepře a nelibozvučnost. Na obou stranách bilance je dnes nerovnováha a nestabilita. Až dnes půjdete po ostří nože Etznab, zamyslete se nad svým životem v minulosti, současnosti a budoucnosti. Zkušenosti, které jste získali, lekce, které jste se naučili, kde jste teď a jaké sny a cíle máte před sebou. Přijměte zodpovědnost za rozhodnutí, která jste učinili a za věci, které se projevily. Přiznáte si tak svůj karmický dluh.